Kad izgubiš um

Poli46

Stara legenda
VIP
Poruka
92.460
https://homehacks.co/awful-interior-designs

Iznenadićete se koliko ljudi mogu da izgube um prilikom
izgradnje ili uređenja svog doma.. :D :D :D
worstinteriordesign-10.jpg.webp

Trebalo je malo posla, ali ima veliku prodajnu vrednost. Dolazi sa apartmanom za taštu.
Plus, vrata do njene privatne terase.

worstinteriordesign-6.jpg.webp

Priznaću da na kraju dugog dana volim da sedim u toploj kupki. Možda uz čašu vina.
I možda mislim nešto u stilu: „Mogao bih da živim ovde. Ali pisati"kuća" na zidovima? Jok.

interior01.png.webp

Žuta je lepa boja. Većina boja je - u umerenim količinama. Međutim, ovo je
jednostavno suludo. Sve nijanse su dovoljno loše, ali onda dodajte biste i
statue i ovo samo vrišti "loš ukus".

worstinteriordesign-3.jpg.webp

Da li ste ikada morali da se tuširate hladnom vodom iz bilo kog razloga? Zaista je neprijatno, i to blago rečeno. Pitam se da li je zato ova osoba mislila da bi kamin
pod tušem bila dobra ideja. :eek: :rotf:

Kažu da je dom tamo gde je srce, pa je logično da ga prilagodite svojim ličnim
ukusima i preferencijama. Ipak, verovatno ima nešto da se kaže da se ne preteruje
sa ovom prethodno pomenutom personalizacijom. Koliko je previše?
lyc8yhhl9udldjih.jpg

Predstavljajući „nouveau riche“ – što bukvalno znači „novobogati“, odnosi se na ljude
koji su relativno nedavno postali bogati, a zatim postaju primeri kako se novcem ne
može kupiti klasa. Postoji milion razloga zašto je ova fotografija savršen primer, pa
ćemo se fokusirati samo na Lamborghini urezan prozor. Toliko je lep da zasenjuje
stalak za vino koji je na direktnom suncu ispod njega.
koc65guhf65nicox.jpg

Recimo, da li ste ikada poželeli da možete da pripremite brzi obrok, operete gomilu
veša, a zatim se istuširate, a da pritom ne izađete iz sobe u kojoj ste trenutno?
Ako ste odgovorili da, onda ste zaista čudni, ali takođe čestitam što ste pronašli
svoj dom iz snova.
nmkokgrvjpaubicx.jpg

Odabir boja na različitim prostorima, predmetima i zidovima nikada nije lak, a ponajmanje u kuhinji, gde ih ima tako mnogo. Nije lako, ali bi takođe trebalo da bude podjednako teško promašiti cilj za ovoliko.

cufpephwu7fdmhxk.jpg

Recimo, da li ste ikada poželeli da možete da pripremite brzi obrok, operete gomilu
veša, a zatim se istuširate, a da pritom ne izađete iz sobe u kojoj ste trenutno?
Ako ste odgovorili da, onda ste zaista čudni, ali takođe čestitam što ste pronašli
svoj dom iz snova.
Pogledajte prilog 1155239
Mi smo jedan razmazen narod... ovako nesto je sa nase tacke gledista nedopustivo i neprimereno, ali nije nepredvidivo ili neuobicajeno negde na nekim drugim mestima. Ovde osim sporeta, ves masine i tus kabine ima i sudopera i sto za rucavanje i spremanje hrane! All in one!. Cak i mala ostava. Samo je pitanje gde je wc. Ima mnogo gorih primera...
ovo se zove mikro-stanovanje sa svim 'udobnostima' modernog zivota. Nekom je ovo palata, pogotovo po raznim skupim gradovima gde neko to daje u najam posto je odsekao par prostorija od nekog veceg stana ili kuce, a neko bogami i iznajmljuje, i to cesto ne za neke mnogo male pare.

Mi smo jedan razmazen narod... ovako nesto je sa nase tacke gledista nedopustivo i neprimereno, ali nije nepredvidivo ili neuobicajeno negde na nekim drugim mestima. Ovde osim sporeta, ves masine i tus kabine ima i sudopera i sto za rucavanje i spremanje hrane! All in one!. Cak i mala ostava. Samo je pitanje gde je wc. Ima mnogo gorih primera...
ovo se zove mikro-stanovanje sa svim 'udobnostima' modernog zivota. Nekom je ovo palata, pogotovo po raznim skupim gradovima gde neko to daje u najam posto je odsekao par prostorija od nekog veceg stana ili kuce, a neko bogami i iznajmljuje, i to cesto ne za neke mnogo male pare.
Znam nekog ko je studentu iznajmljivao terasu,u centru Beograda.

Sto vise love u šabana to veci kič... nagledao se svega i svacega ali neke od ovih fotki su apsolutni sampioni gluposti.
Jbt vino na direktnom udaru sunca... huljenje na Dionisa :D
ne primećujem i život mi lepsi... neki drugi šabani ih šišaju...

više me potresaju lokalni 'majstori' koji ti otmu pare u ništa vremena, i naprave nešto (zato sto se 'to tako radi') sa čim se saplices svakodnevno sledecih 10, 20, 30 pa i 40 godina. Onda sledeci dodje i kaze 'ko ti je ovo radio?' i napravi drugaciji problem... dodje mi da ih sve osudim za koriscenje onoga sto su napravili, svaki dan, vise puta na dan, i to tako sledecih 10, 20, 30 pa i 40 godina....

ne primećujem i život mi lepsi... neki drugi šabani ih šišaju...

više me potresaju lokalni 'majstori' koji ti otmu pare u ništa vremena, i naprave nešto (zato sto se 'to tako radi') sa čim se saplices svakodnevno sledecih 10, 20, 30 pa i 40 godina. Onda sledeci dodje i kaze 'ko ti je ovo radio?' i napravi drugaciji problem... dodje mi da ih sve osudim za koriscenje onoga sto su napravili, svaki dan, vise puta na dan, i to tako sledecih 10, 20, 30 pa i 40 godina....
Nema više pravih majstora.Odkad su propala preduzeća učenici svih profila
nemaju više gde da provode praksu..i tako bez iskustva kod pravih mastora
dolaze da rade po kućama i stanovima. I onda nastaju ovakve i mnogo opasnije
stvari..npr. vodovod i struja. Amateri ti instaliraju bojler :eek:

Back