Prođoše godine čekajući bolje sutra.Narod na ivici bede i egzistencije? Dođoše na vlast moji bivši đaci: ponavljači.Četiri godine gledam polu pismene kako čerupaju ovu zemlju, kao lešinari 8) na ulici sve više onih koji koji pričaju sami sa sobom. Zadnji izbori su bili izazov za mene.Bez i jedne mrlje u svojoj profesionalnoj karijeri, odlučim da se kandidujem za odbornika. Beše to za jednu ženu mnogo niskih udaraca, ali nađoh se tu gde jesam. Moj jedini moj motiv je bio da pokušam nešto da promenim,jer nisam mogla da gledam da političari, nisu ispunili ni jedno predizborno obećanje narodu.Bez putera na glavi krenemo u borbu protiv organizovane kriminalne mafije, protiv građevinske mafije, protiv kriminilazovanog sudstva i tužilaštva,protiv devijacija privatizacije preduzeća itd. Šta se desilo
Brzo se prepoznaše i udružiše kriminalci i lični interesi :wink: Gicaju se paranoično,jer ne mogu da se odreknu privilegija :? Svaki pokušaji onih koji žele da uspostave bar malo reda, nailazi na žestok otpor.Zbog čega ? Prvo, u mojoj stranci okupiše se istrošeni i izlizani bivši političari, koji još uvek ne mogu da se odreknu vlasti
O narodu niko i ne misli. Pošteni odbornici su u manjini, i skoro uvek , kod raščišćavanja sa starim i kriminalizovanim kadrovima, uglavnom su u manjini i skoro uvek preglasani.Svoj mandat ću iskoristiti, u borbi da krivično odgovaraju svi koji su se ogrešili o Zakon. To je Sizifov poisao, jer kada bi glasači znali da ovom državom upravljaju kriminalizovani , ministri, predsednici sudova , javni tužioci, visoki političari...bez izuzetka, razočarao bi se i organizovao neki novi 5. oktobar. Nogama smo dotakli dno. Ja ne vidim ni jadnu svetlu tačku na dnu tunela. Mislim da nam ja protektorat jedino rešenje.