Kad demoni pokažu lice svoje

Po vašim spisima ovde ja sam demon ili me demon ilfluencuje non stop XD Ja koji uboga ne verujem, koji je protiv crkve i tih sra*a...dal mi demon šapuće na uvo, dal me zaposednuo demon i živi u meni, dal me demon tera da bolesnoj deci pomažem i da činim dobro, dal me demon tera da se spiritualno uzdižem, dal me demon tera da živim u ovom trenutku i odbacujem zle misli...ljudi ne kontaju da sami sebi su najveći neprijatelji, misli koje vam dolaze, koje vam pričaju da uradite ovo ili ono, da ste ovakvi ili onakvi, sve je to plod vašeg razmišljanja, nisu nikakvi demoni, dali ste moć svom umu da vam bude gospodar a ne sluga pa svaljujete krivicu na demone, jbg lakše je.

Jedan od najvećih uspeha demona je što većina čovečanstva veruje da ne postoje. Zadnjih decenija, zapravo od Drugog svetskog rata na ovamo, se prilično uspešno maskiraju pod vanzemaljce. Kako se uveriti da demoni postoje? I bez namere za tako nešto je moguće molitvom za ljude koji imaju velike probleme. Time se smeta demonu/ima koji muče lice za koje se moli. Itekako znaju da prave probleme i pokažu da postoje. Znaju da budu i opasni. Primetio sam da zadnje vreme ako se ljude poziva na pokajanje ili piše o antihristu (ovo pojačano u odnosu na pre) itekako daju do znanja da su tu i prave probleme i tako prete. Dali ste imali slična iskustva?
Potpuno si u pravu, i da se zay.ebavamo.........demoni su pokazali lice, celo covecanstvo moze posvedociti.
Ko profitira od unistenja covecanstva? Svakako ne Bajden, Blek Rok, .............Sotona vodi proksi-rat sa covecanstvom koristeci zapadne zemlje.
Jer, ko to zeli da vlada planetom i zasto............ako je vec toliko bogat i prebogat........sta zeli jos vise? Ne vise bogatstvo ni vlast, jer to vec poseduje, dakle, ostaje samo jedno: ZELI UNISTENJE COVECANSTVA.................kako inace objasniti "ludilo" zapada da po svaku cenu izazove globalnu nuklearnu katastrofu u koj ce i taj kompletan zapad sa sve Rotschildom, Blek Rokom, Rokfelerom, Volstritom, ........biti unisteni !?

Potpuno si u pravu, i da se zay.ebavamo.........demoni su pokazali lice, celo covecanstvo moze posvedociti.
Ko profitira od unistenja covecanstva? Svakako ne Bajden, Blek Rok, .............Sotona vodi proksi-rat sa covecanstvom koristeci zapadne zemlje.
Jer, ko to zeli da vlada planetom i zasto............ako je vec toliko bogat i prebogat........sta zeli jos vise? Ne vise bogatstvo ni vlast, jer to vec poseduje, dakle, ostaje samo jedno: ZELI UNISTENJE COVECANSTVA.................kako inace objasniti "ludilo" zapada da po svaku cenu izazove globalnu nuklearnu katastrofu u koj ce i taj kompletan zapad sa sve Rotschildom, Blek Rokom, Rokfelerom, Volstritom, ........biti unisteni !?
Iz Vere svetih - katihizisa svetog vladike Nikolaja Velimirovića:
Ko je najstariji i najveći ubica u svetu?
Đavo, za koga je Hristos rekao: „On je ubica od početka" (Jovan 8:44). Da ga Bog ne sprečava, on bi poubijao sva ljudska bića. Ostale ljudske ubice su oruđa i instrumenti đavola.
Iz kojih motiva đavo želi istrebljenje ljudskog roda?
Iz mržnje i zlobe, jer on zna da je ljudima određeno da naslede Carstvo nebesko koje je ludo izgubio. Stoga se đavo i zove čovekomrzac.
Iz kojih motiva Bog štiti i čuva ljudske živote?
Iz ljubavi prema ljudima. Stoga se Bog zove Čovekoljubac.

