Kad Lisce Pada

• Začetnik teme Začetnik teme Mingo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji vam je omiljeni lik u seriji Kad lišće pada?

• Ali Riza

glasova: 2 5,4%
  • Hajrije

glasova: 1 2,7%
  • Ševket

glasova: 0 0,0%
  • Nedžla

• Lejla

glasova: 6 16,2%
  • Ferhunde

glasova: 5 13,5%
  • Oguz

glasova: 6 16,2%
  • Ajše

glasova: 0 0,0%
  • Sedef

• Dževrije

glasova: 13 35,1%

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
Haha, Ali Riza je pravi spijun. Hahaha sve bi on to po kratkom postupku..a ko bi ocekivao od Sevketa da krade, on tako dobar, mamin i tatin sin, a sta sad radi..Boze,boze :D lose je uticala Ferhunde na njega.:D

Sevket je najveci debil u seriji. Umesto da je oterao Ferhunde od kuce i razveo se od nje,on krade da bi ona imala zivot kakav zeli :rotf:
I zasluzuje da ode u zatvor.
Ferhunde-tip osobe koje me najvise iritiraju. Bezobrazna,lenja,parazit,iritantna,prosta,spletkaros...treba biti budala i nju trpeti u zivotu.

Da li ste gledali ? Mnogo mi je bilo zao Ali Rize kad je procitao pismo od Nedzle. Bas mu je bilo tesko. Nedzla se sama tako sredila i nisam na njenoj strani uopste.A Ferhunde uvek mora da uradi neke zvrcke..Ako nesto ne cuje, nece da se smiri dok to ne sazna..Nervira me ..

Meni Ali Rize i dalje nije žao, ni najmanje... Ali danas je rekao lepo da se u njegovoj porodici živelo po pravilima, nije bilo komunikacije sa roditeljima, sve je bilo crno i belo, da bi na kraju shvatio da postoji i sivo. E baš zbog toga mu je i propala porodica, bitnije mu je šta će ljudi okolo pričati o njemu, nego u kakvom je stanju njegova porodica, eto sad mu se sve vraća, tako mu i treba!!!

Bilo je svašta, Lejla se otvorila na seansi kod psihoterapeuta i rekla Ali Rizi šta oseća, Nedžlino pismo je stiglo do Ali Rize, koje to pokazao Hajriji a Hajrija Ferhundi :D
Onda je Ferhunde rekla Hajriji da će je odvesti kod Nedžle sutradan, a Ali Riza je rekao da će da ide u izdavačku kuću. Hajriji i Ferhundi je vrata otvorila Džejda koja je rekla da Nedžla ne živi tu, i da su se ona i Oguz razišli. Na izlazu iz zgrade susreli su se Ali Riza i Hajrije i Ferhunde. Tu je bio kraj...
U svakom slučaju bilo bi dobro da pogledaš u ponedeljak u 15h reprizu, jer to što je Lejla rekla Ali Rizi ne može se prepričati.

Bilo je svašta, Lejla se otvorila na seansi kod psihoterapeuta i rekla Ali Rizi šta oseća, Nedžlino pismo je stiglo do Ali Rize, koje to pokazao Hajriji a Hajrija Ferhundi :D
Onda je Ferhunde rekla Hajriji da će je odvesti kod Nedžle sutradan, a Ali Riza je rekao da će da ide u izdavačku kuću. Hajriji i Ferhundi je vrata otvorila Džejda koja je rekla da Nedžla ne živi tu, i da su se ona i Oguz razišli. Na izlazu iz zgrade susreli su se Ali Riza i Hajrije i Ferhunde. Tu je bio kraj...
U svakom slučaju bilo bi dobro da pogledaš u ponedeljak u 15h reprizu, jer to što je Lejla rekla Ali Rizi ne može se prepričati.

Videla sam. Imala sam dojavu gde se mogu naći epizode sa prevodom, one koje su emitovane. :) Ali, hvala, NH3, sjajna si. :) A Džejda što me nervira, to je jezivo. :)

Meni Ali Rize i dalje nije žao, ni najmanje... Ali danas je rekao lepo da se u njegovoj porodici živelo po pravilima, nije bilo komunikacije sa roditeljima, sve je bilo crno i belo, da bi na kraju shvatio da postoji i sivo. E baš zbog toga mu je i propala porodica, bitnije mu je šta će ljudi okolo pričati o njemu, nego u kakvom je stanju njegova porodica, eto sad mu se sve vraća, tako mu i treba!!!

Ali Riza je bio kreten za medalju pre ovog sloma porodice. Samo da se sve zataska,da ocuvaju cast. Samo da bude mir u kuci,pa makar i na silu :roll:
Njemu je definitivno trebalo ovo da ga probudi. Sad se promenio nabolje.

Ali Riza je bio kreten za medalju pre ovog sloma porodice. Samo da se sve zataska,da ocuvaju cast. Samo da bude mir u kuci,pa makar i na silu :roll:
Njemu je definitivno trebalo ovo da ga probudi. Sad se promenio nabolje.

Slažem se s tobom. Ali Rizi je bilo bitno samo šta će se pričati o njegovoj porodici, i kakav će ugled steći od strane komšija i poznanika, a kakav je njegov unutrašnji ugled to mu nije bilo bitno. Raspada mu se porodica ali i dalje mu je bitno šta će komšije reći. Ćerku je primorao da se uda da ne bi obrukala porodicu, pred nekim tamo ljudima koji su verovatno i gori nego Ali Riza i njegova porodica. Jako me nervira taj lik, i ni trunke mi nije žao kad cmizdri ko ženturača neka, tako mu i treba! Celu porodicu je upropastio...

Slažem se s tobom. Ali Rizi je bilo bitno samo šta će se pričati o njegovoj porodici, i kakav će ugled steći od strane komšija i poznanika, a kakav je njegov unutrašnji ugled to mu nije bilo bitno. Raspada mu se porodica ali i dalje mu je bitno šta će komšije reći. Ćerku je primorao da se uda da ne bi obrukala porodicu, pred nekim tamo ljudima koji su verovatno i gori nego Ali Riza i njegova porodica. Jako me nervira taj lik, i ni trunke mi nije žao kad cmizdri ko ženturača neka, tako mu i treba! Celu porodicu je upropastio...

pa to ti je tako u Turskoj... mislim, nije ni ovde bolje
meni je ok serija zato što je realna, za razliku od Gumuš koja je na kraju postala bljuvotina sa gomilom gluposti

Back