Kad ce Srbi vratiti otetu zemlju Srbima?

Svi koji su otišli dobili su zahvalnicu od ustaških i balijskih nacističkih hordi. I to zato što su bili njihov sastavni deo.

Na sreću njih će sačekati "zahvalnica i odlikovanja" od srpskog naroda. Baš kako im priliči.

Pošto si i ti jedan od takvih možeš biti siguran da ćeš dobiti zasluženi žig.

Ne, nego bas od NORMALNIH SRBA!

Jer milosevicev rezim je NAJVECU STETU naneo Srbima!

Nisu Srbi uzeli zemlju Srbima, već su to učinili Jugosloveni i komunisti. Njima se obrati.
A kad sa njima raščistiš, obrati se ljudima koji su trenutno na vlasti, pa im traži da ti vrate ono šta ti je neko uzeo.
Inače, niko ti ne brani da se vratiš. Zašto to spominješ kao problem?
Takođe se ne slažem ni sa ovim oko Miloševićevog režima. Ja sam jedan od onih koji su glasali stalno protiv njega, i bili 5. oktobra pred skupštinom, ali ga ne smatram univerzalnim krivcem.
Isto bi nam bilo i da je neko drugi bio na čelu Srbije. Moćniji su odredili našu sudbinu, isto kao što su je odredili nakon II Svetskog rata i odabrali da budemo komunistička država. Ovo je samo nastavak tog sleda događaja.

Niko PAMETAN nije hteo da se bori za milosevicev REZIM.
Rezim koji je bio NAJVECA KATASTROFA ZA SRBIJU od kako se njeno ime pominje.
To treba javno priznati i DATI ZAHVALNICE SVIMA KOJI SU ODBILI DA NOSE MILISEVICEVO ORUZJE!

И ти ухватио тутањ. Нећеш Милошевићев режим а Србију си оставио да је треска како ко стигне. Сада се окомили и на територије а ти још чамиш, тамо негде и не враћаш се у Србију. Да ниси и ти један од оних што би ,,мало штрбнули од Србије'' а да ниси у Србији?

Алоооо човече, Милошевић више од 10 година није на власти и није међу живима. Питам: зашто се ниси вратио да, са нама који смо остали, поделимо муку преживљавања.

Мани се филозофирања и паметовања. Пун мам је ку.... ц, тих и таквих филозофија. Србији требају озбиљни људи са озбиљним намерама.

A kakve veze ima sta sam ja?

Zemlju i nekretnine treba vratiti svima: i Srbima i Nemcima i Jevrejima i Madjarima i Hrvatima.....

Onima koji su njeni ZAKONITI VLASNICI!

Svi kupoprodajni ugovori sa ovakom zemljom su pred Zakonom NISTAVNI!

Ako prodas ukraden auto, taj kupoprodajni ugovor NE VAZI!

Ista stvar je i sa zemljom.

Pitanje je samo KO CE PLATITI ZAKUP za 60 godina koristenja besplatno te zemlje?

Ajde prvo da vidimo kako će proći taj zahtev za korišćenje okupirane srpske zemlje, stanova i objekata u takozvanoj današnjoj hrvatskoj od 1941.g. pa do danas.

Pa kad vidimo tvoje rezultate i efekte i tek onda možemo da razgovaramo dalje.

Nisu Srbi uzeli zemlju Srbima, već su to učinili Jugosloveni i komunisti. Njima se obrati.
A kad sa njima raščistiš, obrati se ljudima koji su trenutno na vlasti, pa im traži da ti vrate ono šta ti je neko uzeo.
Inače, niko ti ne brani da se vratiš. Zašto to spominješ kao problem?
Takođe se ne slažem ni sa ovim oko Miloševićevog režima. Ja sam jedan od onih koji su glasali stalno protiv njega, i bili 5. oktobra pred skupštinom, ali ga ne smatram univerzalnim krivcem.
Isto bi nam bilo i da je neko drugi bio na čelu Srbije. Moćniji su odredili našu sudbinu, isto kao što su je odredili nakon II Svetskog rata i odabrali da budemo komunistička država. Ovo je samo nastavak tog sleda događaja.

