Kad imperija umire?

Umri_muski

Legenda
Poruka
67.785
posto se javilo u nekoliko filmova to pitanje, a i varijante , u smislu kad pocnje da umire, da li umire u trenutku i slicna pitanja, eto teme za vas..

Mozda ima nekih slicnosti , ne znam, mozda ima, sa padom diktatora i tiranije...meke ili krvave....

U svakom slucaju , danas u svetu se desavaju umiranja imperija....bar dve tri...

Свако друштво, било оно мало или велико, умире када доживи морално, културно, духовно и на крају ставралачко посрнуће.
Данас је то у великом броју држава, на велику жалост.

posto se javilo u nekoliko filmova to pitanje, a i varijante , u smislu kad pocnje da umire, da li umire u trenutku i slicna pitanja, eto teme za vas..

Mozda ima nekih slicnosti , ne znam, mozda ima, sa padom diktatora i tiranije...meke ili krvave....

U svakom slucaju , danas u svetu se desavaju umiranja imperija....bar dve tri...
vidi se kako umire usa
Burning USA.JPG

to je prirodan tok stvari.samo treba citati kroz istoriju sta se desavalo sa imperijama.samo se odlaze neizbezno.

Back