- Poruka
- 40.860
U kojim situacijama je u redu lagati voljenu osobu?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa lazem tebe vas ne nju...алааааааа лааааажешшшшш
u kojim situacijama je uredu lagati
Na sudu.
Ili nikad ili po potrebi , zavisi od osobe, ali jedno odlucis i za sva vremena...
Isti odgovor kao kad se zenska pita da li da menja muskarca...koji si ga k birala ako hoces da ga menjas....
A, pitacu te silne zene da li su mislile na zamenu ili promenu partnera....strasno je srpski jezik nejasan postao , jer ga koristi boranija koja ni sama ne pazi sta misli pa ni sta kaze...Valjda može da promjeni partnera ?
Zayebala sam se kad sam kupila peglu od 300 eura ali joj mali tank za vodu i brzo se potroši a ne da se otvoriti dok se ne ohladi
Valjda imam pravo promijeniti peglu ?
Nije jedan nego tim naucnika, Ako im ne verujes tvoja stvar.taj koji je slagao za tu studiju je vec mrtav
Imena kolega! Imena!Nije jedan nego tim naucnika, Ako im ne verujes tvoja stvar.
To mozda privatnik. U drzavnoj ti kazu: dodji u 7 ujutru.Mi Srbi to zovemo promenom...prilagodjavanjem..
Kad god sam se pouzdao u red voznje, u radno vreme, u radni raspored lekara, svaki put, ama bas svaki put je ispalo netacno , makar bilo logicno da je apsolutno tacno , npr ko ce objavljivati red voznje zeleznice koji ionako vazi 6 meseci , netacan...tj ne moze da se zadrzi ni 6 meseci da je tacan...ili buseva..
Lekari , ja pravio jeftino lekarima raznih med ustanova zakazivanje i radno vreme i sve radilo bukvalno cak i kad jedan da odsustvuju , zasto , zato sto lekari sami imaju motiva da urede listu cekanja i zakazivanja..
I poceli zestoko pacijenti da prelaze kod tih lekara, em imaju zakazivanje licno , em imaju obavestenje koje je bukvalno nekoliko sati posle iznenadne promene, plus imaju raspored po dve nedelje ili vise unapred...tacno vide dva meseca unapred bice godisnji...
ko jednom slaze bilo koga, sutra ce uvek, i svakoga, lagati.U kojim situacijama je u redu lagati voljenu osobu?
Imena kolega! Imena!
ko jednom slaze bilo koga, sutra ce uvek, i svakoga, lagati.