Kad rotvajler napada...

Али ето, ови мамлази, како из власти, тако и ови залуђеници то изокрећу, јер ако би се јавно признало ово што си рекао, било би јасно да је свако мимоилажење са псом коцкање, и да држава то дозвољава и толерише јер су је притисле разне бабе Бардо и остали дегенерици.
А онда би следеће питање било какве је то држава којој некаква бабетина Бардо може да диктира да џукеле угрожавају њене грађане, и онда би било јасно да је све отишло у красни.

И зато се измишљају беспримерне лажи типа пси се рађају добри (можеш мислити), људи су кривци, пси нису криви (као да ће нек ода их кривично гони), и сличне небулозе које су више за ниво животиње него човека.

Zivotinja je uvek zivotinja i to nikada ne smemo zaboraviti.

Ma kolioko da je pas dobro vaspitan i dresiran, nekada je se desiti da napravi nesto sto ce nas iznenaditi ili povrediti.

UVEK MORAMO ZADRZATI MALO ODSTOJANJE.

Ne smemo zaboraviti da se u i najmanjem u najsladjem psicu, negde u dibini duse krije vuk, koji se samo nekada prikaze u pravom svetlu....

Vas troje ste kao lima,alfalogo i zoranjov kad se prica o vakcinama ili veganizmu...
Koliko god da vam se govore cinjenice,vi po svom.
Fabrika,ono sto si izbacila je 90% ucinjeno od strane vukova,ili sakala,oni su poznati po tome da ubiju i vise nego sto mogu da pojedu.Pas da zakolje ovcu,i to iz ciste obesti je vest koju moze samo kurir da prenese kao ozbiljnu.
Blajbi,mislim da nemas pojma o cemu pricas,i da ti cak ni komsija nije imao rota,a ne ti.Znam ljude koji su asocijalne pse odstranjivali od zajednice,bas zato sto nisu mogli da se nauce i dresiraju,a kao odgovorni nisu hteli da podmecu ljudima u tom slucaju opasne primerke.
Cat-za tebe je sve jasno,jedino mi objasni-pricas da pas napada zbog instinkta.Zasto covek napada drugog coveka?Iz obesti.Pa po tvojoj logici-treba da se istrebi i covek,kao jedina zivotinja koja ubija a da nije vazano za lanac ishrane.

Ovoliku kolicinu gluposti i ogorcenosti nisam video skoro,ako ne racunam zanos antivakcinasa i vegana (poznati su kao najagresivniji primerci na svim forumima,javnim skupovima,privatnim okupljanjima...itd).Pojma nemate o cemu pricate,i pri tom vredjate svakog sagovornika koji ne misli kao vi.
Mislim da vi treba da se zapitate....

Cat-za tebe je sve jasno,jedino mi objasni-pricas da pas napada zbog instinkta.Zasto covek napada drugog coveka?Iz obesti.Pa po tvojoj logici-treba da se istrebi i covek,kao jedina zivotinja koja ubija a da nije vazano za lanac ishrane.

Е само сам чекао тај врхунски аргумент кучељубаца, оно, газе децу аутомобили, силују педофили, па шта има везе и ако их пси гризу, увек на крају дођемо до тог аргумента.

Vas troje ste kao lima,alfalogo i zoranjov kad se prica o vakcinama ili veganizmu...
Koliko god da vam se govore cinjenice,vi po svom.
Fabrika,ono sto si izbacila je 90% ucinjeno od strane vukova,ili sakala,oni su poznati po tome da ubiju i vise nego sto mogu da pojedu.Pas da zakolje ovcu,i to iz ciste obesti je vest koju moze samo kurir da prenese kao ozbiljnu.
Blajbi,mislim da nemas pojma o cemu pricas,i da ti cak ni komsija nije imao rota,a ne ti.Znam ljude koji su asocijalne pse odstranjivali od zajednice,bas zato sto nisu mogli da se nauce i dresiraju,a kao odgovorni nisu hteli da podmecu ljudima u tom slucaju opasne primerke.

