Обилић
Veoma poznat
- Poruka
- 14.785
На тему могу одговарати и они који немају партнера
већ се самозадовољавају повремено.
Питање је кад, има ли правила ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jos imas malo djete ?kad je prilika zbog deteta
12jos imas malo djete ?
Sad bih ti lupio srce, al ne smem da ne odeš ČЗашто нема опција никад, јесу ли наша уста чупава
To je ova nemam stalnog partnera, pa kad naleti ne propuštam priliku ČStvarno, gde je opcija za nas koji nemamo seks?
---
Osećam se diskriminisano :/
НијеTo je ova nemam stalnog partnera, pa kad naleti ne propuštam priliku Č
Pa imaćeš seks, nije prošlo svršeno vreme ČNe znam kako da kažem....
Pa eto, propale veze i pokušaji, oženih se sa 37, izgubili prvo dete, zbog toksoplamoze, morali da čekamo, pa onda drugo uspelo.auuuu
nek je zivo i zdravo naravno, sta si ceko tolko
Ista pricakad je prilika zbog deteta
klasikaIsta prica
Pa da kad imaš decu, to znači to.klasika
da al ja sam mislio da ti sa 54 55 , nemas vise malu decuPa da kad imaš decu, to znači to.
E ******. I sad ne možemo drugo, matori smo. Al zato smo uzeli psa da joj bude brat Čda al ja sam mislio da ti sa 54 55 , nemas vise malu decu
Табуре могу кад 'оћуНа тему могу одговарати и они који немају партнера
Секс немам никад... Невин сам и самац сам, али не би ми значило да имам само један секс и никад више, него или редован секс или ништа. Овако се поиграм са самим собом у просеку двапут дневно, често буде једном током дана и једном касно увече, некад буде само једном дневно, некад буде и трипут, нема неког јасног правила. Да имам девојку мислим да бих могао сваки дан.
Јок, што?Ти си безимена, зар не ?
Јок, што?