Kad Predsednik porani nedeljom... Vesti sa Andricevog venca

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
32.965
...

Ovde cemo pratiti vesti sa Andricevog venca...:klap:

Znači sve redovne i vanredne konferencije, sve pobede i odlučne odgovore strancima..., sve obilaske izgradnje i otkrivanje rudnika zlata, sve "atentate" sa naslovnica Informera, sve selfije sa sarmom, burekom, pihtijama, ćevapima...,:kuvar5:, kao i sa kojom čašom više ili manje...:pivce:

Za početak...
Nedelja rano jutro..., normalan svet zeva i proteže se, neko se možda i "očeše" o ženu, gleda jutarnji, Žiku Šarenicu itd., ali...

Ima nekih koji tumaraju po gradu!

Predsednik zorom u nedelju digao ovog ministra da obiđu Prokop! A natpis na duksu?​

https://www.kurir.rs/vesti/politika...c-zorom-poveo-ministra-malog-da-obidju-prokop

@Jugoslav Čvarak -u USTAJ BUĐENJEEEEE !!!:hej::hej::hej:

Imaš li ti ovakve predsedničke podočnjake od brige, kako priznanjem nepriznati Kosovo i neuvođenjem uvesti sankcije braći Rusima...:zzzz:

3358694_mali_ls.jpg

Malo liči..., ali maaaaaalo.., na čuvenu iskačuću-noj-memu :think::

noj.jpg

Uglavnom...

Dobro doš'o predsjedniče!:maramica:

...

Valjda su kranovi na gradilištu dobro zašarafljeni, da ne bude:

Vučića „napala“ rasveta u Parizu: „Sale, ovo si ti namestio, nisam se ni pomerio“​

https://nova.rs/vesti/politika/vuci...-sale-ovo-si-ti-namestio-nisam-se-ni-pomerio/

...
Hahaha, jako smijesno, a zapravo je stvarno bio pokusaj atentata.
Neki Djilasov minion najlon za pecanje zavezao za stalak s reflektorima, sakrio se o zbun i povukao.
Srecom pa je traljav i neprecizan kao i ostatak opozicije.

🐈

Hahaha, jako smijesno, a zapravo je stvarno bio pokusaj atentata.
Neki Djilasov minion najlon za pecanje zavezao za stalak s reflektorima, sakrio se o zbun i povukao.
Srecom pa je traljav i neprecizan kao i ostatak opozicije.

🐈

Istina, bilo bi smešnije da je palo po njušci... :lol:, u LIVE-u...:namcor: i ono svi indijanci uvide da ipak nije Bog :lol:

...

Mislim da ovde u Srbiji mora da se ograniči da se ima vlast duže od 8 godina..treba da se zabrani bavljenje politikom posle toga..jer su neki stalno na vlasti i stekli su toliki uticaj kriminalnim radnjama i na sudove i na medije da im niko ne može ništa...prosto su uveli laž i strahovladu ne možemo da budemo taoci jednih istih ljudi na vlasti koii se samo menjaju i menjaju stranke kako vetar duva to mora da se prekine inače će svi normalni ljudi otići odavde

Ali naši političari izgleda nisu sposobni da rade ništa drugo osim da budu na vlasti i da prodaju maglu i da menjaju stranke i ubeđenja kako vetar duva čas su desnica čas levica na jednim izborima su za eu na drugim protiv cilj im je samo da što više slude narod i da što duže budu na vlasti ako može doživotno leba bet motike u vidu politike i manipulacije..zato ovde treba zakonski ograničiti da neko može da bude na vlasti najviše 8 godina u dva mandata ali ne da menja pozicije čas predsednik čas premijer čas ministar...da se sve računa jer ovo više nema smisla prevršilo je svaku meru u srbiji svi bi da se bave politikom niko neće da radi i svi preko države da nameštaju poslove tad su najveći domaćini i predizetnici kad imaju vlast a ovako bez vlasti ništa..to mora da se promeni..da vidimo neke nove ljude...dosta gledamo iste već više od 30 godina

Pritom to su podočnjaci nakon što su njegovi stilisti stavili konkavne naočare s staklima koja smanjuju.
Zanimali bi me tvoji podocnjaci da kao Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, godinama svaki dan padas s nogu od umora i ne uzimas godisnji.