Ovoliku kolicinu gluposti i ogorcenosti nisam video skoro,ako ne racunam zanos antivakcinasa i vegana (poznati su kao najagresivniji primerci na svim forumima,javnim skupovima,privatnim okupljanjima...itd).Pojma nemate o cemu pricate,i pri tom vredjate svakog sagovornika koji ne misli kao vi.
Mislim da vi treba da se zapitate....

Vidis brale ja drzim pse od kada sam bio malo dete.

Imao sam razne rase, od mesan aca do rotvajlera (dva para), boksera (jedan par), pitbula (jedan primerak), nemackog ovcara, neke lovacke pse i td...

Tako da sam na neki nacin strucnjak za pse o ZNAM STA PRICAM vrlo dobro.

Poznajem im narav, karakter, reakcije u skoro svakoj prilici.

Ugrizli su me jedno 10 X do sada..

Danas, posto sam omatorio, imam jednog malog pinchera, minijaturu.

On mi sluzi umesto zvonceta u kuci: cim neko stane ispred vrata - on pocne da laje...

Zasto su te ugrizli?Iz njihove obesti?

- - - - - - - - - -

Е само сам чекао тај врхунски аргумент кучељубаца, оно, газе децу аутомобили, силују педофили, па шта има везе и ако их пси гризу, увек на крају дођемо до тог аргумента.

Ti stvarno nemas obicaj da procitas sta ko pise...Najbitnije je da napadnes sagovornika.
I svaku recenicu okrenes do apsurda,ti stvarno treba da posetis nekog strucnjaka,to mozda moze da se leci.

Ti stvarno nemas obicaj da procitas sta ko pise...Najbitnije je da napadnes sagovornika.
I svaku recenicu okrenes do apsurda,ti stvarno treba da posetis nekog strucnjaka,to mozda moze da se leci.

Не нападам ја никога него ти отвори другу тему, зашто људи нападају људе итд, а не пишеш бесмислице па сам ти после крив ја кад ти укажем на то.

Приказан је цео низ чланака и фотографија у којима се УВЕК помињу баш пси. Због чега заобилазиш истину тј лажеш?

https://www.google.com/search?q=psi...UIDigB&biw=1280&bih=625#imgrc=RHNbXz3OkuixCM:

Одлично, пас се, за разлику од оружја, не може контролисати јер има своје нагоне. И откуд онда толико паса слободно шећка улицама, а оружје не смеш ни у џепу да кријеш? Који су то идиотлуци и ко то намеће?

.
Zato što oružje ima samo jednu namenu. Najbolje bi bilo da ga imaju samo vojska i policija.

Pas je živo biće sam po sebi. Rađanjem nema neku namenu, kao ni ljudi. To nije stvar koja se pravi iz nekog razloga kao auto da ga voziš, šporet da kuvaš, oružje da ubijaš ...

Немој да ми ту заобилазиш. Због чега неко држи паса који слови за опасног а не неког туњавог јазавичара?

Он има намену а то свакако није засмејавање пролазника него утеривање страха у кости.

И да, направљени су. Пси су конструкт а не животиња.

Какву памет уопште очекивати од керећег адвоката. Чему ли ти служи глава да ми је знати.

Ti izgleda upadas u kategoriju kojima kazem-glup si.Samo tebi necu iz pristojnosto,sto si (nadam se) zensko.

Коју намену имају опасни пси?
Nauci zeca da napada ljude,i napadace...
Treba odrati gazdu.
Rotvajleri su mirni psi, osim ako im neko ne napada gazdu.
Ili, ako ih je gazda to naučio.
ili trenirao za borbu
Rotovi nisu mirni,imaju veliku energiju,i sa njima mora da se radi,da se socijalizuje kao mali.Ali nisu ni krvolocni po prirodi.
Ovaj je ili podivljao vezan,ili ga je pametnjakovic obucavao da bude takav (obicaj u Srba,zaradi par hilj. eura pa nabavi velikog psa da mu cuva stek).
Svejedno,gazdu bih ja strpao u zatvor bez cekanja.I zamenio zakon,po kojem je dete moglo da iskrvari a policajka nije smela da puca u psa.

