Kad ce Srbi vratiti otetu zemlju Srbima?

Hocu da se vratim u Srbiju i radim na MOJOJ zemlji!
A ne da je koristi tamo neki ...Miskovic i ostala TAJKUNSKA BAGRA!
:kletva:

Сачекај мало па ће у пакету са захтевом за повраћај ДРУШТВЕНЕ ИМОВИНЕ која је у налету распродата. Ту имовину је неко годинама стварао и ред је да му се иста врати или правично исплати.

А што се твог враћања у Србију тиче (незнам где си здимио), па и не мораш. Здимио си када је почело густо. Тешко је тој земљи када је тако лако напушташ.

Сачекај мало па ће у пакету са захтевом за повраћај ДРУШТВЕНЕ ИМОВИНЕ која је у налету распродата. Ту имовину је неко годинама стварао и ред је да му се иста врати или правично исплати.

А што се твог враћања у Србију тиче (незнам где си здимио), па и не мораш. Здимио си када је почело густо. Тешко је тој земљи када је тако лако напушташ.

Svi koji su otisli treba da dobiju odlikovanje jer nisu sluzili rezim "Balkanskog kasapina".

Nisam ja to uopste rekao,ja sam samo izneo cinjenicu da nisi Srbin i da je samim tim tvoja tvrdnja lazno predstavljanje.

A kakve veze ima sta sam ja?

Zemlju i nekretnine treba vratiti svima: i Srbima i Nemcima i Jevrejima i Madjarima i Hrvatima.....

Onima koji su njeni ZAKONITI VLASNICI!

Svi kupoprodajni ugovori sa ovakom zemljom su pred Zakonom NISTAVNI!

Ako prodas ukraden auto, taj kupoprodajni ugovor NE VAZI!

Ista stvar je i sa zemljom.

Pitanje je samo KO CE PLATITI ZAKUP za 60 godina koristenja besplatno te zemlje?

Nisam.

Ali sam predao sve papire advokatu.

Samo cekam da se donese Zakon o restituciji.
Čekaj,čekaj http://b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2011&mm=02&dd=01&nav_id=489645
3972319444d41882bf2b14339633306_orig.jpg

:mrgreen:

A kakve veze ima sta sam ja?

Zemlju i nekretnine treba vratiti svima: i Srbima i Nemcima i Jevrejima i Madjarima i Hrvatima.....

Onima koji su njeni ZAKONITI VLASNICI!

Svi kupoprodajni ugovori sa ovakom zemljom su pred Zakonom NISTAVNI!

Ako prodas ukraden auto, taj kupoprodajni ugovor NE VAZI!

Ista stvar je i sa zemljom.

Pitanje je samo KO CE PLATITI ZAKUP za 60 godina koristenja besplatno te zemlje?

Blajbi ti si zaista kontroverzna licnost :lol:Sa jedne strane veliki si pobornik socijalnizma pa cak i komunizma,a sa druge strane zivish zivotom jednog klasicno uspeshnog kapitaliste. Sa jedne strane veliki si obozavalac lika i dela Josipa Broza,a sa druge stranetrazish da ti se placa kamata na zemlju koju tu je on nacionalizovao :lol: Polako...odluci se vishe :lol:

U jednom delu se slazem sa njim.

NE TREBA da se vrati u PUNOJ VREDNOSTI.

Neka se vrati objektima koji NISU U FUNKCIJI danas.

Ili neka se vrati kroz vracanje na 30 godina....

Ili u SIMBOLICNOJ VREDNOSTI...

ALI, NESTO MORA DA SE VRATI!
Cela priča je prevara...Uopšte se ne radi o tolikim sumama,i državi bi se isplatila naturalna restitucija,baš zato jer ne bi morala ništa da plaća...Ali tajkuni uglavnom drže to zemljište pa unajmljuju ovakve da im advokatišu.

Svi koji su otisli treba da dobiju odlikovanje jer nisu sluzili rezim "Balkanskog kasapina".

Svi koji su otišli dobili su zahvalnicu od ustaških i balijskih nacističkih hordi. I to zato što su bili njihov sastavni deo.

Na sreću njih će sačekati "zahvalnica i odlikovanja" od srpskog naroda. Baš kako im priliči.

Pošto si i ti jedan od takvih možeš biti siguran da ćeš dobiti zasluženi žig.

Back