Glupost od serije kad god prebacim imam šta da vidim deda plače pa jel ovo serija "kad deda plače" Ili kad lišće pada!?
Pa dobro, slazem se sa tobom..U poslednje vreme je bas mnogo plakanja.. ali sta ces..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Glupost od serije kad god prebacim imam šta da vidim deda plače pa jel ovo serija "kad deda plače" Ili kad lišće pada!?
Sevket je klasican primer maminog i tatinog sincica. Nikad nije stao u zastitu te svoje zene, uvek kako tata kaze, on tako postupa. Drzi se neke moralnosti a sad kraducka parice. Osudio je Ferhunde sto je uzela pare od Oguza, a sad on to isto radi jos 3x gore. Skroz mi je postao antipatican, i on, i sedef i Nejir...
Ona je carica, ako uspe da prodje lepo.. svi su lose zavrsili.. Mala Ajse je najbolja u celoj seriji. :]

Mene Sevket smara jos od pocetka..on ne zna sam da ide kroz zivot, nego kao sto kazes.. sve sto mu kazu, to radi.-.- ne volim takve ljude uopste.
Mene Sevket smara jos od pocetka..on ne zna sam da ide kroz zivot, nego kao sto kazes.. sve sto mu kazu, to radi.-.- ne volim takve ljude uopste.
Mislim da se previse palis. To je serija. To nije realan zivot. On je mozda sasvim drugaciji u ziovtu. Na primer, Onur je u seriji sladak, a ovako je sladak, ali i pomalo nafuran.
Mislim da se previse palis. To je serija. To nije realan zivot. On je mozda sasvim drugaciji u ziovtu. Na primer, Onur je u seriji sladak, a ovako je sladak, ali i pomalo nafuran.

Deniz je ugasila kad Tahsin sazna.
A bas je dobar prema Fikret. Sad ce njima biti divno,cim babetina ode.
Ne mogu da verujem da se ovo desava ali...Ali Riza mi postaje simpatican lik
I konacno Tahsin da kaze onoj babetini da ide svojoj kuci.

![]()
Dolazi zima baš sam se oznojila moraću novu majicu da kupim