🐈

@Jugoslav Čvarak

Reci mi ukratko sta je laprdao AVtihrist sad u 11h?

Jel reko da je teško, ali lako ćemo?
Jel rekao da će sve reći narodu, ali ne i o čemu se pregovara?
Da smo pobedili, ali biće bolne odluke?
Da nije potpisao, jer ima crvene linije, ali nema crvene hemijske?
Otkrio novi rudnik zlata, pa je zato dao gratis prebogato rudama Kosovo?
Da je Srbija nikad jača, toliko jaka da može i da pokloni frtalj zemlje?
Da je Miloš Francuz?

...

Nazalost nisam pratio zbog nedostatka tv prikljucka, ali SDP-njarski, huskacki index javlja da je Srbija međunarodno priznata država i on ne želi praviti "međunarodno pravne sporazume s Kosovom koje nije međunarodno pravno priznato".

"Zato sam odbijao davati izjave poput 'prihvaćamo', već (sam rekao) 'prihvaćamo koncept' i 'radit ćemo na implementaciji" ili 'spremni smo da radimo'", naveo je Vučić. On je naglasio spremnost Srbije da "radi na provedbi sve do svojih crvenih linija".

Drugim rijecima, Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић nije spreman priznati Kosovo, u inat Zutim dusmanima i svima koji ga mrze.

🐈

...

Dan pošto ga je Putin naribao preko telefona...Predsednik je odmah zvao mamu i tatu...

MAJKA I OTAC SU ME PRVI PUT ZAJEDNO POSETILI U PREDSEDNIŠTVU Predsednik Srbije: Mi Vučići ne umemo dovoljno otvoreno da pokazujemo emocije, ali smo uvek zajedno​

https://www.kurir.rs/vesti/politika...m_medium=web_home&utm_campaign=adria_internal

Fali jos samo @Jugoslav Čvarak, mada mozda se i vrti ispod stola...

P.S.
Na zidu slika Paje Jovanovica "Krunisanje Cara Dušana"..., a u kancelariji sedi lik koji predade Kosovo...

...

Ppppffffttt... ti znaš tko je koga ribao.
Putin bio sretan da mu se uopće javio, a ne odmah poklopio.

🐈

Evo koga sve on prima samo da ne bi otisao u Kazanj:

1) Vudu Kralja Esvatinija sa 11 żena:
1729536984493.jpeg

Da...to je on...nije fotomontaża Jugoslave...:ceka::tambalamba:

2) Onda danas ovu neku Italijanku koja lici na Mitra Mirica:
2112267

Hil mu nabacao gostiju s koca i konopca...

...

Evo koga sve on prima samo da ne bi otisao u Kazanj:

1) Vudu Kralja Esvatinija sa 11 żena:
Pogledajte prilog 1629704

Da...to je on...nije fotomontaża Jugoslave...:ceka::tambalamba:
Još jedan dokaz koliko je bolji od mene.
Spiritualno se uzdignuo na razinu gdje ne dijeli ljude po boji kože, vjeri, naciji...
Ponekad pomislim da je čak više od božjeg avatara, proroka i budućeg sveca.
Neka mi dragi Bog oprosti, ali mislim da će to biti prvi kršćanin koji će doživjeti deifikaciju, odnosno hrišćanin, kojem će se dogoditi apoteoza.
On nije tek buduće, crveno slovo u pravoslavnom kalendaru, On zaista jeste novi pravoslavni, savršeni kalendar.

Još jedan dokaz koliko je bolji od mene.
Spiritualno se uzdignuo na razinu gdje ne dijeli ljude po boji kože, vjeri, naciji...
Ponekad pomislim da je čak više od božjeg avatara, proroka i budućeg sveca.
Neka mi dragi Bog oprosti, ali mislim da će to biti prvi kršćanin koji će doživjeti deifikaciju, odnosno hrišćanin, kojem će se dogoditi apoteoza.
On nije tek buduće, crveno slovo u pravoslavnom kalendaru, On zaista jeste novi pravoslavni, savršeni kalendar.

On je CRNO SLOVO... :rtfm:

...

Back