Kad pogresis...

e, a koji je lik ova haljinica
sad došla ovde da joj kažemo kako je njen đilkoš super pametni, samostalni, ali nadasve iskreni, pošteni i fer baja,
a kako je ona mala pritupa i zaslepljena neprolaznim sjajem njegove muške pojave

i kako je ljubav slepa
i kako ona sad treba da pati kad je sebi priuštila to zadovoljstvo ne pitajući za cenu

ali botom lajn je da je on super.
trebala si cico da staviš sliku.

nije mi jasno ovo 'zavolish vishe nego shto bi smeo'?
smeo? wtf ..ako nemash mooda nekom da se predash onda yebesh sve..misim uvek postoji rizik da sve ode u ****, ali barem si voleo, bio voljen, ...patnja i bol su sastavni deo svake ljubavi..

Naposletku...
Ti si dobro znala ko sam ja...
Otkud sad te suze, moja mila?
Rekla si da se za tocak bršljen ne hvata...
Zalud izgužvana svila...
To je tako...

Da li vam je iko to rekao, a ti pogresis, pa zavolis vise nego sto bi smeo?

Neverovatno! Danima vec pevam u sebi ovu pesmu, po ceo dan.....

To je tako...
Ne pravi od tuge nauku...
Mami svetlo na sledećem bregu...
Okopniće moj otisak na tvom jastuku, još kako...
Kao "jezuška" u snegu...

Razbiću gitaru...
Crn je mrak ispunjava...
Odavno se svoje pesme bojim...
Pomera u meni neke gene Dunava...
Pa ja tečem... I kad stojim...
Ali opet...
Dal' bi ikad bila moja ti
da sam vojnik u armiji ljudi?
Rekla si da baš ne umem novce brojati...
I da je Ništa sve što nudim...

Naposletku, ti si navek znala da sam svirac...
Brošić što se teško pribada...
Da me može oduvati najblaži Nemirac...
Da ću u po reči stati...
Da se neću osvrtati...
Nikada...

Ređaš po vitrini
fini porculanski svet...
Al' ja sam figurica bez žiga...
Pazi... To je bajka što ti pada na pamet...
Fali ti baš ovaj cigan

Ne, dušo...
Tek u jesen otkriju se boje krošanja...
Sve su slične u leto zeleno...
Naposletku... Ti si dobro znala ko sam ja...
Čemu suze lepa ženo?

Draga moja, ti si navek znala da sam pajac...
Moj je šešir šatra pomična...
Usne, tice-rugalice... A u oku tajac...
Da sam kaput sa dva lica...
Da sam Gospo'n Propalica...
Obična...

Naposletku, ti si navek znala da sam svirac...
Da je nebo moja livada...
Da me može oduvati najblaži Nemirac...
Da ću u po reči stati...
Da se neću osvrtati...
Nikada...

Da ću u po reči stati...
Da se neću osvrtati...

Mislim da to nije zavolish vishe..mislim da je to ponadash se da ipak moshesh promeniti choveka, da prestane da luta i trazzi tako nestalan, samo da dobijesh nekako priliku da mu dokazzesh da si bash ti ona prava...bez obzira na posledice i kud puklo da puklo...
Stari trik starih lisaca...stara zzenska boljka...

Hm...ne mogu da se slozim bas.
Ako ti osoba u startu kaze ili iz bilo kog razloga postavi neku vrstu ogranicenja.....ipak je tvoja odluka da to stavis po strani ili zanemaris.
Ja ipak mislim da jeste iskreno reci i da to nije manipulacija.
Manipulacija bi bila kada bi se nesto bitno precutalo, ili iznelo naknadno kao razlog a bilo je poznato sve vreme.

Jer ako ti neko na primer kaze da je imao los brak i da nema nameru da se zeni, a ti to zanemaris, ako posle par meseci ili godina on to misljenje ne promeni, mislim da nije fer ljutiti se jer ti je to bilo poznato od pocetka.

Manipulacija bi bila da se to precuti, a onda odjednom, niotkuda iznese kao razlog koji je postojao od pocetka.
Фала Богу да има још истомишљеника. :wink:

nije mi jasno ovo 'zavolish vishe nego shto bi smeo'?
smeo? wtf ..ako nemash mooda nekom da se predash onda yebesh sve..misim uvek postoji rizik da sve ode u ****, ali barem si voleo, bio voljen, ...patnja i bol su sastavni deo svake ljubavi..
Баш тако.

Mislim da to nije zavolish vishe..mislim da je to ponadash se da ipak moshesh promeniti choveka, da prestane da luta i trazzi tako nestalan, samo da dobijesh nekako priliku da mu dokazzesh da si bash ti ona prava...
Јес' да сам мушко, али свака част. Разумемо се у потпуности.

bez obzira na posledice i kud puklo da puklo...
Нажалост, мени пукло пре неколико дана. :cry: Веровао сам да је могу променити на боље и кренуло је заиста, све је било на правом путу и ја се почео мењати на боље, јер је утицај био обострани, а онда... Ааааа... :cry: :cry: :cry:

Stari trik starih lisaca...stara zzenska boljka...
Рекао бих бољка оба спола. :wink:

Naposletku...
Ti si dobro znala ko sam ja...
Otkud sad te suze, moja mila?
Rekla si da se za tocak bršljen ne hvata...
Zalud izgužvana svila...
To je tako...

Da li vam je iko to rekao, a ti pogresis, pa zavolis vise nego sto bi smeo?

Brate vise nemam frke oko toga prevaspitao sam devojku i nema da mi nesto brani. sta bre ona da odreduje koliko cu da je volim, ima da je polomim ako tako pomisli.

Manipulacija bi bila kada bi se nesto bitno precutalo, ili iznelo naknadno kao razlog a bilo je poznato sve vreme.
ne slazem se sa tobom.
da li je nesto manipulacija ili ne zavisi od namera i od osobe kojom se zeli manipulisati.
ako ja znam kako ce neka osoba reagovati kada nesto cuje, onda ja mogu izazivati njene reakcije (namerno) onim sto kazem.

moze se manipulisati covekom i kada mu se saopstava "istina".

Desilo mi se... Mislim da sam ga zavolela bas zbog toga sto sam znala da nema tu buducnosti. Nesto tipa, obrnuta psihologija (ne smem se zaljubiti u njega!), sta znam, ili zabranjeno voce... Bilo je bolno posle toga...ali zivot ide dalje...

Desilo mi se to vrlo skoro ... i jos uvek boli (a proslo je skoro tri meseca), ali i dalje ume da mi izmami osmeh pomisao na njega i osecanja koja je probudio u meni. Njegovi razlozi su bili veoma racionalni i nijednog trenutka ga ne krivim sto je tako... Iako nema nicega izmedju nas, niti se vidjamo ja sam srecna kad mislim o njemu... Za mene ta tri meseca je vredelo, pa neka boli sad...

Back