Kad cura bez razloga ostavi decka

a kada joj nikad nije ni znacio, to znaci... nesto sigurno... ja mislim da je ona njega ostavila jer je slepa kod ociju, pa nije videla sta je imala i sta je izgubila... i da ce tek da se kaje ona, kad bude nasla nekog smokljana, koji je nece gledati kao pravi muskarac... to ti je kad zene ne razmisljaju... eh...

Jest' to na kraju obično bude tako...tad vidiš i da nad papkom ima papak.z:hm:

ma, jeste... garant... posle, kad prodje par godina, oni jos uvek placu za propustenim ljubavima... i za propustenim zivotima... i onda sede ispred televizora i jedu sladoled, a telefon pored njih... ali, ne zazvoni telefon... nego zvono na vratima... i onda, kad otvoris vrata, svetlo pada bas kako treba... kamera je uhvatila ugao bas kako treba... i sreca, pomesana sa iznenadjenjem, na nasim licima... dok sve to na televizoru neko gleda i jede sladoled, a telefon pored njih... nda...

Kakva je to zzena shto ostavlja mushkarca? :roll: Ima da bude srechna shto je neki uopshte i hteo, a naravno da ne mozze imati nikakav razlog da ga ostavi...pa mushki su bez mane, mora da njoj neshto fali u glavi...
Ili je qrva shto trchi za vechom kitom shto je isto diskutabilno jer svako ima najvechu kiticu to se zna ili je zlobnica tipichna zzenska shto maltretira mushkarce.
i jasno je da samo mushkarci mogu da ostavljaju i varaju zzene, jer oni imaju dva dobra razloga za to: ako druga ima veche sise i manje mozga...
i tako...

Ma sta se uopste raspravljate?! zene ne znaju sta hoce, to je opste poznato - koliko vam se puta desilo da neka kaze da je raskinula sa deckom a kad je pitate zbog cega kaze da je dosadan??? posle kad ih neko zeza one opet raskidaju kazu da je los prema njima... njima s ne moze udovoljiti. uvek nesto fali!!!
neki pametni cika je rekao:

"ZENA JE VERNA JEDINO AKO JE ZALJUBLJENA ILI RUZNA"

Ma sta se uopste raspravljate?! zene ne znaju sta hoce, to je opste poznato - koliko vam se puta desilo da neka kaze da je raskinula sa deckom a kad je pitate zbog cega kaze da je dosadan??? posle kad ih neko zeza one opet raskidaju kazu da je los prema njima... njima s ne moze udovoljiti. uvek nesto fali!!!
neki pametni cika je rekao:

"ZENA JE VERNA JEDINO AKO JE ZALJUBLJENA ILI RUZNA"

...a sa kojom bi ti pre bio, onom koja je dosadna ili onom koja te maltretira :)

Pa ima onih koje su mlade imale tek 4 decka a sad ovo turbo folk vreme je napravilo takvu atmosveru da je prosto sramota ako devojka nije promenila do sad 10 ili nesto vise!!!
Sto bi da se zabavlja s nekim koji je za nju savrsen, bas onakav i kakvog je trazila voli ga sv sve je savrseno sto kad je mlada i ima tek 17 god i kad pomisli pa cekaj ja sam samo s ovog on mi je tek 3 moram da promenim da povecam broj sramota me pred drugarice kako on menjaju necu vise da me ogovaraju!!!I ona guska uzne raskine i posle shvati kad je kasno i kaje se!!!!!!!!

Drugo moze neko okolina roditelji da joj napune glavu pricama jao on ne radi, nema kola, nema fakultet ili drugarice jao pa jos si s njim nemogu da verujem, jao pa znas li sta je tvoj decko... znas li sta je i kakav je bio!!!Pa okolina tako utice puni joj glavu dok posle guska ne raskine!!!

I posle se taj tip sto je ostavljen celu godinu mozga zasto zasto dok ne shvati!!!
A verujem da i ona ne zna zasto dugo vreme!!!

Back