Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zato Putin nece vec mesecima i godinama da se cuje s njim, ato Vucic nije smeo javno da ga pozove i to demantuje, iako Zaharova kao glasnogovornica povremeno ponesto blebece.Kad Makron „slučajno“ razotkrije Vučića: Predsednik je preuzeo hrabre odluke o slanju pomoći i municije za Ukrajinu
Predsednik Francuske Emanuel Makron se tokom prvog dana posete Beogradu obratio povodom različitih tema koje su bitne za Srbiju. Između ostalog, on se dotakao i teme sankcija Rusiji koje Srbija nikada nije pokrenula, i rekao kako je "jako dobro" što naša država samostalno donosi tu odluku. A zatim je goovorio i o pomaganju Ukrajine...
Makron je o čitavoj stvari rekao sledeće:
“Da se sad samo nadovežem na ovo pitanje vezano za sankcije. Tu mi ne dajemo nikakve lekcije. Znači, mi to koordinišemo. Da je Srbija u Evropskoj uniji, mi bismo rekli: ‘Kako onda ne uvodite sankcije Rusiji?’ Ali, Srbija nije u Evropskoj uniji, suverena je i donosi samostalno tu odluku sama, i to je jako dobro. Ali ono što sam ovde takođe primetio, to je da je predsednik preuzeo jako hrabre odluke vežane za njegov angažman sa Evropljanima, humanitarna pitanja, municije, vezano za rat u Ukrajini, odbranu“.
On je dodao da je sve od onoga što je nabrojao od velike važnosti za njega.
„To su sve stvari koje su jako važne za mene. Ali sve to je zasnovano na jednom jednostavnom principu koji ću još jednom ovde pomenuti, a to je suverenitet. I bićemo jači ako jačamo naše veze, poštujući suverenitet svake države i svakog naroda“, rekao je Makron.
Emanuel Makron Foto: Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs
Tokom istog obraćanja, francuski predsednik je napomenuo da se vratio u Srbiju da bi video kako Srbija i Francuska mogu da nastave svoj put u međunarodnom i evropskom kontekstu.
„Puno toga se dogodilo u poslednjih pet godina, imamo puno tenzija. Rat se vratio na evropski kontinent sa agresijom Rusije protiv Ukrajine. Sem tih pitanja koja sebi postavljamo, pa i sumnji koje nas obuzimaju, moja poruka je jednostavna, Evropska unija i njene zemlje članice, njima je potrebna u ovom kontekstu, jaka i demokratska Srbija, a Srbiji je potrebna jaka i suverena Evropska unija kako bi branila njene interese. Srbiji je mesto u Evropskoj uniji i ona tu može da odigra jednu veoma važnu ulogu i da posluži kao primer i zamajac čitavom regionu Zapadnog Balkana i mi smo spremni da pružimo podršku svim naporima koji su neophodni, kako u oblasti ekonomije, tako u poboljšanju vladavine prava i svakodnevnog života“, poručio je Emanuel Makron.
Na pitanje novinara koje garancije je dobio od partnera iz Srbije da neće biti transfera tehnologije prema Rusiji u vezi sa avionima „rafal“ i da Beograd neće vršiti pritisak na druge u regionu poput Kosova, Makron je kazao da „vidi da puno ljudi zamera Srbiji što ima partnerstvo sa Rusijom ili sa Kinom, ali da sada ima i sa Francuskom“.
https://nova.rs/vesti/politika/kad-...dluke-o-slanju-pomoci-i-municije-za-ukrajinu/
Prica se u kuloarima da je uslov za dobijanje Rafala bio da Srbija da kompletno sve tenkove i MIG29 avione Ukrajini i da je to bio glavni zahtev direktora CIA Bernsa prilikom posete Beogradu i da je Vucic pristao na sve?
Sta mislite o svemu ovome?
Ne znam zasto onda @Dе Sisti @Sizif @комшија napadaju Vucica kad je on sve ono sto bi oni zeleli da srpski predsednik bude , i kad je dao sve sto je od njega trazeno zapadu?
