Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 46.295
Немате појма. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
obrazlozi recima..Немате појма.![]()
Hajde ubedi nas žene da su velike boobs prednost!Немате појма.![]()
Valjda romant'ka, priroda, svež vazduh, talasi, pa dušu ispustiš dok se popneš, a na vrhu sami, bez igde ikoga, tišina, vetar i talasi. Romant'ka!A sto bas svetionikima to svoje zasto
![]()
A neValjda romant'ka, priroda, svež vazduh, talasi, pa dušu ispustiš dok se popneš, a na vrhu sami, bez igde ikoga, tišina, vetar i talasi. Romant'ka!
Zvuči dobro, zna Tab da cilja. Samo ti je to sve teorija "draga moja". Teorija.
Možeš sve toHajde ubedi nas žene da su velike boobs prednost!
Ne možeš da spavaš na stomaku, ne možeš da obučeš šta hoćeš, ne možeš da trčiš kako hoćeš, pa ni da zavežeš pertle valjano...
Naravno, ali to je on trebao da kaže, ne tiA nesimbolika je cudo
![]()
Hajde ubedi nas žene da su velike boobs prednost!
Ne možeš da spavaš na stomaku, ne možeš da obučeš šta hoćeš, ne možeš da trčiš kako hoćeš, pa ni da zavežeš pertle valjano...
Ma ja tih problema nemam! Barem sam to po tom pitanju srećna (potaman) ženaA ovo za pertle si u pravu![]()
On uvek malo kasniNaravno, ali to je on trebao da kaže, ne ti
Znaš ono: Ja napišem jedno, krenem da palamudim, a onda on dođe i napiše mi na to - Ma ti nemaš pojma! ... i onda mu ja tražim da on to meni objasni, da mi kaže šta je u stvari 'teo.![]()
Sokantna izjava!Уопште није битно како је вама.![]()
Уопште није битно како је вама.![]()
pa se popnes na ... svetionik a pogled se cakli od uzbudjenja kako je lepo tamo goreValjda romant'ka, priroda, svež vazduh, talasi, pa dušu ispustiš dok se popneš, a na vrhu sami, bez igde ikoga, tišina, vetar i talasi. Romant'ka!
Zvuči dobro, zna Tab da cilja. Samo ti je to sve teorija "draga moja". Teorija.
A haaaa. Ti gore, ona gore. To je taj pogled! Kada ti se duša razgali i vidici prošire! Adrenalin skoči od svežeg vazduha, obrazi ti se zarumene i uzdah ne možeš da suzbiješ! Ah!pa se popnes na ... svetionik a pogled se cakli od uzbudjenja kako je lepo tamo gore![]()
pertle mozes savrseno..Ne možeš da spavaš na stomaku, ne možeš da obučeš šta hoćeš, ne možeš da trčiš kako hoćeš, pa ni da zavežeš pertle valjano...
Da znaš! Samo nek je vama fino, a mi ćemo se već nekako snaći.![]()
To je bas taj dozivljajA haaaa. Ti gore, ona gore. To je taj pogled! Kada ti se duša razgali i vidici prošire! Adrenalin skoči od svežeg vazduha, obrazi ti se zarumene i uzdah ne možeš da suzbiješ! Ah!
Hvala!Ти си душа од жене.![]()
Ona je previse popustljiva zena ili nema zivaca za raspravuТи си душа од жене.![]()
pa se popnes na ... svetionik a pogled se cakli od uzbudjenja kako je lepo tamo gore![]()
A haaaa. Ti gore, ona gore. To je taj pogled! Kada ti se duša razgali i vidici prošire! Adrenalin skoči od svežeg vazduha, obrazi ti se zarumene i uzdah ne možeš da suzbiješ! Ah!
Mnogo ste konfuzni. Nekako mi se čini da ne govorite o svetionikuTo je bas taj dozivljaj![]()
i jos preferiras malu ljubav a ne veeeeeeliku ... zena sa umereniom ambicijamaHvala!Ma šta da ti kažem, takva sam skoro svaki dan, ne samo nedeljom.
![]()
ubise i ono malo, mislim velikog sto ima tamo napolju.Mnogo ste konfuzni. Nekako mi se čini da ne govorite o svetioniku![]()
Kako se uteruje dug?ubise i ono malo, mislim velikog sto ima tamo napolju.
Ja jos nisam potpuno budna mozda zatoMnogo ste konfuzni. Nekako mi se čini da ne govorite o svetioniku![]()