Kad mogu političari da se tuku u skupštini, zašto se ne bi tukle žene na parkingu, ili zašto ne bi Vojin razbijao tuđ telefon o beton?

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
19.686
Vojin Ćetković započeo bitku sa novinarima, a to nikako nije dobro!
Ovakve vesti se brzinom požara šire među novinarima, pa ćemo videti šta sledi...
Možda će i njega i njegovu lepšu polovinu prestati da postavljaju na naslovne strane...

Posle večerašnjeg čupanja za kosu Slobode Mićalović i njenog odlaska u Urgentni centar,
Uznemiren Vojin je došao u Urgentni da bude uz svoju suprugu...

Usput, iznerviran što mu se novinarka obratila, oteo joj je njen lični telefon i bacio ga na beton...

Ovaj gaf je snimio kolega novinar, pa ćemo videti dokle će ovo otići...

Screenshot_131.png

Evo šta mediji govore:

"Iako ga niko od okupljenih medija nije uznemiravao niti ispitivao, Vojin je, na veliko i neprijatno iznenađenje,
izuzetno burno i nepristojno reagovao, a jednoj novinarki je prišao i iz ruke joj oteo telefon.

Kako je javio naš snimatelj koji se našao ispred Urgentnog centra, Vojin je psovao i pretio tužbom.

- To je moj lični telefon, vratite mi moj telefon. Nemate Vi prava da meni uzmete telefon - govorila je novinarka
Vojinu.

Grubo je krenuo prema novinaru i kamermanu i nastavio:

- Odakle si ti?! Ko si ti?! - upitao je glumac našeg snimatelja, pa se obratio policiji.

- Policija, molim vas! - rekao je Vojin Ćetković, pa bacio na pod telefon novinarke koja se našla na terenu,
a što su zabeležile njene kolege...

Blamirajući snimak je na linku...
https://www.telegraf.rs/jetset/vest...vrsila-u-urgentnom-centru-nakon-tuce-u-zemunu

Ebali bi vi jeza da sam ja neko u vlasti ili sa timom iza sebe....
Isli bi na utakmice da jedete kokice a ne sa palicama...
Vi cete da mi glumite Irce i da se fajtate gde god nadjete zgodno mesto...
Izlecio bih ja brzo takve slabe zivce....

Da, nisam bas blagonaklon ka nasilju uz bilo kakvo opravdanje...kad ja nisam nikog tukao kad su me dva puta gazili na pesackom, i jos 10 tak puta kad sam za dlaku izbegao smrt, doduse nemas na koga da se ljutis u 5 od tih 10...ali u 5 imas itekako koga da obesis za luster, ne jednog nego grupu od 5 za svaki takav slucaj...

Dakle sve mora bez nasilja...a naravno da Vucic voli Arkana pa voli i sorke, i nasilje iz 90tih, a plus i navijac...razbijac ali malo sutra...
Ne mora to da se salje na robiju, nisu ni u SFRJ slali na robiju ko se potuce, nego u stanicu , pa sa leve strane zida celija za plave, a sa desne strane zida celija za crvene takmicare, a centrala i dezurni u sredini, i onda prica i ispituje...obe grupe...saslusanje bez advokata.

Pa i ko je kriv ne ocrne mu sudbinu iz prvog ili drugog ili treceg izgreda, prestupa....neko skapira...pronadje svoj zivac dok ga plavci ne nacnu...

Back