Hvala Francuskoj za sve što su učinili za Srbiju Hvala vam za pogrešnu municiju i granate u Prvom svetskom ratu Hvala što niste poslali brodove po ultimatumu cara Nikolaja II Romanova nego je srpsku vojsku spasila italijanska kraljevska mornarica Hvala što ste nam naplatili trostruko skuplje sve što smo od vas kupili a poslednju pertlu smo vam isplatili zlatnim švajcarskim frankom 1984 godineHvala vam što ste prvi bombardovali Srbe 1995 u Republici Srpskoj i što ste nastavili bombardovanje Srbije 1999 godine Hvala vam što ste na proslavi 100 godina proboja Solunskog fronta koji je odlučio pobednika u Prvom svetskom ratu na počasno mesto stavili Hašima Tačija a predsednika Srbije Vučića stavili pored kamermana u zadnji red krajnje levo Hvala vam što nam sada prodajete 12 Rafala jer malo je rafala ispaljeno u nas Hvala vam što ste te Rafale naplatili skuplje čak i od Suhoj 57 i Raptora 22 u trenutku kada odlažemo plaćanje kredita UAE NR Kini jer nemamo pare za rate pa ni za kamate Hvala vam što ste glasali i podržali rezoluciju da smo genocidna država i narodHvala i predsedniku Vučiću što misli na Francusku i spasava je dok nama omogućava da zamenimo Burkinu Faso i Mali kao najsavremenija kolonija Hvala mu za dužničko ropstvo koje nam obezbeđuje i što može u jednom danu da digne kredite više nego Tito za 40 godina i što je četiri puta više zadužio Srbiju za 12 godina nego što su sve vlade SFRJ i Srbije uspele za 67 godina od 1945 do 2012 zajednoHvala mu što je tako razvio zemlju da Kokeza sa 2 milijarde evra pravi zgrade po Majamiju što Nebojša Stefanović kupuje vile u Atini za 15 miliona evra i što je mudrom politikom stavio sva javna preduzeća EPS Šume Srbije u akcionarska društva kako bi se mogle predati strancima za kredite Hvala mu što spaljuje šume Istočne Srbije kod Zagubice i olakšava strancima da lakše kopaju i to isto na Staroj planini Homolju i što će konačno otvoriti rudnik litijuma kojim će Zapadnu Srbiju od Malog Zvornika Loznice preko Valjeva i Požege pretvoriti u Arizonu i Nevadu sa pejzažima MesecaOvaj narod je zato srećan kao u državi Nevadi jer ovo što Vučić radi narodu zove se "Ne vadi"!Mali broj naroda zaista misli i rodoljubi su. Još neki veruju da misle i ne bi se prodali. A ogromna većina ne razmišlja i nije sposobna da misli. Sve su spremni da prodaju za mali, jadan i bedan materijalni interes. Šta reći ovom narodu? Oni koji su im namenili knjige i romane, znali su da će njihova sudbina biti urezana u stranice zaborava. Jer niste naučili da govorite, da mislite, da se branite, i zato vas istorija neće pamtiti po hrabrosti, već po ćutanju.Tišina je vaš pečat, a tuđa volja vaš izbor.Zna taj mali gad tačno šta radi ! To je upućeno rusima da znaju i javnosti da ovaj sedi na 2 stolice
Njemu je svaki potez sračunat i osmišljen uz vrhunske savete stručnjaka i njegove ekipe
Pa kako je izradio Le Pen za izbore
On AV vesla kao ovcu ! Nikad nije propustio šansu da postavi AV tačno na mesto gde mu pripada u toj kliki EU
Pa Vucic i SNS vladaju vec vise od decenije zahvaljujuci ovim nabrojanim salabajzerima koji ujutru misle jedno a uvece drugo u vezi politike.Zašto nema municije za rusku artiljeriju nego se šalje za ukrajinske naciste koji ubivaju pravoslavni narod
Gde su Zavetnici
Gde su Dveri
Gde su Radikali
Gde je Levijatan
Gde je Knjaz Babović
Gde je Obraz
Gde je Mirko Jović SNO
Gde je Nestorović
Gde je Narod iz Mi
Gde je Ћirilica
Gde su Aktuelnosti
Gde je Naroda stranka