Kad će se desiti vaskrsenje?

Kada će da se desi vaskrsenje ne znamo, ali znamo da smrt može da nas zatekne bilo kada, zato je najbolje biti uvek spreman za smrt. Kako je to lepo sveti Franjo Asiški napisao u pesmi Pohvale stvorova:
https://franjevci-st.com/sveti-frane-pohvale-stvorova/2890

Hvaljen budi, Gospode moj,
po sestri nam tjelesnoj smrti,
kojoj nijedan smrtnik umaći neće.
Jao onima koji u smrtnom umiru grijehu;
a blaženi koje ti nađeš po volji presvetoj svojoj,
jer druga im smrt nauditi neće.

Kako to Biblija ne zagovara ako je u Bibliji Isus i Bog i čovjek?

nigdje Biblija ne kaze da je Isus Bog, i to ste umislili sebi , jasno kaze prorok koji je poslan od Boga.

ali po toj tvojoj prici , to je Bog prorok koji je poslan od Boga....to je van svake pameti sa logickog aspekta, tesko ludilo. veze s vezom nema.

Ispravna Vjera treba da logicna , lahka, i shvatljiva, a ne konfuzna nelogicna i van svakog razuma.....jer svaka konfuzna religija koja je nelogicna moze samo doci od Satane da zbrka ljude po pitanju Boga i da dignu ruke od svega...jer Bog svemoguci nuzno mora da posalje logicnu vjeru koja nece biti konfuzna, koja ce biti logicna.

nigdje Biblija ne kaze da je Isus Bog, i to ste umislili sebi , jasno kaze prorok koji je poslan od Bog
Jasno kaže Bog. Toma Ga tako naziva i to direktno.

ali po toj tvojoj prici , to je Bog prorok koji je poslan od Boga....to je van svake pameti sa logickog aspekta, tesko ludilo. veze s vezom nema.
Hristos je kao čovjek poslan od Boga pa je i prorok.

Ispravna Vjera treba da logicna , lahka, i shvatljiva, a ne konfuzna nelogicna i van svakog razuma.....jer svaka konfuzna religija koja je nelogicna moze samo doci od Satane da zbrka ljude po pitanju Boga i da dignu ruke od svega...jer Bog svemoguci nuzno mora da posalje logicnu vjeru koja nece biti konfuzna, koja ce biti logicna.
Otkad je ograničena ljudska logika mjerilo istine?

nije tacno, ne lazi.

Toma kaze Boze moj kada se sokirao vidjevsi Isusa, kao sto mi kazemo Moj boze kada se zacudimo necemo...nema veze s vezom sta ti ove propovjedas.

Pa sad ti rekao da je Bog, pobogu si brateeeeeeeeeeeeeeeeeee

KOliko ste slijepi i nelogicni da dva centemtra teksta jedno od drugog kontradikciju pises a nisi svjestan

Kaze Isus bog

pa onda kazew BOg poslao Isusa, ,znaci Bog poslao Boga....pa jeste li vi normalno ikako ljudi moji????

Dozovite se pameti vise , ovo je postao ocit nonsens.

ako ces ti furati 1+1=3 nema od tebe nista, slobodno se posipaj pijeskom po glavi....

ako neces se drzati logike, svaka budaletina moze ti prodati suplju pricu a ti onda bez logike sve to progutati bez promisljanja.

nije tacno, ne lazi.

Toma kaze Boze moj kada se sokirao vidjevsi Isusa, kao sto mi kazemo Moj boze kada se zacudimo necemo...nema veze s vezom sta ti ove propovjedas.

KOliko ste slijepi i nelogicni da dva centemtra teksta jedno od drugog kontradikciju pises a nisi svjestan

Kaze Isus bog

pa onda kazew BOg poslao Isusa, ,znaci Bog poslao Boga....pa jeste li vi normalno ikako ljudi moji????

Dozovite se pameti vise , ovo je postao ocit nonsens.

ako ces ti furati 1+1=3 nema od tebe nista, slobodno se posipaj pijeskom po glavi....

ako neces se drzati logike, svaka budaletina moze ti prodati suplju pricu a ti onda bez logike sve to progutati bez promisljanja.
Тројство је настало у 4. веку у крајњој фази хришћанства.
Пре тога је на медитерану доминирао други принцип.
Имао си Бога творца креатора и посредника ствараоца на земљи чију је улогу имао Исус Христ.
Како је комуникација постојала преко Светог Духа.
У јудаизму син Божији би значило што и мешија. Божији изабраник или помазник не директно биолошко сродство са Богом.
Међутим у јуадаизму је постојао један други принцип adaption. Дакле Бог је усвојио Абрахама и Јакова и Израиљ.
У том смислу они су Божи народ усвојени од Бога којима је Бог дао законе Тору.
Идеја апостола Павла да је линију наслеђивања продужио од Ноја и 70 нација које такође преко мешије Исуса Христа могу бити такође усвојени од Бога и примљени у доховни Израиљ кроз тело Исуса Христа откупљени његовом крвљу.
Дакле ни апостал Павле Исуса Христа не зове Богом већ Божијим сином. Свакако најважнијим у мисији Бога према Израиљу и човечанству и васкрсењу мртвих.
Павле је себе сматрао генерацијом која живи између апокалипсе и васкрсења и сасвим сигурно је очекивао много брже и пре.

