Kad Lisce Pada

• Začetnik teme Začetnik teme Mingo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji vam je omiljeni lik u seriji Kad lišće pada?

• Ali Riza

glasova: 2 5,4%
  • Hajrije

glasova: 1 2,7%
  • Ševket

glasova: 0 0,0%
  • Nedžla

• Lejla

glasova: 6 16,2%
  • Ferhunde

glasova: 5 13,5%
  • Oguz

glasova: 6 16,2%
  • Ajše

glasova: 0 0,0%
  • Sedef

• Dževrije

glasova: 13 35,1%

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .

Samo mu je falilo da se u to još uvali. Kako se drznuo? Bolje da je malo muškosti pokazao kod kuće, da nije večito kesa od čoveka!
Sav mi je on za krađu.
Milsim da će ih taj grad sasvim uništiti.

Sevket je klasican primer maminog i tatinog sincica. Nikad nije stao u zastitu te svoje zene, uvek kako tata kaze, on tako postupa. Drzi se neke moralnosti a sad kraducka parice. Osudio je Ferhunde sto je uzela pare od Oguza, a sad on to isto radi jos 3x gore. Skroz mi je postao antipatican, i on, i sedef i Nejir...

Sevket je klasican primer maminog i tatinog sincica. Nikad nije stao u zastitu te svoje zene, uvek kako tata kaze, on tako postupa. Drzi se neke moralnosti a sad kraducka parice. Osudio je Ferhunde sto je uzela pare od Oguza, a sad on to isto radi jos 3x gore. Skroz mi je postao antipatican, i on, i sedef i Nejir...

Mene od Nejir više nervira Hajrije. Oličenje je svega onog što ne volim kod žena. U sve se meša, radi mužu iza leđe (ono na početku kada je trošila i ono malo para dajući kćerima, krišom, kao da Ali Riza ne bi dao). Prisluškuje, stalno zivka, i sada nek očajava što Fikret ne želi niti da je čuje. Bolje da je poradila na bliskosti sa decom, umesto što zanoveta.

Gadna je ko lopov. Sad ženski rod u seriji ili se prokurvao ili će se prokurvati :D Strašno, koliko ima matorac godina onako odoka? I kakva kola ima? Da cenimo odma jel qrva ili blaži oblik qrve - sponzorušica

pa, može ćale da joj bude... onako odokativno, bar 40

a da, Nedžla otišla od kuće i zaposlila se u nekom kafiću :)

Poslednja izmena:
Hoćeš li mi reći šta je bilo juče? :(

Ni večeras neću pogledati epizodu, a hoću da budem u toku. :)

E da me ubiješ pojma nemam šta sam gledala :D Javiću ti kad se setim...
A da, Džejda je u bolnici ćale je isterao iz kuće i rekao da se ne vraća kući. Ona rekla Oguzu da ima samo njega, i pitala ga šta će da rade.. :dash::dash::dash: Jadan moj Oguz, svi imaju samo njega, a on nema nikog :sad2: To je tako emotivno :sad2::sad2::sad2::sad2::mrgreen:

Ševket je drpio one pare od klijenta i sad se kuva u sebi, kao knedla, sav se sparušio.
Kad se setim još nečeg napisaću, ne znam šta mi bi amnezija neka..

Al je onaj Ševket ljigavština, eto mu ga sad Ali Rizini principi, jel sam ja lepo govorila da su deca takvih roditelja osuđena na propast!
Svi su propali, još mala Ajše ima šanse da se izvuče ako Ali Riza otegne papke.

Ona je carica, ako uspe da prodje lepo.. svi su lose zavrsili.. Mala Ajse je najbolja u celoj seriji. :]

Back