GreenFairy
Aktivan član
- Poruka
- 1.631
Sta uciniti sa vezom kad je jedino dobro sto od nje ostane sex? jer tesko je spasti s pitona na glistu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па ако ништа друго не ваља, мени ондак ни секс не може да буде добар.Sta uciniti sa vezom kad je jedino dobro sto od nje ostane sex? jer tesko je spasti s pitona na glistu
То је ондак сексуална веза.Pa nije.
To je isto kao kad bi pitala sta uciniti sa vezom kad sve dobro sto ostane od nje bude postovanje....ili prijateljstvo....Ako se veza svede na samo jedan njen aspekt, onda to za mene i nije veza
То је ондак сексуална веза.
А то је обрнуто од "цимера", знаш.
Тамо се не Хебу ал причају, а овде се Хебу и ћуте.
Sta uciniti sa vezom kad je jedino dobro sto od nje ostane sex? jer tesko je spasti s pitona na glistu
Ne, ja nikada nisma imala tih problema.
dok odgovara, odgovara, kada pocne da ometa druge stvari - krajSta uciniti sa vezom kad je jedino dobro sto od nje ostane sex? jer tesko je spasti s pitona na glistu
A moze li da opstane idealna veza, sa nikakvim sexom (sve ostalo idealno)? U cemu je teze opstati?
То је ондак сексуална веза.
А то је обрнуто од "цимера", знаш.
Тамо се не Хебу ал причају, а овде се Хебу и ћуте.
Iskren da budem, ne znam za sexualnu vezu u kojoj se ljudi nadju, cute, kresnu, i razidju.
To ni u javnoj kuci valjda nema...
Iskren da budem, ne znam za sexualnu vezu u kojoj se ljudi nadju, cute, kresnu, i razidju.
To ni u javnoj kuci valjda nema...
Krajnosti nikada nisu dobre...
A moze li da opstane idealna veza, sa nikakvim sexom (sve ostalo idealno)? U cemu je teze opstati?
Pa ti sledeci put trazi cutljivu prostitutku