KAD GOD TRAŽI, TI MU DAJ

Pa ako reč ''DAJE'' postoji i koristi se ... ne znam uopšte čemu polemisanje oko iste?
To što nekima smeta je jedno ... ali se ona vrlo jasno upotrebljava u odredjenim kontekstima kod odredjenih ljudi .... tako je kako je....

Poslednja izmena:
Pre nedelju dana mi bila kuma, koja živi u jednom od gradova Šumadije ... i pričamo tako, zezamo se .... uglavom dodjemo i do teme sexa .... pa će ona ''Meni je davno, moja pokojna komšinica Nada rekla ''Recept za uspešan brak - kad god ti muž traži - ti mu daj (pa i kad ti se baš to ne radi - zažmuri i istrpi).... on će biti uvek zadovoljEn, zadovoljan i neće tražiti ništa sa strane'' ..... Ja ovo nisam prokomentarisala ... jer se sa tim ne slažem ama ni gram .... ali ona po tom principu funkcioniše od samog početka svoga braka.

Kako vi i vaš brak funkciniše po tom pitanju?
Da li smatrate da muškarac baš uvek mora da bude zadovoljEn?
Da li slušate sebe i svoje želje ... ili vam je bitno da namirite njega, pa kud puklo da puklo?

Zašto smo mi žene vaspitavane da ugadjamo muškarcima .... ?????

Da zakljucimo temu sa naravoucenijem:
Devojke, zene kad god vam decko , muz trazi vi mu dajte

:zcepanje:
Tema me podseća na jednu moju (nekadašnju) drugaricu koja je rekla za momka (imale smo tada 22 godine): "Pa naravno da neću da spavam sa njim...pa ne mogu svakom momku da se DAJEM."
Inače, imala je želju da ima seks sa njim..al se ustezala da "ne ispadne laka".

Ja ovako : :eek: Aman devojko, niti si korpa ili cigla ili šta već..pa da se daješ.....
A zamislila sam nju kako sebe pakuje ko paket i onako mu se predaje..sa sve mašnom :lol: ..
Smešno mi je i sad kad se setim..no njoj nije lako..gledati sebe kao stvar ..

Подсетило ме на једну другарицу из детињства. Имала неких 15-16 година кад се креснула са неким типом (није се ни забављала с њим, а било јој први пут). А ми је питале да нам прича како је дошло до тога, а она каже:''Па кад ме тако лепо молио да му дам. Све су му сузе ишле на очи, па сам се сажалила и дала му.''
(Она је то причала са пуном озбиљношћу, без зезања. :confused:)

Подсетило ме на једну другарицу из детињства. Имала неких 15-16 година кад се креснула са неким типом (није се ни забављала с њим, а било јој први пут). А ми је питале да нам прича како је дошло до тога, а она каже:''Па кад ме тако лепо молио да му дам. Све су му сузе ишле на очи, па сам се сажалила и дала му.''

Ha ha ha .. kako je ona empatična :)

Pre nedelju dana mi bila kuma, koja živi u jednom od gradova Šumadije ... i pričamo tako, zezamo se .... uglavom dodjemo i do teme sexa .... pa će ona ''Meni je davno, moja pokojna komšinica Nada rekla ''Recept za uspešan brak - kad god ti muž traži - ti mu daj (pa i kad ti se baš to ne radi - zažmuri i istrpi).... on će biti uvek zadovoljEn, zadovoljan i neće tražiti ništa sa strane'' ..... Ja ovo nisam prokomentarisala ... jer se sa tim ne slažem ama ni gram .... ali ona po tom principu funkcioniše od samog početka svoga braka.

Kako vi i vaš brak funkciniše po tom pitanju?
Da li smatrate da muškarac baš uvek mora da bude zadovoljEn?
Da li slušate sebe i svoje želje ... ili vam je bitno da namirite njega, pa kud puklo da puklo?

Zašto smo mi žene vaspitavane da ugadjamo muškarcima .... ?????

Nisam u braku,ali smatram da je to stvar oboje,da oboje uzivaju,da to bude uz obostranu saglasnost da kazem...Sta znaci to onda?meni je to totalno bezveze i sebicno razmisljanje...Jedno je ugoditi,a drugo je sasvim raditi protiv svoje volje i zelje..Izvini,kakva je to ljubav,ako njemu odgovara,da ja radim nesto,sto smatram da meni u datom trenutku ne prija?Ako ce zbog toga da nadje drugu,slobodno...Takav mi onda ne bi ni trebao,iskreno.:)

duševna neka....:lol:

Ovo je mene podsetilo na curu koja sa istom ozbiljnoscu kaze:Veruj mi lakse mi je bilo da dignem noge nego da se ubedjujem s njim :zcepanje:

Back