Kad Lisce Pada

• Začetnik teme Začetnik teme Mingo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji vam je omiljeni lik u seriji Kad lišće pada?

• Ali Riza

glasova: 2 5,4%
  • Hajrije

glasova: 1 2,7%
  • Ševket

glasova: 0 0,0%
  • Nedžla

• Lejla

glasova: 6 16,2%
  • Ferhunde

glasova: 5 13,5%
  • Oguz

glasova: 6 16,2%
  • Ajše

glasova: 0 0,0%
  • Sedef

• Dževrije

glasova: 13 35,1%

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
Da li ste primetili da je sinoc deo muzike u seriji bio iz filma "Pre kise" od grupe Anastasija, a pre nedelju dana jedna od pesama Vasilise (stara kosovska pesma), bas interesantno. I jos mi nesto palo na pamet, advokat koji zastupa Lejlu je sinoc rekao da dozivljava Ali Rizu kao oca, mozda je on njegov sin iz veze sa zenom sa fotografije koju je provalila tetka na pocetku serije, sta mislite, ili mozda neko i zna a?
:think::think: Ma ima tu nesta, sigurna sam!

Da li ste primetili da je sinoc deo muzike u seriji bio iz filma "Pre kise" od grupe Anastasija, a pre nedelju dana jedna od pesama Vasilise (stara kosovska pesma), bas interesantno. I jos mi nesto palo na pamet, advokat koji zastupa Lejlu je sinoc rekao da dozivljava Ali Rizu kao oca, mozda je on njegov sin iz veze sa zenom sa fotografije koju je provalila tetka na pocetku serije, sta mislite, ili mozda neko i zna a?

Ima, ima.

To na slici je bila Ali Rizina sestra, koja je otisla od kuce i otac mu je zabranio da se cuje sa njom. Na kraju je umrla...

Mozda. Sve je moguce.

***, tako je uvek u zivotu, svako odgovara za svoje postupke... Na brzinu je otisla s njim, nije razmisljala pileci mozak je u tom trenutku imala. Morala je da izvaze sta dobija a sta moze da izgubi pa da vidi da li joj se to isplati. Sama cinjenica da je Oguz bio sa njenom sestrom, mogla je da joj ukaze na to kakav je on covek.

Prebrzo je, detinje uletela u nešto tako ozbiljno sa Oguzom, ne ne razmišljajući šta time sve izaziva. Koliko je neizvesnih, novih trenutaka čeka. Koliko patnje.
Oguz je neko koga ona površno voli (površno, jer ga nedovoljno poznaje.. prema tome više voli prethodnu predstavu o njemu, no njega sama).
Oguz je muškarac koji je nakon veze sa njom uleteo u brak s Lejlom, njenom rođenom sestroma zivkao Nedžlu, govoreći joj da je voli.

Svakako da je šiparici to prijalo, ali beg od kuće, izdaja porodice i sestre jeste preveliki potez, svakako i pretežak. Srljanje u nepoznanicu, bez imalo naziranja šta predstoji.

Čemu sada poginjanje glave, patnja, suze... Dobila je ono što je izabrala. Neka se sada nosi sa tim.

Al je onaj Ševket ljigavština, eto mu ga sad Ali Rizini principi, jel sam ja lepo govorila da su deca takvih roditelja osuđena na propast!
Svi su propali, još mala Ajše ima šanse da se izvuče ako Ali Riza otegne papke.

Al je onaj Ševket ljigavština, eto mu ga sad Ali Rizini principi, jel sam ja lepo govorila da su deca takvih roditelja osuđena na propast!
Svi su propali, još mala Ajše ima šanse da se izvuče ako Ali Riza otegne papke.

Samo mu je falilo da se u to još uvali. Kako se drznuo? Bolje da je malo muškosti pokazao kod kuće, da nije večito kesa od čoveka!
Sav mi je on za krađu.
Milsim da će ih taj grad sasvim uništiti.

Back