Ja nisam uslovljavao znaci i lekari iz regularnog doma zdravlja su videli korist od tog mog sistema, i uzimali ga..
Jer ima mnogo jednostavnije pacijente, niko se ne svadja, ne preti , a svi su poredjani po vremenu i nema guzve, a plus oni koji dodju u terminu brane poredak, tako da lekari nisu optereceni....cak se umesao i fond, jer su poceli da shvataju da ispadaju nesposobni , da ih neko bushi po autoritetu , i da imaju nesto sto ne vole, a to je da lekari iz drzavnih institucija koriste privatne usluge za organizaciju dela a kasnije je to islo sve vise udela u radu i aktivnostima..
Bukvalno se svi poredjaju, privatne apoteke zele da one budu te kojima ce ici prepisi, tj recepti , iako na receptu ne pise nijedna apoteka, ali zele jer pacijenti odjednom koriste sve u jednoj kuci , znaci sve usluge su im dostupne i brze i onda hoce i recepte da imaju tamo gde kaze lekar da ce biti odmah usluzeni...
Moc koju poseduje neko kad ljudi vide da se trudi i radi posteno je poprilicna kad su ljudi zahvalni , a nikakva kad su bezobrazni...
Ja i sad imam s vremena na vreme molbe da postanem vlasnik nekog doma zdravlja....ali ja nemam novca za tako nesto i to znaju...
Ali znaju da bi vecina odmah presli cak i iz drugih drzava da rade u moj dom zdravlja....tako pricaju...
Ali tema je laganje, i neophodnost laganja jer su ljudi bezobrazni , to sam objasnio kroz ovu digresiju oko doma zdravlja, i neodgovorni i haoticni , to je isto objasnjeno..i ostalo je slabost...tj ono kad ne moze da prihvati...a to je neko drugi objasnio...