Kad neko godi sujeti?

ova tema sto je paula postavi, oda je poniznim zenama koje su vaspitavane da ugadajaju muzevima.

fala bogu to je vreme proslo i danas imas ono realno kakve su, znaci azdaje a nikako neke mirne ovcice sa nevinim okicama sto trepcu.
ne brini, kasnije tokom braka te na početku što su samo tu i poslušne posle lagano preuzimaju kormilo.
 
ne brini, kasnije tokom braka te na početku što su samo tu i poslušne posle lagano preuzimaju kormilo.
zato i po savetu mama i baba biraju mlade i psihicki neformirane partnere i psihodrilom ih uteraju u jaram gde jadnik ni ne zna sta ga je snaslo gde za malo osmeha gladjenja po glavi i malo ebacine da sebe na izvolte azdaji koja samo guta slabije.

a kad se jadnik osvesti onda je vec kasno.

kad cujem da zrela zena voli mlade ljubavnike mladje po 15-20 godina, oma mi je jasno koja azdaja je u pitanju jer se hrani tupadzijama. :lol:
 
(Pametan) muškarac će uvek izabrati ženu koja ga razume (ili to pokušava), a ne one kojima je životna želja da imaju najnovije Gucci krpice i slično. Ravnopravni su oni uvek, jer niko sem njih dvoje ne zna šta se dešava između njih. Tako je i najbolje.
 
Da li ima onih koje privlače žene koje bi im udarale kontru, savetovale ih šta da urade, ukazivale na greške i zablude? To ne godi sujeti, ali je mudro.
Јао, што ја не волим да ми се џвоњка у вези.

Апсолутно сам за то да ме госпоја посаветује, укаже на грешке и заблуде, али на нормалан начин. Приметио сам да нека женска бића воле да се надмудрују са својим мушкарцем, да ратују са њим, да се свађају, па да падне секс помирења, да се мере, да мере ко од њих двоје има већу пишу, ко је јачи...


... мени би то био пакао.
 

Back
Top