- Poruka
- 24.219
Tebe je lako zadovoljiti. Šteta, mislila sam da si veći izazov.meni se lako zatvaraju usta mekikom![]()
.gif)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebe je lako zadovoljiti. Šteta, mislila sam da si veći izazov.meni se lako zatvaraju usta mekikom![]()
Dzaba , nista od toga spam je zakonkad sam hteo da razdvojim foerume na
seks
i ljubav i romantika
svi su skocili kako jedno bez drugog ne ide i da ljis mora da ostane grupisan a romantika za sebe jer nema veze ni sa seksom ni sa ljubavi vec patetikom.
kako sad ti razdvajas?![]()
Da, tako.kad sam hteo da razdvojim foerume na
seks
i ljubav i romantika
svi su skocili kako jedno bez drugog ne ide i da ljis mora da ostane grupisan a romantika za sebe jer nema veze ni sa seksom ni sa ljubavi vec patetikom.
kako sad ti razdvajas?![]()
ja sam jednostavan covek.
tastatura ti se pozlatila.Dzaba , nista od toga spam je zakon![]()
Ovako nesto nisam cula skoro, a mozda ni nikada.Posle jedne veze gde sam bio jako zaljubljen i ostavljen... mojom krivicom... imao sam dosta kraćih veza i šema ali bez zaljubljenosti...
Bude mi lepo sa nekom osobom ali da se zaljubim ne mogu...
Mislio sam da ću se na kraju i oženiti sa nekom devojkom koja mi odgovara ali bez neke ljubavi sa moje strane...
Posle vise od 5 god upoznam sadašnju suprugu i posle mesec dana zaljubim se kao nikad do tad... čak kada se osvrnem u natrag shvatim da nisam nikad ni umeo da volim kao sad. Posle 18god volimo se istim žarom, na manju ljubav sada ne bih mogao da pristanem...
Velika, iskrena, prava ljubav i razumevanje partnera je nešto što se nikakvim bogatstvom ili drugim materijalnim stvarima ne moze kompezovati...to je dar od Boga