- Poruka
- 63.716
ode ti ona brate. Povukla je frajera da te napravi ljubomornim i sturnula a?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne pricam o njoj neka je malo sta nas kosta da je zabavimoode ti ona brate. Povukla je frajera da te napravi ljubomornim i sturnula a?
ja se zabavljam sve vreme. Mada je malo dosadnjikavo ako nema ucesnice. Ko da se iscimala srednjoskolka.Ma ne pricam o njoj neka je malo sta nas kosta da je zabavimo
a sta je za tebe "slobodan brak" ? Jel to znaci da muz i zena imaju normalan seksualni zivot u braku ali da se seksaju i sa drugima sa kojima pozele, naravno uz znanje ovog drugog bracnog partnera. To bi bio klasican svingeraj, ali izgleda da u "slobodnom braku" postoji i druzenje "sa strane" a ne samo seks. Tu je razlika izmedju svingera i onih koji su u "slobodnom braku".mislim da on prica o otvorenom braku,bez ikakve veze izmedju muza i zene.
nije to svingeraj.a sta je za tebe "slobodan brak" ? Jel to znaci da muz i zena imaju normalan seksualni zivot u braku ali da se seksaju i sa drugima sa kojima pozele, naravno uz znanje ovog drugog bracnog partnera. To bi bio klasican svingeraj, ali izgleda da u "slobodnom braku" postoji i druzenje "sa strane" a ne samo seks. Tu je razlika izmedju svingera i onih koji su u "slobodnom braku".
Ili gresim?
pa opisi da znam sta je ondak.nije to svingeraj.
Jos nisam upoznala ženu koja leži kao balvan ako je muškarac dobar j.ebač i ako im je odnos van kreveta dobar
Nego ono o čemu većina muškaraca ćuti je da im sa godinama treba više da im se digne, teško održavaju erekciju, i nemaju kondicije
A drugo, strast u spavaćoj sobi mnogo zavisi od odnosa van spavaće sobe. Žene su jako perceptivne i osetljive na emocionalnu dimenziju odnosa i to se prenosi na seks. Sve žene će, ako su iskrene, priznati da su znale da je vreme za raskid kad im se više nije seksalo sa partnerima
Muskarci u klimaksu polude pa dokazuju da nemaju limp dick iako svi znamo da imaju limp dick i tako ispadne neki proliv na tviteru.
Zar nisu svingeri ugovoreni odnosi. Tipa dva para koji se zamene?