Kad je neko suviše iskren...

Internet-eksploreru, niti vodim hvalospeve o sebi, niti se reklamiram preko društvenih mreža. Ulazim ovde možda jednom godišnje i ne patim od toga da li će mi neko tapšati za to što sam napisao.
Za 6 godina nemam ni 600 poruka, ti za manje od jedne već imaš preko 2000. Ne živim od interneta, niti sam toliki zavisnik. A pošto vidim da se trpaš u svaku temu i da te svuda ima, bolje razmisli o tome da li se ti možda na taj način reklamiraš.

m
Internet-eksploreru, niti vodim hvalospeve o sebi, niti se reklamiram preko društvenih mreža. Ulazim ovde možda jednom godišnje i ne patim od toga da li će mi neko tapšati za to što sam napisao.
Za 6 godina nemam ni 600 poruka, ti za manje od jedne već imaš preko 2000. Ne živim od interneta, niti sam toliki zavisnik. A pošto vidim da se trpaš u svaku temu i da te svuda ima, bolje razmisli o tome da li se ti možda na taj način reklamiraš.
neka pise sta hoce.Meni ne smeta.

Nikad ne ostajes sama, imas pre svega sebe. No ako zaista ne radim onako kako osecam, plasim se da ne bi mogao da radim one stvari koje najstvarnije volim, pa i po cenu svih poznanstva koje imam. Sto opet ne znaci da nemam koga da volim i da nisam u mogucnosti da gradim iznova prijateljstva.. i to jedino po onoj meri koja zahtevaju neogranicenu bliskost.
Luksuz da imaš samo sebe, da se samo na sebe oslanjaš i radiš samo ono što tebi prija, možeš dozvoliti u izvesnim godinama, a to su godine kada se 'utišaš' i kada te, kao što rekoh, 'boli uvo' za sve i svakog!

Luksuz da imaš samo sebe, da se samo na sebe oslanjaš i radiš samo ono što tebi prija, možeš dozvoliti u izvesnim godinama, a to su godine kada se 'utišaš' i kada te, kao što rekoh, 'boli uvo' za sve i svakog!
Veruj mi, ja nemam kad da budem posle iskren. Imam tu uredjenu detinju iskrenost koju sam doveo do perfekcije. Pa tako mogu za sebe da kazem da sam u potpunosti iskren. Najpre sa sobom, pa tek onda sa svim ostalima. S kim umem, umem, a kim ne umem, najmanji mi problem. :)

Da li vam se nekad desilo da vas je iskrenost skupo koštala?
Ono što sam mogao da primetim za mojih 37 godina, a to je da su ljudima puna usta o iskrenosti, a istovremeno niko istinu ne voli da čuje. Naročito ako se radi o njemu.
Mene je istina više puta skupo koštala, iako nemam puno iskustva u životu. Ceo svet je sastavljen od laži. Treba biti iskren samo prema sebi.

Da li vam se nekad desilo da vas je iskrenost skupo koštala?
Ono što sam mogao da primetim za mojih 37 godina, a to je da su ljudima puna usta o iskrenosti, a istovremeno niko istinu ne voli da čuje. Naročito ako se radi o njemu.
LAGATI TREBA UVEK I SVUDA TO JE DOBRO ZA DUH I ZDRAVLJE. KAD TE NEKO PITA KAKO SI TI MU RECI NISAM DOBRO DAJ 1000EU NA ZAJAM AL MU NEVRATIŠ NIKAD JER SI GA SLAGO TAKO TREBA

naebe
al i to je za ljude
bolje naebati zato si iskren nego zato sto mazes

u prvom slucaju znas da nisi taktizirao
u drugom znas da treba da promenis pristup

ako naebes od iskrene osobe
treba da ti bude drago

al ako naebes od neiskrene
onda nesto ne radis kako treba u proceni ljudi

Питао ме неко да му помогнам, ја стварно нисам могао тада па сам се правдао. Она каже што ме завлачиш, кажи ми лепо да нећеш, то више ценим.
Касније ме питала за нешто друго, ја кажем нећу. Она каже да сам скот.
pa kad jesi

Back