Vladimir983
Primećen član
- Poruka
- 974
Pa pričalo se i to, da je podlegao od posledica ranijeg premlaćivanja.Zar vas poslodavac nije umro? Niko ga nije ubio?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa pričalo se i to, da je podlegao od posledica ranijeg premlaćivanja.Zar vas poslodavac nije umro? Niko ga nije ubio?
To je nesto drugo.U nasem narodu je obicaj da se preminulom zeli pokoj dusi.Pa pričalo se i to, da je podlegao od posledica ranijeg premlaćivanja.
Preminulom čoveku da, ali ne i zadrtom robovlasniku koji se ponaša prema svojim radnicima kao da su njegova lična svojina.To je onda drugio.U nasem narodu je obicaj da se preminulom zeli pokoj dusi.
Bog je sudija. Čovek u taj sud ne treba da se mesa.Preminulom čoveku da, ali ne i zadrtom robovlasniku koji se ponaša prema svojim radnicima kao da su njegova lična svojina.
Eee.. dok stigne ta božija pravda, dogurasmo svi mi u starački dom. Nekoga je i stigla, al ređi su takvi slučajevi.Bog je sudija. Čovek u taj sud ne treba da se mesa.
Nismo mi kadri drugima da sudimo kada i sami gresimo; kada i sami trazimo oprostaj.
Kako da ga dobijemo ako ga ne dajemo?
Radije trazi milost. Ako bude po pravdi - najebasmo svi.Eee.. dok stigne ta božija pravda, dogurasmo svi mi u starački dom. Nekoga je i stigla, al ređi su takvi slučajevi.
Naletio na tebeUpravo je neko pre 10 minuta otvorio profil i prati me. Čudno u svakom slučaju...
neka pise sta hoce.Meni ne smeta.Internet-eksploreru, niti vodim hvalospeve o sebi, niti se reklamiram preko društvenih mreža. Ulazim ovde možda jednom godišnje i ne patim od toga da li će mi neko tapšati za to što sam napisao.
Za 6 godina nemam ni 600 poruka, ti za manje od jedne već imaš preko 2000. Ne živim od interneta, niti sam toliki zavisnik. A pošto vidim da se trpaš u svaku temu i da te svuda ima, bolje razmisli o tome da li se ti možda na taj način reklamiraš.
Luksuz da imaš samo sebe, da se samo na sebe oslanjaš i radiš samo ono što tebi prija, možeš dozvoliti u izvesnim godinama, a to su godine kada se 'utišaš' i kada te, kao što rekoh, 'boli uvo' za sve i svakog!Nikad ne ostajes sama, imas pre svega sebe. No ako zaista ne radim onako kako osecam, plasim se da ne bi mogao da radim one stvari koje najstvarnije volim, pa i po cenu svih poznanstva koje imam. Sto opet ne znaci da nemam koga da volim i da nisam u mogucnosti da gradim iznova prijateljstva.. i to jedino po onoj meri koja zahtevaju neogranicenu bliskost.
I ja kazem. Sva sreca, cuti, dobro je.Makar nisam među takvima
Veruj mi, ja nemam kad da budem posle iskren. Imam tu uredjenu detinju iskrenost koju sam doveo do perfekcije. Pa tako mogu za sebe da kazem da sam u potpunosti iskren. Najpre sa sobom, pa tek onda sa svim ostalima. S kim umem, umem, a kim ne umem, najmanji mi problem.Luksuz da imaš samo sebe, da se samo na sebe oslanjaš i radiš samo ono što tebi prija, možeš dozvoliti u izvesnim godinama, a to su godine kada se 'utišaš' i kada te, kao što rekoh, 'boli uvo' za sve i svakog!
Mene je istina više puta skupo koštala, iako nemam puno iskustva u životu. Ceo svet je sastavljen od laži. Treba biti iskren samo prema sebi.Da li vam se nekad desilo da vas je iskrenost skupo koštala?
Ono što sam mogao da primetim za mojih 37 godina, a to je da su ljudima puna usta o iskrenosti, a istovremeno niko istinu ne voli da čuje. Naročito ako se radi o njemu.
Da li vam se nekad desilo da vas je iskrenost skupo koštala?
Mene je istina više puta skupo koštala, iako nemam puno iskustva u životu. Ceo svet je sastavljen od laži. Treba biti iskren samo prema sebi.
LAGATI TREBA UVEK I SVUDA TO JE DOBRO ZA DUH I ZDRAVLJE. KAD TE NEKO PITA KAKO SI TI MU RECI NISAM DOBRO DAJ 1000EU NA ZAJAM AL MU NEVRATIŠ NIKAD JER SI GA SLAGO TAKO TREBADa li vam se nekad desilo da vas je iskrenost skupo koštala?
Ono što sam mogao da primetim za mojih 37 godina, a to je da su ljudima puna usta o iskrenosti, a istovremeno niko istinu ne voli da čuje. Naročito ako se radi o njemu.
Zasto nam je onda onaj ko nas je pravio ovakve dao jezik i mogucnost govora....?Svi bi hteli da čuju istinu a da terraju svoju priču. U najboljem slučaju, saslušaju samo ono što im prija da čuju.
Ćutanje je zlato!
Zasto nam je onda onaj ko nas je pravio ovakve dao jezik i mogucnost govora....?
Mozes da pricas istinu i da ti je ***** sta ce ko da misli,a mozes da budes i gmizavac koji ce da ``ide uz dlaku``.....
pa kad jesiПитао ме неко да му помогнам, ја стварно нисам могао тада па сам се правдао. Она каже што ме завлачиш, кажи ми лепо да нећеш, то више ценим.
Касније ме питала за нешто друго, ја кажем нећу. Она каже да сам скот.