Kad demoni pokažu lice svoje

Za dokazivanje tako nečega su potrebna ozbiljna istraživanja za koja nemam znanja. Ali, treba pružati otpor.
Za dokazivanje da ti telefon ubacuje misli nije potrebno nista osim zdravog razuma... tj. moze sa lakocom da ubaci snove ako ne misli... a delovanje navodnih demona je daleko slozenije...
Mozda ti je telefon ubacio misao da treba da se odupires njima a ne 5G mrezi

Za dokazivanje da ti telefon ubacuje misli nije potrebno nista osim zdravog razuma... tj. moze sa lakocom da ubaci snove ako ne misli... a delovanje navodnih demona je daleko slozenije...
Mozda ti je telefon ubacio misao da treba da se odupires njima a ne 5G mrezi
Ima duhovni život već dosta godina i pre pametnih telefona sam imao okršaja sa demonima

Kakva tj. kako si identifikovao demone u njima
S vremenom duhovno razvijaš osećaj za tako nešto, da prepoznaš vrline i mane, čitaš ljude, nekad ti dođe i kao slika. To je normalno za dugogodišnji duhovni život. Isto kao i telepatija. Ona je normalna kod duhovnih lica. Inače se o tome ne piše i ne govori, ali treba ljude upoznati sa bogatstvom pravoslavlja. Slobode će biti sve manje, bogatimo se duhovno.

S vremenom duhovno razvijaš osećaj za tako nešto, da prepoznaš vrline i mane, čitaš ljude, nekad ti dođe i kao slika. To je normalno za dugogodišnji duhovni život. Isto kao i telepatija. Ona je normalna kod duhovnih lica. Inače se o tome ne piše i ne govori, ali treba ljude upoznati sa bogatstvom pravoslavlja. Slobode će biti sve manje, bogatimo se duhovno.
Kako si razotkrio demone konkretno na koji nacin. Vrline i mane znamo da postoje. O pravoslavlju se bas mnogo govori.

Nikada nisam imala strah od demona. Demoni su samo u glavi, mi ih projektujemo, mi ih stvaramo. Nikakva crkva nije potrebna za borbu protiv njih, potrebna ti je samo pozitivna energija i osmeh.. razbežaće se..,
ne stvaramo ih mi strahovima i drugim negativnim emocijama ali im time omogućavamo da se kače na nas i kontrolišu nas....
pozitivna energija tj. ljubav i osmeh tj. radost ih drže na distanci....
to što većina ljudi nešto ne vidi ne znači da to ne postoji....
evo ja sam sad na netu preko WiFi elektromagnetnih talasa koje ne vidim a koji ipak postoje....

pametno...mene su nagovorili da uzmem dve doze Sputnjika zbog bolesnog oca koji ne može da se vakciniše zbog zdravstvenih problema....
u budućnosti vakcine mogu samo na silu da mi daju

da...to se radi prvo iskrenom i jakom ljubavlju prema Bogu i svim bližnjima i sebi, drugo ispravnom verom odnosno shvatanjem kako igra funkcioniše...
Da
a ovo sto su te nagovorili sta je tebi tvoja podsvest govorila
ili intuicija

ja sam od pocetka imal a otpor prema vakcinama

Da
a ovo sto su te nagovorili sta je tebi tvoja podsvest govorila
ili intuicija

ja sam od pocetka imal a otpor prema vakcinama
Lično osam setio kad sam išao na vakcinisanje da nije dobro, ali sam slušao svog porodičnog lekara kojeg slušam dugi niz godina pa sam zanemario taj osećaj. Zanimljivo je da sam isti takav osećaj imao kad sam išao u našu ambasadu i davao otiske prstiju na skener za novi pasoš. Još su par puta skenirali pa nešto nije išlo, pa su uspeli nakon više pokušaja. Tek posle sam čuo za biometriju. Nisam ni znao šta je to. Šta je da je, očito ima nešto loše u sebi.

Lično osam setio kad sam išao na vakcinisanje da nije dobro, ali sam slušao svog porodičnog lekara kojeg slušam dugi niz godina pa sam zanemario taj osećaj. Zanimljivo je da sam isti takav osećaj imao kad sam išao u našu ambasadu i davao otiske prstiju na skener za novi pasoš. Još su par puta skenirali pa nešto nije išlo, pa su uspeli nakon više pokušaja. Tek posle sam čuo za biometriju. Nisam ni znao šta je to. Šta je da je, očito ima nešto loše u sebi.
Pa upravo to, nekad trebapratiti svoj osecaj jer nam mozda Bog govori sta je dobro a sta ne, a mi to zovemo intuicijom.

A zasto si zakljucio da obozavaju elektriku...? Da li samo zato sto je to i tipicna ljudska osobina tj. mana :D
Ne po tome. Sad već razmišljam da li da pišem o time ili ne, ali ću napisati. Primetio sam da kad pravim ja njima probleme na ranije opisani način, znaju se kvariti električni aparati oko mene, ili imaju smetnje. Radio sam jedno vreme u jednoj fabrici pa sam promenio posao, stalno se oko mene nešto kvarilo. Pa su me pokušavali zastrašiti po noći kad idem kući ili u šetnji se gasi električna rasveta kad idem. Smanji se svetlost lampe na banderi pa se ugasi kad joj priđem i dok malo prođem opet upali. Ovo zadnje mi se dogodilo već dosta puta i to su i drugi primetili. Pokušavaju uterati strah.

Primetio sam da kad pravim ja njima probleme na ranije opisani način, znaju se kvariti električni aparati oko mene, ili imaju smetnje. Radio sam jedno vreme u jednoj fabrici pa sam promenio posao, stalno oko mene se nešto kvarilo. Pa su me po noći kad idem kući ili u šetnji se gasi električna rasveta kad idem. Smanji se svetlost lampe na banderi pa se ugasi kad joj priđem i dok malo prođem opet upali. Ovo zadnje ni se dogodilo već more puta i to su i drugi primetili. Pokušavaju uterati strah.
Ta pojava je poznata da ima ljudi oko kojih se uredjaji kvare...

Ne po tome. Sad već razmišljam da li da pišem o time ili ne, ali ću napisati. Primetio sam da kad pravim ja njima probleme na ranije opisani način, znaju se kvariti električni aparati oko mene, ili imaju smetnje. Radio sam jedno vreme u jednoj fabrici pa sam promenio posao, stalno se oko mene nešto kvarilo. Pa su me pokušavali zastrašiti po noći kad idem kući ili u šetnji se gasi električna rasveta kad idem. Smanji se svetlost lampe na banderi pa se ugasi kad joj priđem i dok malo prođem opet upali. Ovo zadnje mi se dogodilo već dosta puta i to su i drugi primetili. Pokušavaju uterati strah.
da...kad uspeju da te uplaše mogu da te kontrolišu...kad si ljubav i vera ne mogu....

Back