Sad su Srbi na vlasti i treba da vrate SVIMA.

Ili su na vlasti jos komunisti?

Sta je u pitanju?

Ajde prvo da vidimo kako će proći taj zahtev za korišćenje okupirane srpske zemlje, stanova i objekata u takozvanoj današnjoj hrvatskoj od 1941.g. pa do danas.

Pa kad vidimo tvoje rezultate i efekte i tek onda možemo da razgovaramo dalje.

Hrvatska je po tom pitanju ucinila mnogo vise nego Srbija.

ne moze ni da se poredi.

A ni ne treba da moze da se poredi.

Ne, nego bas od NORMALNIH SRBA!

Jer milosevicev rezim je NAJVECU STETU naneo Srbima!

Normalni Srbi nisu mrdali iz Srbije i podelili su sve patnje svoje države i naroda. Od pokušaja novog genocida 1991.g. preko nacističkog bombardovanja 1999.g. do uvođenja diktature i demonacističke vladavine 2000.g.

Ono što je tada pobeglo je neviđeni smrad. A ti bi se takozvani Srbine do sada verovatno hrabro vratio iako si kukavički pobegao kad ti ne bi du*pence igralo stiskavac na svaki zvuk zvona na vratima zbog nemirne savesti .....

Je*bo ti takav tvoj život kad ti se sav sveo na strah da te negde ne strefi neka zaslužena kočina po leđima.

I mogu ti reći da ti je daleko bolje da se ne vraćaš jer vrlo lako može negde da te pojede mrak......

Sad su Srbi na vlasti i treba da vrate SVIMA.

Ili su na vlasti jos komunisti?

Sta je u pitanju?

Jesi li siguran da su Srbi na vlasti?
Mogli bi da vidimo i ko je od ovih na vlasti bio član partije, kome su roditelji bili članovi KP i kome su se roditelji obogatili u to vreme otimačine.
Kao što sam napisao, sve je to povezano.
A ja jesam za vraćanje imovine, samo me zanima kako će se to uraditi. Kako će se vrati imovina onom čoveku iz Zemuna na čijoj zemlji je napravljeno pozorište u centru? Koja je vrednost te zemlje i šta je adekvatna zamena za tu lokaciju? A takvih primera je puno. Ko će da vrati našoj crkvi oteto?

И ти ухватио тутањ. Нећеш Милошевићев режим а Србију си оставио да је треска како ко стигне. Сада се окомили и на територије а ти још чамиш, тамо негде и не враћаш се у Србију. Да ниси и ти један од оних што би ,,мало штрбнули од Србије'' а да ниси у Србији?

Алоооо човече, Милошевић више од 10 година није на власти и није међу живима. Питам: зашто се ниси вратио да, са нама који смо остали, поделимо муку преживљавања.

Мани се филозофирања и паметовања. Пун мам је ку.... ц, тих и таквих филозофија. Србији требају озбиљни људи са озбиљним намерама.

Ma ja ne bi dozvolio da mi za Milosevicev rezim niko ni iglu u prst ubode!

A kamoli da ubijem nekoga....

MOJA SRBIJA je ona u avnojevskim okvirima.

I samo kada bi neko USAO u nju isao bih da je branim.

Dotle NISTA!

Hrvatska je po tom pitanju ucinila mnogo vise nego Srbija.

ne moze ni da se poredi.

A ni ne treba da moze da se poredi.

To svi već odlično znamo. Populaciju od 3 miliona Srba svela se na 30 hiljada.

I naravno da tu nema poređenja. Ustaška kvazidržava dobila je dozvolu od nacistikog američkog blata da izvrši novi genoicid isto kao za vreme Hitlera.

Poslednja izmena:
Jesi li siguran da su Srbi na vlasti?
Mogli bi da vidimo i ko je od ovih na vlasti bio član partije, kome su roditelji bili članovi KP i kome su se roditelji obogatili u to vreme otimačine.
Kao što sam napisao, sve je to povezano.
A ja jesam za vraćanje imovine, samo me zanima kako će se to uraditi. Kako će se vrati imovina onom čoveku iz Zemuna na čijoj zemlji je napravljeno pozorište u centru? Koja je vrednost te zemlje i šta je adekvatna zamena za tu lokaciju? A takvih primera je puno. Ko će da vrati našoj crkvi oteto?

