Атомик™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 258.058
autorska
Kad policija sme da upotreni vodeni top ? ima li zakon za to po clanu tom i tom?
Kad policija sme da upotreni vodeni top ? ima li zakon za to po clanu tom i tom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad tokom leta dodje kao osvezenje, morace da se saceka oktobar
U Holandiji ih koriste npr. u januaru
Zvucni je totalno bez efektaKako stojimo da ostalim topivima?
Nije se dobro pokazaoZvucni je totalno bez efekta
Nije, u suprotnom pokazi neki snimak iz Amerike/Engleske gde se vidi kako uspesno deluje, da i mi primenimo?Nije se dobro pokazao?
.Nije, u suprotnom pokazi neki snimak iz Amerike/Engleske gde se vidi kako uspesno deluje, da i mi primenimo?
autorska
Član 105. i 106. Zakona o policiji.autorska
LinkČlan 105. i 106. Zakona o policiji.
linkČlan 105. i 106. Zakona o policiji.
Тиранине,зликовче,егзекуторе,Чарлс Менсоне,Халји Силасије,Црвени Кмеру..Zvucni je totalno bez efekta
Eee, pa i ja upotrebljavam supstancu poznatu kao "Skunk" i sve ovo isto radi ko i ova izraelska, samo ne znam dal je baš zamena za gumene metke. Za suzavac da, ponekad, tako, zasuze mi oči (od sreće). A i nije vodeni rastvor, više ovako, ko dimna bomba.
- Izraelske bezbednosne snage koriste supstancu poznatu kao "Skunk", razvijenu kao alternativa gumenim mecima i suzavcu.
- To je tečnost nepodnošljivog mirisa koja se raspršuje vodenim topom.
- Opisuje se kao kombinacija pokvarenog mesa, kanalizacije i truleži.
- Miris može da se zadrži na odeći i telu danima, čak i nakon višestrukog tuširanja.
Sačekaj da prvo namontiraju prigušivač na hipersoničnu zvučnu haubicu.Kako stojimo da ostalim topivima?
Umem ja da cekamSačekaj da provo namontiraju prigušivač na hipersoničnu zvučnu haubicu.
![]()
Član 105. i 106. Zakona o policiji.
Biće uvedene i službene mačke, službeni psi su se slabo pokazali.Umem ja da cekamponekad kazu retko - sa takvih obronaka stizem
![]()