Da , Alya , upravo se tako osećam i takva je situacija kako si i opisala. Znaš, stalno sam ga opravdavala, čak i prebacivala sebi jer sam pušila. Naime, on je bivši ne pušač i ogorčeni protivnik i mislim da nije prošao dan da mi nije prigovarao za pušenje.Mislim da nikada više u životu nisam prala zube ( posle svake cigarete) u slučaju da me poljubi.Kriviim ga , jer se ja barem nisam lažno predstavljala kada smo se upoznali , po bilo kom pitanju . Znao je da pušim. Ali se on lažno predstavljao kada mi je puržao " maženje" tačno u onolikoj meri koja je meni bila potrebna, iako moram da priznam je on meni rekao da ne voli ljubakaknje, maženje i sl i da nije romantičan. Nisam obraćala pažnju na to jer sam to dobijala u meri koja je meni trebala. Mislila sam da možda on misli da ne može više od ponudjenog da mi pruž , ali meni nije ni trebalo više, jer ni ja ne volim da budem udavljena. Nakon 4-5 meseci , bukvalno kao da je neko nožem preseka sve to i kreće moja agonija. Svaki moj pokušaj da pričamo o tome ( i lepim i imanje lepim načinom komunikacije) bi se završio tako da ispadne da ja gnjavim, da ga ne razumem, da sam sebična i da ne vidim u kakkvoj je on teškoj životnoj fazi , a ja sad kao nešto tražim poljubac. I onda, tako kreće neka vrsta vrzinog kola. Neki put stvarno pomislim da sam sebična, ( u lucidnim trenucima znam da sam jadna kada tako razmišljam, gde mi je samouzdanje i ljubav prema sebi) , opravdavam ga . Vrlo je pametan, inteligentan , stariji od mene 15 godina,( nisam klinka, imam 35, nisam očajnica, uspešna sam, kažu vrlo privlačna, prijatna) ,manipulator, a sa druge strane gospodin, koji te nikad neće obrukati u društvu, sofisticiran, obrazovan, šarmantan, pomalo asocijalan.......ima još dosta toga. Nije mi jasno samo ( time ga opravdavam) , da može toliko ljubavi da pruži svojoj kuci ,ljubimcu, toliko pažnje , maženja, ......... O Bože, ljubomorna sam na kuče.STRAŠNOOOO....
,.... GDE SAM TU JA? Napominjem opet , svesna sam ko je on, šta je on , i to njegov ponašanje sa kučetom, kada bi počelo sa psihološkog aspekta da se posmatra, .............. Bog te pita gde bismo dogurali. Vraćam se na pušenj. PRESTALA SAM !!! Ima mesec dana. On je srećan. I ja sam. Situacija se "KAO" nešto poboljšala, ali MI SE NE DODIRUJEMOOOOOOOO. Da ja njega neuzmem za ruku , pod ruku , on mene nikada ne bi uzeo ( njegov izgovor je da je on pasivac) . da ja njega ne poljubim ( ovlaš u usne ili obraz, kakav francuski poljubac, takav poljubac dobijem mooooooždaa u toku seksa) samoinicijativno sa njegove strane , jednom u 3 meseca. On prigovara da pravim statistike, smučilo mi da uopšte i razgovaram sa njim o tome, jer vidim da nema svrhe, i jadno je . UDARA MI NA PONOS. Bože, pa i ma ljudi koji jedva čekaju da budu samnom. UFFFFFFFFF...... sve je ovo vrlo smorno. I onda me on digne nekim postupkom, i to kao da zna kada to treba da uradi , i onda se ja dignem, dobijem snagu za dalje. ......... klasična priča, o kojoj nista ne treba da mi kažete. GLUPAČA!!!