Butterfly effect
Elita
- Poruka
- 15.196
Sta onda? Svi smo nekad bili u toj situaciji? Kako se "vadite" odatle? Cekate, smarate? 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Gledas farmu,a?Sta onda? Svi smo nekad bili u toj situaciji? Kako se "vadite" odatle? Cekate, smarate?![]()
ijao nisam smeo da spomenem farmu na 4umu,sad ce da me spale na lomachi kul 4umashi![]()
Ne kaže se "izvini" nego "jеbi ga, ne znam šta mi bi".
I onda namestiš facu :kriv_sam_radi_mi_šta_oćeš_rumenko:
I ona ti onda radi šta ti oćeš.![]()
E Karadjordje , da ti kazem nesto sto u Belgiji, isto, stalno pricaju
mnogo se nekome klati stojko za tebe i tvoju lomacu
Sta onda? Svi smo nekad bili u toj situaciji? Kako se "vadite" odatle? Cekate, smarate?![]()
e..a el znas sta pricaju kod mene u kraju..mislim u rodnoj grudi?
pa kaze...Ako 'oces da ebes ovcu,a ona se otima,stavi joj prednje noge u chizmuI za to isto :/
...izvini...meni je npr. džaba sve ostalo ako ne zna da kaže "izvini".
može da se umiljava i da obleće do kraja života,
ako mu je "ispod časti" da se izvini, ja nemam nameru da poklanjam svoje godine tom čoveku.
Klečim i plačem nad svojom sudbinom
(npr. nazovem parfemdžije i pitam šta imaju novo od ženskih)
meni je npr. džaba sve ostalo ako ne zna da kaže "izvini".
može da se umiljava i da obleće do kraja života,
ako mu je "ispod časti" da se izvini, ja nemam nameru da poklanjam svoje godine tom čoveku.
pa kaze...Ako 'oces da ebes ovcu,a ona se otima,stavi joj prednje noge u chizmu![]()
Heh a sto kad ponestane novcica ? Ma radje joj izradi nesto svojim rukicama , ponekad padamo na to dok kazes KEKS![]()