Quantcast
  • Blog je internet dnevnik u kome autor iznosi svoja razmišljanja na neku temu. Molimo vas da se pridržavate Pravilnika Bloga.

Kad sam ja našao devojku - možete i vi! (Motivacioni blog za sve usamljenike)

mekflaj

Domaćin
Poruka
4.476
0.
Elem, red je da podelim sa vama kako sam, verovali ili ne, našao devojku! Da, da, dobro ste pročitali - konačno našao pravu, pravcatu devojku i sada smo u vezi!
Bilo je to pre par nedelja. Sve se munjevito izdešavalo, još ne mogu srediti utiske.

1.
Nebo je bilo sa nešto oblaka, ali čudnih, teško se disalo tog jutra... Ipak, pošao sam u prošetku do pijace...

Mesecima unazad, lomio sam se da li da u svoj sterilni stan ubacim neki tračak života, recimo kraj glomaznih PVC prozora - saksiju nečeg. Kako proleće ume da zagolica čoveka, praktično sam bio na korak od pozitivne odluke.

Krenuh sa razgledanjem na pijaci.
- Kakvo vam je ovo cveće?
Pitao sam žmirkajući i ne dižući pogled sa saksija.

- To je ukrasni peršun, rekla je kratko.

Blago pometen, da li od vina, polenske alergije ili melodije njenog glasa, pređoh rukom preko svoje guste valovite brade i pogledah prodavačicu...

Njena kovrdžava kosa, ah... Prelepa devojka!

Odlučivši u trenutku, ne da kupim saksiju ili dve, već i uzgajam peršun do kraja života, prozborih - PAKUJTE!

- Nego, nastavio sam, jeste li možda slobodni ovih dana, voleo bih da izađemo i pričamo malo više o nezi ove biljke.

- Rado gospodine, lepo je što se interesujete za peršun, ali znate, nije on neka retka, osetljiva biljka a i ne mogu u ponedeljak. A ako me pitate za utorak ne mogu ni tada, niti u sredu, četvrtak, petak, subotu niti nedelju. Dakle, ne mogu baš svih 7 dana. Takođe, zauzeta sam i svake naredne sedmice, viša sila, ne uklapa se nikako, šta ćete.

HERE WE GO AGAIN, pomislih. Opasna, odsečna mala. Što bi se reklo, oterala me u peršun.
- OK, potražiću na netu više informacija, pozdrav. Joj, umalo zaboravih da vam platim. Koliko ovo uopšte košta? OK, sačekaću, završite tipkanje na telefonu pa ćete mi reći.

2.
Došao sam kući,otvorio bocu rozea i otišao na net da nađem nešto melanholično, recimo od Matt Elliotta, i potražim više o ukrasnom peršunu. Međutim, internet nije radio.
Rekao sam na početku, bili su neki čudni oblaci tog dana... Oko 15h se već smračilo, krenule su i da sevaju neke munje, bar sam tada mislio da je o munjama reč. Nestalo je struje, telefon je prestao da radi... Počela je oluja.
Da, kao što do sada i sami znate, planetu su neočekivano zasule jake meteorske kiše ili takvo što. Odmah je pocrkalo više biliona predajnika mobilne telefonije. Sve je trajalo nedelju dana, Zemlja je promenila svoj položaj, brzinu kretanja, rotaciju, putanju oko Sunca... Na svu sreću, nije bilo žrtava. Ljudi su se, neočekivano, okrenuli više jedni drugima, države i nacije su prestale da postoje, čovečanstvo se promenilo nabolje i krenulo se sa saniranjem materijalne štete.

3.
Nakon što se situacija smirila, odmah posle planetarnih izbora i završenog prebrojavanja glasova, to je bilo u četvrtak prošle nedelje, dok sam brisao prašinu sa potentnih, raskošnih listova svog ukrasnog peršuna, čuh kako se sa ekrana obraća prvoizabrani predsednik Sveta:

- Dragi Zemljani, situacija je pod kontrolom, sve je ponovo manje-više u redu sa našom plavo-zelenom kuglom, klima i ostalo je uobičajeno, opasnost je prošla. Naučnici još pokušavaju da shvate šta se desilo. Izveštaji koji su mi do sada dostavljeni kažu da su ljudi, životinje i biljke u redu, nije bilo nikakve štete i to je ono najvažnije. Doduše, od biljaka su nekim čudom jedino desetkovani zasadi peršuna, posebno ukrasnog peršuna koji je po trenutnim saznanjima svih timova sa terena - izgleda istrebljen.
Druga vest koju vam želim reći, Zemljani i Zemljanke, da zbog promene putanje naše planete, a svi smo osetili taj trenutak kad se planeta prešaltovala zar ne, dakle, zbog promene putanje, sedmnodnevnoj nedelji moramo dodati još jedan dan. Između petka i subote ubacujemo šestak, viša sila, šta ćete.
 
Poslednja izmena:

Обилић

Zainteresovan član
Poruka
270
Ко жели девојку нека се прво доообро погледа у огледалце
да не би пролазио као ја !

А како ја то пролазим ?

Па причам са девојкама у суседству, на послу,
на аутобуској станици ...
Свугде.
И прихватају ме, лепо конверзирамо ( мада има и дивљакуша ).

Незгода је што ја обавезно помислим да имам љубавне шансе,
те кренем у акцију !
Зовем их да прошетамо,
или на вечеру или већ како оценим да им је интересовање !
Е тад попијем корпу !

Ево пре неки дан,
стално се поздрављам са једном госпођицом Савршеном,
па сам је чак једном повезао и колима ( падала нека киша )
и на крају се одважим и питам када је слободна - каже викендом не ради.
Добро реко, имаш телефон ?
Каже, немам !
Ништа онда, реко'!
И оставим је на миру.

Прошло је месец дана,
размишљан да је сада питам
јел' набавила телефон ?
:hahaha::hahaha::hahaha:
 
Top