- - - - - - - - - -

Немој да ми ту заобилазиш. Због чега неко држи паса који слови за опасног а не неког туњавог јазавичара?

Он има намену а то свакако није засмејавање пролазника него утеривање страха у кости.

И да, направљени су. Пси су конструкт а не животиња.
Mene je u zivotu napalo samo dva psa-PEKINEZERI!!!!!
A ulazio sam u dvorista gde su gajeni alabaji (proguglaj sta je).
Sve zavisi kako se uci pas!!!

Zato što oružje ima samo jednu namenu. Najbolje bi bilo da ga imaju samo vojska i policija.

Не млати, ја рецимо волим оружје, све врсте оружја, имам кући и у ауту лепе ловачке ножеве, служе ми кад идем на излет у природу да правим ражњиће и остало. Није ми никад полиција претресала ауто, али би било проблема да јесте.
Раније је у мом селу свака кућа имала оружје, и то се зна чему служи, за одбрану од вукова, а и паса луталица, док си смео да их убијаш.

Дакле, још једном не млати глупости.

- - - - - - - - - -

Pas je živo biće sam po sebi. Rađanjem nema neku namenu, kao ni ljudi. To nije stvar koja se pravi iz nekog razloga kao auto da ga voziš, šporet da kuvaš, oružje da ubijaš ...

Опет ти лупаш којешта.
Пас је направљен од стране неких људи да буде такав какав јесте, потпуно завистан од човека, дакле нити је сам по себи такав какав јесте нити нема намену, у задње време углавном им је намена лечење којекаквих комплекса код људи, и слично...,

- - - - - - - - - -

Mene je u zivotu napalo samo dva psa-PEKINEZERI!!!!!
A ulazio sam u dvorista gde su gajeni alabaji (proguglaj sta je).
Sve zavisi kako se uci pas!!!

То то, не постоје опасни пси, све је до власника, ако га власник не учи да гризе, неће умети ни да жваће јадник.
Ко ли теби напуни главу пиљевином да ми је знати.

Не млати, ја рецимо волим оружје, све врсте оружја, имам кући и у ауту лепе ловачке ножеве, служе ми кад идем на излет у природу да правим ражњиће и остало. Није ми никад полиција претресала ауто, али би било проблема да јесте.
Раније је у мом селу свака кућа имала оружје, и то се зна чему служи, за одбрану од вукова, а и паса луталица, док си смео да их убијаш.

Дакле, још једном не млати глупости.

- - - - - - - - - -

Опет ти лупаш којешта.
Пас је направљен од стране неких људи да буде такав какав јесте, потпуно завистан од човека, дакле нити је сам по себи такав какав јесте нити нема намену, у задње време углавном им је намена лечење којекаквих комплекса код људи, и слично...,

- - - - - - - - - -
Za početak - ja tebe nisam vređao, pa nemoj ni ti mene niti bilo koga ovde. Niko te ne tera da voliš pse, ali pokušaj da budeš pristojan.
Naravno da bi zbog noža u kolima imao problem, mada sam ja mislio pre svega na vatreno oružje.
Svakako velika većina stvari koje će pas uraditi zavisi od čoveka. To međutim nije razlog da stalno vređaš one koji vole pse. Time samo pokazuješ nedostatak argumenata, a i još ponešto.

- - - - - - - - - -

Netacno.

Rotvajleri su psi LOSEG KARAKTERA I NARAVI i napasce neocekivano svakog, cak i svog gazdu.

DOMINANTNOST im je glavna odlika. Nikome u coporu ne daju da bude ispred njih.

Pričamo o psima koji se drže po kućama. Oni nisu u bilo kakvom čoporu.

Back