Quantcast

Kad nebo nece da se otvori

duska.vodolija

Buduća legenda
Poruka
29.103
Kao da se ljuti .A nek se ljuti od toga nemamo nista .Morace da se razljuti .Sunce ce da ga pobijedi .Dotle cekomo i gundjamo .Bar ja i moje kosti,moja usporena kretanja.
Skucenim vidicima tmurnim danima doci ce kraj .Da vas vidim tad poput mene izviricete glave ko suncokreti cvjetove sve dak ne sazre .Kupacemo se u moru svjetlosti ko delfin na mirnom moru.Skidacemo odjecu sloj po sloj .Ooo, te miline sve do duboko u jesen .Divnog li kruga za krugom .Milina zivota daje snagu i sve je lijepo i ljepse u nasim zivotima .
Laste su dosle obisle gnijezdo nase strehe i nema ih kao da su se uplasile promjena .Lepitice moje vratite se da dan bude duzi da se cvrkutom stocite u moj mozaik ljepote .:navodnik:
 

Soradze

Ističe se
Poruka
2.446
Lepota i toplina izbijaju iz napisanog. Daje nam snagu da u ovim kišama istrajemo i sačekamo sunce... i lepotu koju nam priroda uvek poklanja. Hvala na divnim rečima. :heart2:
 

Lord Gledston

Iskusan
Poruka
5.029
Bila kisa ili sijalo sunce,kada se vodi strasni seks,kada se ljubavnici grce u zagrljaju i tope se u slatkom znoju i uzavreloj spermi...dani i noci su uvek
prelepe i nezaboravne,draga moja Soradze.!
 
Top