Kad je u redu lagati?

Ili nikad ili po potrebi , zavisi od osobe, ali jedno odlucis i za sva vremena...

Isti odgovor kao kad se zenska pita da li da menja muskarca...koji si ga k birala ako hoces da ga menjas....

Valjda može da promjeni partnera ?

Zayebala sam se kad sam kupila peglu od 300 eura ali joj mali tank za vodu i brzo se potroši a ne da se otvoriti dok se ne ohladi

Valjda imam pravo promijeniti peglu ?

Valjda može da promjeni partnera ?

Zayebala sam se kad sam kupila peglu od 300 eura ali joj mali tank za vodu i brzo se potroši a ne da se otvoriti dok se ne ohladi

Valjda imam pravo promijeniti peglu ?
A, pitacu te silne zene da li su mislile na zamenu ili promenu partnera....strasno je srpski jezik nejasan postao , jer ga koristi boranija koja ni sama ne pazi sta misli pa ni sta kaze...

Ja se cak zaebem pa probam na engleskom da bude jasnije, change or exchange , ali me upozore da mnoge pokusaje ustvari nisam dobro shvatio tj da u orginalnom engleskom isto znace, ali u danasnjem engleskom sam ih dobro shvatio , ali orginal je orginal..

Dokazano je da mozak coveka koji cesto laze brze stari od onog ko govori uglavnom istinu.

Naucnici su to obrazlozili time da kad izgovorite laz mozak trosi vise energije, vise se trose neuroni nego kad govorite istinu.

Laz je stetna mozdana aktivnost. Ne znam da li je to slucajnost ili ne ali dva lika koja sam poznavao a bili su ozbiljni lazovi njih vise nema, umrli su od infarkta mozga jedan u 48 drugi u 53.

Lagati ne.. ako je neophodno u nekim baš specifičnim okolnostima samo odložiti trenutak istine..
Malo mi čudno ovo pitanje za multičinitelje
(laganje im u temelju ko onaj zaklan petao ili svinjska glava.. nzm šta se beše ubacuje)
koji su ovde ubedljiva većina..

Mi Srbi to zovemo promenom...prilagodjavanjem..
Kad god sam se pouzdao u red voznje, u radno vreme, u radni raspored lekara, svaki put, ama bas svaki put je ispalo netacno , makar bilo logicno da je apsolutno tacno , npr ko ce objavljivati red voznje zeleznice koji ionako vazi 6 meseci , netacan...tj ne moze da se zadrzi ni 6 meseci da je tacan...ili buseva..

Lekari , ja pravio jeftino lekarima raznih med ustanova zakazivanje i radno vreme i sve radilo bukvalno cak i kad jedan da odsustvuju , zasto , zato sto lekari sami imaju motiva da urede listu cekanja i zakazivanja..
I poceli zestoko pacijenti da prelaze kod tih lekara, em imaju zakazivanje licno , em imaju obavestenje koje je bukvalno nekoliko sati posle iznenadne promene, plus imaju raspored po dve nedelje ili vise unapred...tacno vide dva meseca unapred bice godisnji...

Mi Srbi to zovemo promenom...prilagodjavanjem..
Kad god sam se pouzdao u red voznje, u radno vreme, u radni raspored lekara, svaki put, ama bas svaki put je ispalo netacno , makar bilo logicno da je apsolutno tacno , npr ko ce objavljivati red voznje zeleznice koji ionako vazi 6 meseci , netacan...tj ne moze da se zadrzi ni 6 meseci da je tacan...ili buseva..

Lekari , ja pravio jeftino lekarima raznih med ustanova zakazivanje i radno vreme i sve radilo bukvalno cak i kad jedan da odsustvuju , zasto , zato sto lekari sami imaju motiva da urede listu cekanja i zakazivanja..
I poceli zestoko pacijenti da prelaze kod tih lekara, em imaju zakazivanje licno , em imaju obavestenje koje je bukvalno nekoliko sati posle iznenadne promene, plus imaju raspored po dve nedelje ili vise unapred...tacno vide dva meseca unapred bice godisnji...
To mozda privatnik. U drzavnoj ti kazu: dodji u 7 ujutru.

Back