Kad Lisce Pada

• Začetnik teme Začetnik teme Mingo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji vam je omiljeni lik u seriji Kad lišće pada?

• Ali Riza

glasova: 2 5,4%
  • Hajrije

glasova: 1 2,7%
  • Ševket

glasova: 0 0,0%
  • Nedžla

• Lejla

glasova: 6 16,2%
  • Ferhunde

glasova: 5 13,5%
  • Oguz

glasova: 6 16,2%
  • Ajše

glasova: 0 0,0%
  • Sedef

• Dževrije

glasova: 13 35,1%

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
pa to ti je tako u Turskoj... mislim, nije ni ovde bolje
meni je ok serija zato što je realna, za razliku od Gumuš koja je na kraju postala bljuvotina sa gomilom gluposti

Ma serija je super, nego Ali Rizin lik je malo iritantan. Gumus je ocaj zivi...
Odlicno glume svi glumci u Liscu, i bas su onako zivotni nisu izvestaceni kao spanci ili pojedini naci glumci.

Beejbi, kaži šta je bilo večeras, nisam pratila na poslu sam. :(

Može i NH3, Tzar, svejedno, samo da sam u toku.

Sad se tek zavrsila epizoda. Svasta se desavalo. Sevket se razbacuje parama, dok Ferhunde pokusava da sazna odakle mu pare. Tahsin opet uspeva da spreci Deniz da se vidi sa deckom. Cela porodica Tekin na celu sa Lejlom odlazi u posetu Dzanu koji je doziveo saobracajnu nesrecu. Oguz presrece Nedzlu, koja odbija da mu se vrati. Fikret i Tahsin odlaze u Istanbul. Fikret se cuje telefonom sa Hajrije i Ali Rizom, a na kraju epizode je Tahsin na silu dovozi do kuce da se vidi sa porodicom. Za to vreme Deniz je pobegla iz skole kod decka, a decaci su sami krenuli peske kuci...

Ma bezveze, ja sam uhvatila delic, i kad sam videla da ne smeju da se poljube u kancelariji, jer kao, glupo na radnom mestu, a oni sami tamo.. preselo mi sve.
Kolko glupa serija.. :D

Najjace od svega je sto su se tri puta do sad vencavali :lol:

Elem,bas su me obradovali danas ovi s prve sto su pustili duze seriju.
Lejla mi je :rotf: Kad je ukljucila Ferhundi usisivac i kao: "Ovde se ukljucuje".
Jel se i vama cini ili je Lejla ljubomorna sto se Hajrije onako rasplakala kad je Fikret zvala?

Da... Meni se sad bas dopala uloga od Fikret, mislim da joj baš leži ta uloga... Mnogo dobro glumi, svaki put mi natera suze na oči.
I mnogo joj bolje stoji da bude dobrica nego neka oštrokondža.

Ja nikako da skontam, jel Ševket dobio na berzi ili nije? Ako nije, odakle mu pare? Jel vratio išta od onoga što je "pozajmio" sa računa onog klijenta?

Aaa Sevket je budala! Mucne su mi scene s njim. Ne mogu da gledam kako trpi onu Ferhunde i jos zbog nje krade.
Ali Riza se opet vratio u svoje debilno stanje,samo cuti,nece ni u sta da se mesa. Ferhunde ih zajebava kako stigne,te Fikret te Sevketa a on :/
Jedino Hajrije zna da joj vrati.
Zao mi Nedzle sad.

Ako ciljaš na zatvorsku ćeliju, e, neka će. :)

Lepa mi beše ova epizoda. Morate priznati i da je potrajala. :))

Ne mislim da je Lejla bila ljubomorna na Fikret (i činjenicu da su svi bili dirnuti njenim pozivom i dolaskom). Komentarišem jer je Hetfield girl pitala.
Pre mislim da je to rastužuje jer je Fikretin odlazak uzrokovan nesrećom porodice koju je uneo Oguz.
Njen lik, njena tišina podseća na sve ono što je prošlo, zaživele su emocije kada je ona ušla u kuću.

A Ferhunde što u Ševketu podgreva vatru. Nije čitava.
Nije mi se dopala scena u kojoj se Nedžli priviđa porodica.
Mogli su bar obući nešto starije, iz prethodnih epozoda, a ne obučeni u odelo iz večerašnje epizode.
Veliki propust.

Najjace od svega je sto su se tri puta do sad vencavali :lol:

Elem,bas su me obradovali danas ovi s prve sto su pustili duze seriju.
Lejla mi je :rotf: Kad je ukljucila Ferhundi usisivac i kao: "Ovde se ukljucuje".
Jel se i vama cini ili je Lejla ljubomorna sto se Hajrije onako rasplakala kad je Fikret zvala?

Hahaha i mene je to odusevilo.. Pa kako da zna Ferhunde, kad nista po ceo boziji dan ne radi.I cim ove hoce da sredjuju, ona uzme casopise i bezi u sobu. :D

Da... Meni se sad bas dopala uloga od Fikret, mislim da joj baš leži ta uloga... Mnogo dobro glumi, svaki put mi natera suze na oči.
I mnogo joj bolje stoji da bude dobrica nego neka oštrokondža.

Ja nikako da skontam, jel Ševket dobio na berzi ili nije? Ako nije, odakle mu pare? Jel vratio išta od onoga što je "pozajmio" sa računa onog klijenta?

On krade sa tudjeg racuna koliko sam ja skontala.

Aaa Sevket je budala! Mucne su mi scene s njim. Ne mogu da gledam kako trpi onu Ferhunde i jos zbog nje krade.
Ali Riza se opet vratio u svoje debilno stanje,samo cuti,nece ni u sta da se mesa. Ferhunde ih zajebava kako stigne,te Fikret te Sevketa a on :/
Jedino Hajrije zna da joj vrati.
Zao mi Nedzle sad.

Meni je bilo mnogo zao kad joj se prividjalo da su tu Hajrije i Ali riza. Jadna, ona bolesna..Samo sto nisam zaplakala..Svesna je da je pogresila..Ipak, porodica ti je najveca podrska, a kad joj je najteze, ona nema nikoga.Sve zbog smrdljivog Oguza. :/

Izgleda da sad daju po dve epizode, i ja sam mnogo srecna zbog toga. :D Mozda su videli na forumu kako kukamo sto nam serija mnogo kratko traje, pa su odlucili da nam ispune zelju. :D

Mislim da prva namerno sabotira ovu pinkovu seriju sto pocinje u 9.
Ako ako,samo nek oni nama puste dve epizode,da se nagledamo kao ljudi. A ne kao sto rece Tzar,taman sednes ono gotovo! xD

Back