Kad on ne voli da se ljubi

Takvog dečka sam i ja imala. Dve godine u vezi i on meni pre mesec dana kaže kako on ne voli da se ljubi, ne voli da se grli, ništa od toga...:eek:
Kada ga zagrlim, kao da grlim drvo... :(
Neverovatno je da osoba koju voliš NEMA POTREBU da te zagrli i poljubi. :roll: . Meni tu nešto ne štima. Tu nema dovoljno ljubavi. Ako ti je to potrebno, onda nadji nekog ko će ti to pružiti. Ovako, samo ćeš "gladovati". :(

Nemoguce je da se i ja nalazim u ovoj prici.:(:(:(

Ovo je kljucno....sto takve osobe obicno nisu statue kad su partneri sami ( ne uvek ) a tvrdi mozda da te voli i da mu je stalo....ono mazi i grli, poljubi ali je sve to jako retko...ako bi duze trajalo pocnu sa izgovorima tipa nisam romantican, ne volim da se grlim, ljubim, sjeban sam, oguglao sam, mislim o drugim stvarima...ali obicno se to pokaze od pocetka veze ako zaista postoji neki dublji prioblem...i zbog toga ne znas vise realno da sagledas situaciju,,ne mozes tek tako odustati ako ti je zaista do nekog stalo a opet mozda prihvatas izgovore a on te ne volil....

Deluje kao manipulacija a opet...ne znam valjda je sl. stvar u pitanju...diskutujem generalno o tom problemu....

Moj probelem je isti ovakav kao sto si navela...

Pa verovatno i ne nadoknadjuju....vec su nezadovoljne, cekaju da se nesto promeni iako znaju da verovatno nece, ceznu i tako to....ako ga za par meseci intenzivne veze ne preobratite, pisite propalo....onda je tip zaista takav i nece se menjati....

Ps. ili ako vam sve drugo odgovara, sem toga i naviknete da zivite sa tim manjkom....pitanje se postavlja samo da li ste zaista toliko intimni i povezani kad partneri izbegavaju da se ljube...obicno tu postoji debeo problem...odbijam da poverujem da neki ne vole da se ljube...pre ce biti da nisu imali iskusne devojke a sami su bili neiskusni pa sad imaju trip ili su jako zatvoreni pa se plase...ko ce ga znati..

Poslednja izmena:
Pa ima i takvih devojaka..vise vole zagrljaj i to im je intimnije od jezika..bas kapiram vremenom da stariji sve manje upraznjavaju french kiss i od stresa manje uzivaju u sexu..sve nekako da se odradi..tuzno al je tako..procentualno sto se mene tice oko 30ak % devojaka se bas onako dobro ljubilo..50 je volelo ali nije bas umelo i ostatak obican poljubac usnama bez jezika ne tako cesto..ali opet dobar sex i ok odnos..mozda malo uskraceno ali po meni nije strasno

Naravno da ima i takvih devojaka...sad da neko vise voli zagrljaj od ljubljenja...hm, nekako mi neshvatljivo..moglo bi se diskutovati na tu temu...verujem da stosta polazi iz poordice i porodicnog vaspitanja...
Kod starijih se to nekako i podrazumeva ...ali opet sami su krivi ako nista ne urade po tom pitanju....
Nekako mi se cini da svako moze da se ljubi...to je nesto skroz prirodno...mada zavisi od mnogih faktora kako ce neko da se ljubi....a nisu ni svi ljudi kompatiblni...

@tema
Spopadajte vase frajere i ljubite ih....nek se opiru, pricaju kako ne vole bla bla....sto vise puta, u raznim prilikama...

Pa verovatno i ne nadoknadjuju....vec su nezadovoljne, cekaju da se nesto promeni iako znaju da verovatno nece, ceznu i tako to....ako ga za par meseci intenzivne veze ne preobratite, pisite propalo....onda je tip zaista takav i nece se menjati....