Poslednja izmena:
Iz Vere svetih - katihizisa svetog vladike Nikolaja Velimirovića:
Šta su zli duhovi?
To su negdašnji anđeli, koji su otpali od Boga i postali neprijatelji i Boga i ljudi.
Kako se još drukčije nazivaju zli duhovi?
Đavoli.
Šta to ime znači?
Klevetnik, ili opadač. Jer đavoli neprestano klevetaju i opadaju Boga i ljude.
Na koja zla dela đavoli neprestano navode ljude?
Na sve grešne žudnje i rđava dela koja se protive zakonu Božjem, a uglavnom na mržnju, laž i nasilje. Kao što je Gospod Isus rekao Jevrejima, Svojim progoniteljima: ,,Vaš otac je đavo, i slasti oca svoga hoćete da činite. On je krvnik ljudski od početka, i ne stoji u istini, jer nema istine u njemu. Kada govori laž, svoje govori, jer je lažljivac i otac laži" (Jovan 8:44).
Kako možemo znati da su pojedini ljudi zavedeni od đavola?
Po njihovoj mržnji prema Bogu i ljudima i po prevarama i nasilju.
Čijeg se imena đavoli najviše plaše?
Imena Gospoda našeg Isusa Hrista.
Čije ime najviše mrze bezbožnici?
Ime Gospoda našega Isusa Hrista.

Katihizis "Nema lepše vere od hrišćanske":
Čime je Đavo kušao Hrista?
Prvo kušanje je bilo hlebom. Hristos je postio četrdeset dana i četrdeset noći. Ogladneo je veoma. Tada Mu priđe kušač i reče: "Ako si Sin Božiji, reci da ovi kamenovi postanu hlebovi". Ali je Hristos na to odgovorio Đavolu: "Ne živi čovek samo o hlebu, nego od svake reči koja izlazi iz usta Božijih. " Mnogi zbog zemaljskog prolaznog hleba prodaju dušu Satani i zaborave na večni hleb, Reč Božiju, koja je Hleb života. Drugo kušanje je bilo čudotvorstvom. Đavo je odveo Hrista na vrh jerusalimskog hrama i rekao Mu: "Ako si Sin Božiji, baci se dole; jer je napisano da će Bog "Anđelima svojim narediti za Tebe, i na rukama će te nositi, da gde ne zapneš na kamen nogom svojom". Ali mu Hristos odgovori: "I to je napisano: Ne iskušavaj Gospoda, Boga svoga". Treće iskušenje je bilo vlašću zemaljskom. Đavo je odveo Hrista na visoku planinu i pokazao Mu sva carstva ovoga sveta i rekao Mu: "Daću ti sve ovo, ako padneš i pokloniš mi se". Hristos mu je odgovorio: "Odlazi, Satano; jer je napisano: Klanjaj se Gospodu Bogu svome i Njemu jedinome služi ". Ista ova tri iskušenja stavlja Satana pred svakog čoveka i sve ljude svih vremena: iskušava ih slašću (uživanjem), čudotvorstvom i vlašću. Samo verni Hristu sposobni su da im odole i da mu odgovore: Odlazi od mene, Satano! Gospodu Bogu mome se klanjam i njemu jedinome služim!

Zanimljivo je da sam isti takav osećaj imao kad sam išao u našu ambasadu i davao otiske prstiju na skener za novi pasoš. Još su par puta skenirali pa nešto nije išlo, pa su uspeli nakon više pokušaja. Tek posle sam čuo za biometriju. Nisam ni znao šta je to. Šta je da je, očito ima nešto loše u sebi.
Nema nista lose u otiscima prstiju. Postoje milioni podataka o tebi a otisci prstiju su prava sitnica.

Žig zveri je ono za čim ćemo trčati i sve ćemo uraditi da ga dobijemo, bez toga teško da ćemo moći....i šta je to?
1719599270532.png

Back