Vratiti im u novcanoj vrednosti na 30 godina.

Kao penziju.

Crkvi isto tako.

Ako IMA DOKAZE da joj je oteto.

To svi već odlično znamo. Populaciju od 3 miliona Srba svela ne na 30 hiljada.

I naravno da tu nema poređenja. Ustaška kvazidržava dobila je dozvolu od nacistikog američkog blata da izvrši novi genoicid isto kao za vreme Hitlera.

Pa kad ste se svi nabili u Vojvodinu i Beograd pa necete da se vracate gde su vam gobovi otaca i dedova...

Zamenuli ste vas krainski krs za plodnu Vojvodjansku zemlju i vukohebine za glavni grad!

NISTE LOS POSAO OD RATA NAPRAVILI...

A ruku na srce, niste se ni borili...

Za vas su se borili Vojvodjani i Srbijanci...

Pa kad ste se svi nabili u Vojvodinu i Beograd pa necete da se vracate gde su vam gobovi otaca i dedova...

Zamenuli ste vas krainski krs za plodnu Vojvodjansku zemlju i vukohebine za glavni grad!

Ko su to vojvođani i srbijanci ?

Pozdravi i jedne i druge u moje ime i proveri da li ih ima više od jedne stotinke Srba.

Poslednja izmena:
Ma ja ne bi dozvolio da mi za Milosevicev rezim niko ni iglu u prst ubode!
A kamoli da ubijem nekoga....
MOJA SRBIJA je ona u avnojevskim okvirima.I samo kada bi neko USAO u nju isao bih da je branim.
Dotle NISTA!

Зашто бре Авнојевска? Јеси ли ти нормалан и дали уопште знаш шта је Србија? Ако је то твоја Србија - НЕ ДОЛАЗИ ! Ако се скупи сва булумента која је 90-тих ухватила тутањ и враћа се са размишљањем као твоје - одееее Србија. Остани тамо где си !

Pa čekaj sve ti je pomešano...Njih je Tita doveo i tebi oduzeo zemlju,ne sloba.

Зашто бре Авнојевска? Јеси ли ти нормалан и дали уопште знаш шта је Србија? Ако је то твоја Србија - НЕ ДОЛАЗИ ! Ако се скупи сва булумента која је 90-тих ухватила тутањ и враћа се са размишљањем као твоје - одееее Србија. Остани тамо где си !

Jedino avnojevska Srbija i postoji....

Neka druga postoji samo u cetvrtastim glavama.

U Srbiji, ali nisam hteo da se borim.

Poderao sam poziv javno.

I posle toga hrabro pobegao.

I zato ti je daleko pametnije da se ne vraćaš. Nije baš zdravo iako tvoje hrvatsko nacističko-demokratsko smeće pod vođstvom tadića ovde sprovodi diktaturu.

Kako sprovodi sada se došlo dotle da i njega boli noga.
Možda bi mogla noga i tebe onako naprasno da zaboli a mi nemamo baš neke prirodne lekove osim onog narodnog u vidu koca.

Blajbi ti si zaista kontroverzna licnost :lol:Sa jedne strane veliki si pobornik socijalnizma pa cak i komunizma,a sa druge strane zivish zivotom jednog klasicno uspeshnog kapitaliste. Sa jedne strane veliki si obozavalac lika i dela Josipa Broza,a sa druge stranetrazish da ti se placa kamata na zemlju koju tu je on nacionalizovao :lol: Polako...odluci se vishe :lol:

Nije samo Blajbi, vise nas...I ja,prva..:lol:

Kad me neko pita....kad mi je bilo najbolje za zivot, pa za vreme Tita, razume se..
Ko mi je oduzeo kucu, Tito naravno..

Kada sam bolje zivela, sad ili za vreme Slobe, za vreme Slobe..
A, najbednije....za vreme bombardovanja, ratova..za vreme Slobe....:lol:

Tesko se odluciti....Istina je kod nas uvek na sredini..

Back