Vladimir983
Primećen član
- Poruka
- 974
Zato što su dvolične jajare.Zasto imaju potrebu da se prave fini u toj situaciji. A u drugim situacijama ne?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što su dvolične jajare.Zasto imaju potrebu da se prave fini u toj situaciji. A u drugim situacijama ne?
Hahaha kako da nije. Jesi li uopste svestan da si 99% ljudi nazvao dvolicnim jajarama?Zato što su dvolične jajare.
Pa naravno da sam svestan, to sam i hteo da kažem. Uostalom, šta imam ja sa tih preostalih 99% jajara, koji jedno misle, drugo govore, a treće rade.Hahaha kako da nije. Jesi li uopste svestan da si 99% ljudi nazvao dvolicnim jajarama?
Priznaj da nema ni tog jednog procenta sa kojim se ti slazes.Meni je dosta da se slažem i sa tim jednim procentom.
Da, vrlo malo takvih ljudi ima. I uglavnom se, u ovom moru laži, retko čuje njihova reč.Priznaj da nema ni tog jednog procenta sa kojim se ti slazes.
Aj nemoj da si skroman. Nije tacno da ih ima vrlo malo. Jednostavno ih nema. Ti si izuzetak.Da, vrlo malo takvih ljudi ima. I uglavnom se, u ovom moru laži, retko čuje njihova reč.
Ja ti kažem da sam upoznao najmanje troje ljudi koji su takvi. Al znam da su neki imali i problema na poslu zbog toga, jer nisu imali dlake na jeziku da kažu šefu šta imaju.Aj nemoj da si skroman. Nije tacno da ih ima vrlo malo. Jednostavno ih nema. Ti si izuzetak.
Upoznao, ali se ne druzis. Nisi ti jos uvek svestan svoje nesvesti.Ja ti kažem da sam upoznao najmanje troje ljudi koji su takvi. Al znam da su neki imali i problema na poslu zbog toga, jer nisu imali dlake na jeziku da kažu šefu šta imaju.
Da sa trojicom. Jedan mi je kolega, skoro otišao u penziju, drugi je istoričar arhitekture i treći je jedan komšija.I sa koliko takvih se ti druzis?
Zašto se ne bi družio sa onima s kojima se dobro slažem.Upoznao, ali se ne druzis. Nisi ti jos uvek svestan svoje nesvesti.
I to je tačno.Kad je neko suviše iskren... niko mu ne veruje
Super je sto imas sa kim da se druzis. Mozda u nekom momentu i shvatis gde gresis. I mozda shvatis da najvise stetis samom sebi.Zašto se ne bi družio sa onima s kojima se dobro slažem.
Imam odnose, al sam skrptik sa tim osobama. Nikad im ne verujem do kraja.Super je sto imas sa kim da se druzis. Mozda u nekom momentu i shvatis gde gresis. I mozda shvatis da najvise stetis samom sebi.
S obzirom da si dosao na forum da ubiras hvalospeve za svoju "iskrenost" (citaj posebnost), pomalo sumnjam da imas zdrave medjuljudske odnose sa bilo kim.
A ko s kim pa ima danas zdrave odnose? Pođi od porodice. Rođaci se parnične, komšiluk se ogovara. Pune su novine porodičnih ubistava, tuča i silovanja sopstvene dece.Super je sto imas sa kim da se druzis. Mozda u nekom momentu i shvatis gde gresis. I mozda shvatis da najvise stetis samom sebi.
S obzirom da si dosao na forum da ubiras hvalospeve za svoju "iskrenost" (citaj posebnost), pomalo sumnjam da imas zdrave medjuljudske odnose sa bilo kim.
Hoće... naročito tih 99%!pa dobro sve je to za ljude..sve će to narod pozlatiti..
Ne razumes koncept.Sećam se kada sam radio u prvom preduzeću... Dolazim jedno jutro i zatičem kolege, a oni se svi snuždili. Šta ste obesili noseve? - pitam.
Eeee... umro gazda.
Ma šta umro - crkla džukela!
Nemoj tako...
Ma šta nemoj, do juče ste ga pljuvali i kukali kako vam zakida platu, sad ga ovde oplakujete.
A dobro, nije više živ, o mrtvima sve najbolje.
E neće biti - govedo je govedo, živo ili mrtvo.
Odjednom, svi uprti pogledi u mene. Iskrivili svoje iskreveljene face, pa samo sležu ramenima začuđeni. E tada sam još uvideo koliko su ljudi dvolilični i ne vole da čuju čak ni ono što misle, jer im valjda nije bio trenutak za istinu.
Ti mu dođe otprilike, kao kad ubiju nekog kralja, a onda mu podignu najlepši spomenik.Ne razumes koncept.
Kritikujes nekog dok mozes da utices na njega. Kad vise ne mozes, kad umre, prastas mu i zelis mu spokoj.
Kao sto zelis da i tebi bude oprosteno.
Zar vas poslodavac nije umro? Niko ga nije ubio?Ti mu dođe otprilike, kao kad ubiju nekog kralja, a onda mu podignu najlepši spomenik.