Kad narod zaćuti ?!

commodore:
migud:
Pa zbog koga narod da ustaje? Kad god ustane sedne novi lelemood...Cemu sve to? Valjda se ucis dok si ziv, a lekcije ovog tipa se savladavaju mucno i na precac...

i ti, sele, imas pivo za ovo...
drago mi je da smo se od sindroma revolucije i vodje, barem, izlecili... na oko svi, sem par usijanih glava...

I od mene isto...Nego majke ti objasni ovu konstrukciju... lelemood... sta bi to moglo da bidne...

migud:
Pa zbog koga narod da ustaje? Kad god ustane sedne novi lelemood...Cemu sve to? Valjda se ucis dok si ziv, a lekcije ovog tipa se savladavaju mucno i na precac...
:roll: Narod će se opametiti kada deca počnu da cvile od gladi :oops: Činjenica je da je narod lako prevariti sitnim obećanjima 8) Zbog toga , sto nas lelemudi i lopovi prodaše, treba uzeti motke pa iz onih udobnih fotelja rasterati prevarante :idea:

levodesno:
vecavestica:
jomini:
Neće niko ustati. Imaju ljudi pametnija posla.
ne zato što imaju pametnija posla već zato što im je muka i što nemaju za koga da se bore.
SJAŠI KURTA DA UZJAŠI MURTA
:roll: Sve vise ljudi na ulici nisu " sami ", pričaju sami sa sobom :?:

To je najgore, jako puno ih ima i to su sve nekada bili normalni ljudi, vidi im se po fizionomiji.

marlon:
levodesno:
vecavestica:
jomini:
ne zato što imaju pametnija posla već zato što im je muka i što nemaju za koga da se bore.

To je najgore, jako puno ih ima i to su sve nekada bili normalni ljudi, vidi im se po fizionomiji.
:oops: A sta da radimo sa onom kategorijom ljudi koji traže koru hleba po kontejnerima :?:

splav:
marlon:
levodesno:
vecavestica:
jomini:

:oops: A sta da radimo sa onom kategorijom ljudi koji traže koru hleba po kontejnerima :?:

To treba da se zapitaju gospoda koja su vodila i vode ovu zemlju a ne mi. Toga je bilo i bice, trebalo bi da drzava malo vise vodi racuna o tome. Investicije za to su nikakve a opet se skoro nista ne radi. Ustanove za takve beskucnike ni u Evropi nisu sjajne samo ih ima vise nego ovde. Ovde je zbog rata i nacionalnog prirastaja to izrazenije nego ikad, ali se prelazi preko toga. Nadajmo se da ce donacije koje ce drzava dobiti za Rome iz EU kada ih ovde vrate, ostaviti prostora i za takve investicije.

ma meni je to sa romima zalosno..ali ni oni stvarno nisu bas naj....(mada su generalizacije glupost)..pre neki dan ulazi u prodavnicu ciganka i pita kasirku da joj da hleb,a naravno,nama kinte..i ona je otkaci,pa se ja resim da joj kupim hleb..a ona,bez hvala mi kaze-sto mi nisi doneo crni?
ja u soku do kuce... :lol:

Back