Kad muskarac

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Moze biti bolji roditelj sa 50 ili sa 30?

Ja nekako mislim da sa 50 ima vise iskustva i da zna bolje sacuvati i brak i dete izvesti na pravi put.

Jel tako da je mnogo simpaticno da lik sa 50 godina i to dobrodrzeci gura kolica dok ga mlade mame gledaju?

imam, ali negde moras da se nadjes sa fantazijom mastom radoscu i slobodom sa jedne strane i realnoscu da vreme neumitno tece ako zelis neke stvari. samo to.

Nista ne vredi zeleti po svaku cenu. Nekom nije sudjeno nesto, nekom je sudjeno i previse. Sve ide u svoje vreme i covek nikad ne zna di ga sreca ceka. Neko je ostvari u starackom domu. Ja nisam tip koji je spreman jesti balege, samo da bi drugim u ocima bio po volji.

Previse cenim zivot koji imam.

Moze biti bolji roditelj sa 50 ili sa 30?

Ja nekako mislim da sa 50 ima vise iskustva i da zna bolje sacuvati i brak i dete izvesti na pravi put.

Jel tako da je mnogo simpaticno da lik sa 50 godina i to dobrodrzeci gura kolica dok ga mlade mame gledaju?
Da, sa 50 ako mu to nije prvo dete..................
Ko pita to dete jel mu se sviđa, kada mu se neko obrati: ,,Idi zove te deda."

Nista ne vredi zeleti po svaku cenu. Nekom nije sudjeno nesto, nekom je sudjeno i previse. Sve ide u svoje vreme i covek nikad ne zna di ga sreca ceka. Neko je ostvari u starackom domu. Ja nisam tip koji je spreman jesti balege, samo da bi drugim u ocima bio po volji.

Previse cenim zivot koji imam.
to je drugo, to je ok.
delovalo je da ti sam ne zelis neke stvari i da pricas o svom izboru i da se tesis, moj post je bio u tom smislu tebi odgovor

pa i onaj sto dobije dete sa 20-30 je roditelj i u 50-toj...msm da godine nemaju toliko veze sa tim koliko to da si spreman da se posvetis detetu

Ma mislio sam da sa recimo 48 se ozeni i napravi dete, ali da lik nije zapusten, nego uredan, ide u teretanu i super izgleda. Cak mu se recimo nabacuju one 25 godina mladje a on ih nece jer ne zeli varati.

Back