BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.497
Hocu da se vratim u Srbiju i radim na MOJOJ zemlji!
A ne da je koristi tamo neki ...Miskovic i ostala TAJKUNSKA BAGRA!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne trebaju da ti vrate nista,kao ni da ti dopuste da se uopste vratis u drzavu.
A nisi ni Srbin.
Сачекај мало па ће у пакету са захтевом за повраћај ДРУШТВЕНЕ ИМОВИНЕ која је у налету распродата. Ту имовину је неко годинама стварао и ред је да му се иста врати или правично исплати.
А што се твог враћања у Србију тиче (незнам где си здимио), па и не мораш. Здимио си када је почело густо. Тешко је тој земљи када је тако лако напушташ.
A zasto bi morao biti Srbin pa da zivim u Srbiji?
Pa trecina stanovnika Srbije nisu Srbi?
A istovremeno podržavaš Čaveza...Hocu da se vratim u Srbiju i radim na MOJOJ zemlji!
Nisam ja to uopste rekao,ja sam samo izneo cinjenicu da nisi Srbin i da je samim tim tvoja tvrdnja lazno predstavljanje.
A istovremeno podržavaš Čaveza...
Svejedno podržavam...Jel si probao da pokreneš sudski spor,šta se nalazi na zemlji?
Svi koji su otisli treba da dobiju odlikovanje jer nisu sluzili rezim "Balkanskog kasapina".
A zasto bi morao biti Srbin pa da zivim u Srbiji?
Pa trecina stanovnika Srbije nisu Srbi?
Čekaj,čekaj http://b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2011&mm=02&dd=01&nav_id=489645Nisam.
Ali sam predao sve papire advokatu.
Samo cekam da se donese Zakon o restituciji.
Sunovrat !!!
Voliš polemiku,
pa i ako je besmislena.....
Ovamo pominješ vlasništvo nad zemljom,
a,nadalje,plediraš na "ne srpstvo"....
A kakve veze ima sta sam ja?
Zemlju i nekretnine treba vratiti svima: i Srbima i Nemcima i Jevrejima i Madjarima i Hrvatima.....
Onima koji su njeni ZAKONITI VLASNICI!
Svi kupoprodajni ugovori sa ovakom zemljom su pred Zakonom NISTAVNI!
Ako prodas ukraden auto, taj kupoprodajni ugovor NE VAZI!
Ista stvar je i sa zemljom.
Pitanje je samo KO CE PLATITI ZAKUP za 60 godina koristenja besplatno te zemlje?
Ti si pobegao za vreme Milosevica a ne Tita kasapina,tako da trebas da budes srecan ako te sa granice ne posalju u buvaru a trebali bi
Svi koji su otisli treba da dobiju odlikovanje jer nisu sluzili rezim "Balkanskog kasapina".
Dobićeš, samo reci u kojoj bi formi želeo.
Restitucija je neophodna ,zakon ce biti donesen ali je pitanje kako ce se to sve realizovati mislim da samo mi i BIH jos nismo to ucinili
Cela priča je prevara...Uopšte se ne radi o tolikim sumama,i državi bi se isplatila naturalna restitucija,baš zato jer ne bi morala ništa da plaća...Ali tajkuni uglavnom drže to zemljište pa unajmljuju ovakve da im advokatišu.U jednom delu se slazem sa njim.
NE TREBA da se vrati u PUNOJ VREDNOSTI.
Neka se vrati objektima koji NISU U FUNKCIJI danas.
Ili neka se vrati kroz vracanje na 30 godina....
Ili u SIMBOLICNOJ VREDNOSTI...
ALI, NESTO MORA DA SE VRATI!