Ps. ili ako vam sve drugo odgovara, sem toga i naviknete da zivite sa tim manjkom....pitanje se postavlja samo da li ste zaista toliko intimni i povezani kad partneri izbegavaju da se ljube...obicno tu postoji debeo problem...odbijam da poverujem da neki ne vole da se ljube...pre ce biti da nisu imali iskusne devojke a sami su bili neiskusni pa sad imaju trip ili su jako zatvoreni pa se plase...ko ce ga znati..
:roll::roll: pa kad polazis od sebe, a nemamo svi istu polaznu tacko....realno mogu mnogo ljudi da poljubim i da mi to nema nikakvu vaznost, a meni je vrhunac bliskosti sa nekim iskren zagrlaj i spavanje u istom krevetu (ali bukvalno na cin spavanja mislim).

i bzvz nema to veze sa vaspitanjem vec sa karakterom..ja inace sa vecinom ljudi ne volim da se pipkam,pa me nervira ono pozdravljanje na ulcama kad te svi redom izljube i tako to...missim koji moj :neutral: al recimo moja mama je taj tip,stalno bi isla i ljubila nekog, a ja ko sta radi samo se krijem od nje...i bas me smara kad neko oce da se ljubi pola sata,yebotee,ajde pet minuta deset i posle vec krenem da gledam paucinu po uglovima ili prolaznike....missim nismo svi isti :confused:

i kazem meni je zagrljaj mnogo intimniji cin :neutral:

:roll::roll: pa kad polazis od sebe, a nemamo svi istu polaznu tacko....realno mogu mnogo ljudi da poljubim i da mi to nema nikakvu vaznost, a meni je vrhunac bliskosti sa nekim iskren zagrlaj i spavanje u istom krevetu (ali bukvalno na cin spavanja mislim).

i bzvz nema to veze sa vaspitanjem vec sa karakterom..ja inace sa vecinom ljudi ne volim da se pipkam,pa me nervira ono pozdravljanje na ulcama kad te svi redom izljube i tako to...missim koji moj :neutral: al recimo moja mama je taj tip,stalno bi isla i ljubila nekog, a ja ko sta radi samo se krijem od nje...i bas me smara kad neko oce da se ljubi pola sata,yebotee,ajde pet minuta deset i posle vec krenem da gledam paucinu po uglovima ili prolaznike....missim nismo svi isti :confused:

i kazem meni je zagrljaj mnogo intimniji cin :neutral:

Ma ne polazim od sebe...naravno da ima veze sa karakterom ali isto tako mislim da ima veze sa odredjenim (ne) iskustvima....sa manama, pojedinca...itd...primetila sam da su recimo ti koji ne vole da se ljube dosta sebicni po prirodi, introvertni itd...sad, ne mora to da bude slucaj, mozda gresim ali...
I obicno osobe koje ne vole da se ljube izbegavaju isto...ne trebaju da se ljube pola sata, problem je sto odbijaju ljubljenje pre nego sto je i pocelo...ili ih poljubis na usne i vec pocinje prica koju sam vec navela u postu na ovoj temi...
razlika je kad uopste ne volis da se ljubis, grlis, mazis i tako i izbegavas ga...a drugo je kad sve to volis ali u jako malim kolicinama...
Ovde nisu bitni poljupci u obraz...vec french kiss sa partnerom....jer mnoge osobe koje ne vole da se ljube nemaju frku od ljubljenja u obraz sa drugim ljudima...

pa pricam i o obicnom ljubljenju i o tzv francuskom poljupcu,stvarno mi nije jasno sta ima tolko da se ljubis sa nekim kada posle odredjenog vremena postane jednostavno dosadno...ko i sve drugo sto se konzumira u preteranim kolicinama u ostalom.

i ponavljam nije to frka,jednostavno razliciti ljudi vole razlicite vrste kontakta sa drugim osobama i u razlicitim kolicinama.

