Kad sam bio na egzoticnim ostrvima falio mi Beogradsk burek

ma nije to nista! gde god da odes, nedostajace ti najmanji deo i najednostavnija stvar beograda. zasto? ee pa sad. BG je najlepsi grad(naravno pored kraljeva, jer i njega mnogo VOLIM)koji ti pruza sve ono sto ti je potrebno. meni je definitivno najbogatiji i pruza mi srecu, zadovoljstvo, i osmeh na licu. samo kada se setim tog vazduha, pa imas utisak da mozes da ga osetis koliko je sladak....

"Beograde, Beograde
svi vole tvoje nasmejane ulice
Beograde, Beograde
sa nama i u nama zivis ti"

ZAUVEK! VOLIM TE, BEOGRADE!

...to znači da u Bg nema mesta za ljude iz kojekakvih sela,brda i palnina...diljem Srbije?
Siroti ljudi a tako se guraju u Bg sve s pesmom na usnama...
...nama iz provincije pričaju da je Bg otvoren grad i tako kojekakve bajke...

A u stvari Bg-đani su sasvim gotivni ljudi,bar oni koje sam upoznala...Tako mu valjda dođe i sa nama iz unutrašnjosti...razni ljudi razne ćudi...
Seljaka ima i među nama ali i među vama...

A mnogo vam je lep taj Beograd.Ja ga volem!

a kada sam ja kao klinac mastao da
pobegnem iz toga "tadasnjega" prljavoga-smrdljivoga-itd. grada.
nisam predpostavljao koliko ce da mi znaci!! svaki put kada dodjem na god.odmor osetim koliko me taj grad fascinira i koliko ga volim
....banalno ali istinito...gradski bus i prelazak preko Brankovoga mosta
a ti si zgnjecen kao sardina...TO JE TO..sto mi nedostaje
(pored Bureka i beloga hlaba)!!!

FLY_011:
a kada sam ja kao klinac mastao da
pobegnem iz toga "tadasnjega" prljavoga-smrdljivoga-itd. grada.
nisam predpostavljao koliko ce da mi znaci!! svaki put kada dodjem na god.odmor osetim koliko me taj grad fascinira i koliko ga volim
....banalno ali istinito...gradski bus i prelazak preko Brankovoga mosta
a ti si zgnjecen kao sardina...TO JE TO..sto mi nedostaje
(pored Bureka i beloga hlaba)!!!

ja ga volim jer ima zgrade koje mirisu na sarmu koja se krchka,ima nasmejane ljude i burek i normalan jogurt i babe u gradskom prevozu koje ubija promaja i volim ga zato sto mi daje podstrek sto pre da diplomiram i da mu se vratim... lep je zapad ali mu fali duh... I SARMAAAAA.... :D

ZoricArt:
FLY_011:
E govoris mi iz duse ;o)))
pozdrav

...o beogradu samo iz dushe! :)
nego, kazi mi kako je u essenu. mozda dobijem stipendiju za razmenu studenata (erasmus) za jedan semestar u essenu... a nisam mnogo sigurna da li mi se udaljava jos par(?) stotina kilometara od beograda... i ovih 600km je dovoljno :?
pozdrav
Znas kako je..
covek ti je najveca zivotinja, on se navikne na sve..NE NE salu na stranu, nije lose..samo sto je grad mrtav posle 19 sati..ali hvala Bogu covek moze da skokne do Dortminda ili Dizeldorfa i malo da se druzi...aerodrom je blizu pa smo brzo u BGu...samo ti dodji pa da mi zajedno tugujemo za burekom i sarmom ;o)

Back