e, dotle još nisam stigla 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e, dotle još nisam stigla![]()

Sad već i meni postaje napeto. Kazuj šta će biti.![]()

Nemam ni ja pojma. :/
A ona žena koja mu se pojavila u banci jer je primetila manjak novca na računu, i nju je pokrao?
Koliko on to njih opelješio?
Sevket je najveci debil u seriji. Umesto da je oterao Ferhunde od kuce i razveo se od nje,on krade da bi ona imala zivot kakav zeli
I zasluzuje da ode u zatvor.
Ferhunde-tip osobe koje me najvise iritiraju. Bezobrazna,lenja,parazit,iritantna,prosta,spletkaros...treba biti budala i nju trpeti u zivotu.
Mislim da je to žena od onog čoveka što je ostavio pare na tri meseca na štednju al nisam sigurna...

Kraj epizode je bio odlican.

Bilo je svašta, Lejla se otvorila na seansi kod psihoterapeuta i rekla Ali Rizi šta oseća, Nedžlino pismo je stiglo do Ali Rize, koje to pokazao Hajriji a Hajrija Ferhundi![]()
Onda je Ferhunde rekla Hajriji da će je odvesti kod Nedžle sutradan, a Ali Riza je rekao da će da ide u izdavačku kuću. Hajriji i Ferhundi je vrata otvorila Džejda koja je rekla da Nedžla ne živi tu, i da su se ona i Oguz razišli. Na izlazu iz zgrade susreli su se Ali Riza i Hajrije i Ferhunde. Tu je bio kraj...
U svakom slučaju bilo bi dobro da pogledaš u ponedeljak u 15h reprizu, jer to što je Lejla rekla Ali Rizi ne može se prepričati.
Ali, hvala, NH3, sjajna si.
A Džejda što me nervira, to je jezivo. 
Videla sam. Imala sam dojavu gde se mogu naći epizode sa prevodom, one koje su emitovane.Ali, hvala, NH3, sjajna si.
A Džejda što me nervira, to je jezivo.
![]()
Meni Ali Rize i dalje nije žao, ni najmanje... Ali danas je rekao lepo da se u njegovoj porodici živelo po pravilima, nije bilo komunikacije sa roditeljima, sve je bilo crno i belo, da bi na kraju shvatio da postoji i sivo. E baš zbog toga mu je i propala porodica, bitnije mu je šta će ljudi okolo pričati o njemu, nego u kakvom je stanju njegova porodica, eto sad mu se sve vraća, tako mu i treba!!!
Opet juče ne pogledah. Šta ću kada sam morala da pratim fudbal. (Vojvodina- Partizan)
Koja će reći koju reč? .)

Ja sam ipak morala da gledam seriju. Btw. odgledah kraj utakmice i bas sam zadovoljna![]()
I koliki je rezultat?

Ali Riza je bio kreten za medalju pre ovog sloma porodice. Samo da se sve zataska,da ocuvaju cast. Samo da bude mir u kuci,pa makar i na silu
Njemu je definitivno trebalo ovo da ga probudi. Sad se promenio nabolje.
Slažem se s tobom. Ali Rizi je bilo bitno samo šta će se pričati o njegovoj porodici, i kakav će ugled steći od strane komšija i poznanika, a kakav je njegov unutrašnji ugled to mu nije bilo bitno. Raspada mu se porodica ali i dalje mu je bitno šta će komšije reći. Ćerku je primorao da se uda da ne bi obrukala porodicu, pred nekim tamo ljudima koji su verovatno i gori nego Ali Riza i njegova porodica. Jako me nervira taj lik, i ni trunke mi nije žao kad cmizdri ko ženturača neka, tako mu i treba! Celu porodicu je upropastio...