Ma ne polazim od sebe...naravno da ima veze sa karakterom ali isto tako mislim da ima veze sa odredjenim (ne) iskustvima....sa manama, pojedinca...itd...primetila sam da su recimo ti koji ne vole da se ljube dosta sebicni po prirodi, introvertni itd...sad, ne mora to da bude slucaj, mozda gresim ali...
I obicno osobe koje ne vole da se ljube izbegavaju isto...ne trebaju da se ljube pola sata, problem je sto odbijaju ljubljenje pre nego sto je i pocelo...ili ih poljubis na usne i vec pocinje prica koju sam vec navela u postu na ovoj temi...
razlika je kad uopste ne volis da se ljubis, grlis, mazis i tako i izbegavas ga...a drugo je kad sve to volis ali u jako malim kolicinama...
Ovde nisu bitni poljupci u obraz...vec french kiss sa partnerom....jer mnoge osobe koje ne vole da se ljube nemaju frku od ljubljenja u obraz sa drugim ljudima...

Tuga ziva:neutral:

pa pricam i o obicnom ljubljenju i o tzv francuskom poljupcu,stvarno mi nije jasno sta ima tolko da se ljubis sa nekim kada posle odredjenog vremena postane jednostavno dosadno...ko i sve drugo sto se konzumira u preteranim kolicinama u ostalom.

i ponavljam nije to frka,jednostavno razliciti ljudi vole razlicite vrste kontakta sa drugim osobama i u razlicitim kolicinama.

Problem je u tome sto se neko uopste ne voli da ljubi...ni na pocetku...izbegava od pocetka a devojke su u tim vezama jer ih vole ali su zbog toga nezadovoljne...nzm ...tako sam ja shvatila ovu temu...:think:
Znaci nije problem kad se parteri ne ljube toliko kao u pocetku, vec je problem sto i u pocetku veze ne voli da se ljubi sa sve izgovorima da je ovakav i onakav....

Imam jedno pitanje,vezano za celokupnu pricu... Decko govori na sav glas kako ne voli da se ljubi...i ne voli,pa to ti je! A onda kad ostanemo sami, pita me da li se on dobro ljubi!?
Inace, decko je neverovatno iskusan sarmer sa svim odlikama narcisoizma:) ... Pa se pitam da li je moguce da je i pored svega toga nesiguran u sebe...?

Imam jedno pitanje,vezano za celokupnu pricu... Decko govori na sav glas kako ne voli da se ljubi...i ne voli,pa to ti je! A onda kad ostanemo sami, pita me da li se on dobro ljubi!?
Inace, decko je neverovatno iskusan sarmer sa svim odlikama narcisoizma:) ... Pa se pitam da li je moguce da je i pored svega toga nesiguran u sebe...?

Pored svega toga? Mozda ga ti tako vidis a on sebe ne....ako se ljubi dobro, reci mu to...samo ne precesto...jer ako je narcisoidan mozda pocne da ljubi druge...:mrgreen: :lol:

Moguce je...

Sta misliti o muskarcu sa kojim ste u vezi 10-ak meseci i gde ste posle 4-5 meseci otkrili da on ne voli da se ljubi, pipka, dirka, coki u obraz......... i sl. Napominjem da nisam osoba koja forsira takvo ponasanje, ali mislim da svaka osoba koja je zaljubljena ima potrebu da dodirne voljenu osobu , zagrli , poljubi . Nisam pristalica javnog iskazivanja emocija, ali ako ja to nemam ni u intimi svoje sobe( tj. vrlo, vrlo retko) , a njegov izgovor je da je on jednostavno takav i da mu je to trenutna faza (cista laz) , da nisam ja u pitanju , da ga privlacim .. i slicni izgovori . Cak sam cula i od nekih njegovih bivsih devojaaka da se tako i prema njima ponasao. Vrlo mi smeta to, a pokusavam da budem tolerantna ( ili glupa!!!! ) . Interesuje me sta vi mislite o tome i da li ste imali iskustva sa slicnim.

sta bi on da razgovarte konstantno....sestro nije u pitanju faza nego druga....resise ti njega i nadji sebi nekog ko ce te obasuti poljupcima....

Back