У том смислу када су времена постала битна и године то је отприлике време Хасмонида ,Есена који су календарски рачунали време од Адама до потопа од потопа до Абрахама па до Давида и слично почињу да се појављују велике омашке у времену и испуњавању пророка.
и то прилагођавања списа новонасталим ситуацијама.
Јевреји су већ у првим вековима то знали да свако пророчанство значи више ствари и условно не односи се стриктно ја једну одређену ствар догматски.
Тако да су те ствари читали и разумевали симболички и на тај начин читали поруке које су свевремене и универзалне.
Наравно идеја апостола Павла је била револуционарна и напредна да је потискивала све остале идеје и стоицизма и платонизма једино што је Павле вукао теологију апокслиптичних Јевреја који су били мањина негде.
Међутим по образовању и знању далеко је надмашивао већину људи и теолога свог времена па и већине црквених отаца касније који нису били Јевреји и нису познавали јудаизам и његову идеју.
Начин на који је Павле пренео јудаизам у медитерански свет је генијалан никад ништа слично није виђено после њега нити би хришћанство постојало.
Хришћани јевреји би нестали под притиском фарисеја и римских власти преовладао би ипак рабински јудаизам.

Сад питање васкрсења и апокслипсе је дао Исус у јеванђељима и мислим да нико даље од тога није требао ићи.
Царство небеско је сматрао духовном револуцијом човечанства која се десила са хришћансрвом које је ревидирало и јудаизам и римску и светску религију.

Дакле да је опстала јудеохришћанска теологија коју је одбацио Павле ми бисмо се још неколико векова гађали камењем са Јеврејима и камењем до смрти кажњавали преступе према Тори.

Иако данашњи Јевреји који негде презиру Павла и Исуса због укидања Торе коју ни они не могу поштовати нити каменовати људе нити вола нити газду од вола ако је знао да је во агресиван нити жену прељуби остаје питање како то данашњи Јевреји практикују Тору и Божије законе и зашто су Исус и Псвле узорпатори.

Да заборавио сам тројство у 1 је каснији продукт строгог монотеизма који никад као такав није постојао ту је хришћансво иступило из закона јудаизма и платонизма.
Ја га могу схватити филозофски али догмстски никако једноставно хришћанству непотребно као догма али у оквиру филозофије религије прихватљиво.

У том смислу апологетски ставови према религији и догматизам неће опстати у времену никако ни у јудаизму нити хришћанству нити исламу.

Ја јесам хришћанин али апологетске ставове не могу прихватити Библија не значи исто данас и у првим вековима бц и це и није писана нама нити за нас и требамо је разумети на начин на који је писана и како су је аутори замислили.

После Павла и каснијих црквених отаца хришћанство губи главну есенцију додира са јудаизмом платонизмом и плако постаје апологетска религија неки урбани ислам у којем се људи такмиче ко боље разуме Бога и Исуса од других људи и народа до граница да често разумеју и боље Бога и Исуса од њих самих како су сами себе разумевали.
И доживљавају стално да су Исусу и Богу потребни тумачи и преводиоци и заштитници на земљи да им треба њихово лично обезбеђење кад се врате и сиђу опет на земљу да их људи не пребију као да требају да их бране од људи или демонстраната.
Ту се јавља једна апологетска фикција религије која је слична као у исламу.

Poslednja izmena:
nije tacno, ne lazi.

Glupost. Rekao je "Gospod moj i Bog moj". Nije rekao "moj Bože".

JEste Bog koji Se ovaplotio.

1×1×1=1.

Zato analiziramo dokaze. Vidimo brojna čuda u Crkvi koja projavljuju prisustvo Svetog Duha u istoj. Vidimo spremnost apostola da daju živote i pretrpe muke samo da se ne odreknu Hrista.

1×1×1=1.

Zato analiziramo dokaze. Vidimo brojna čuda u Crkvi koja projavljuju prisustvo Svetog Duha u istoj. Vidimo spremnost apostola da daju živote i pretrpe muke samo da se ne odreknu Hrista.

de malo urazumi se

Kada neko kaze na engleskom My God u afektu i cudjenju, a mi to prevodimo kao Moj Boze, iako je receno Moj Bog.

Znaci taj koji se cudi tome je da se cudi Bogu kojeg vidi ispred sebe.....kakav nonsens vi vjerujete, i kako samo vi olahko kao hrscani nategnute stvari vjerujete, to je cudo jedno Bozije.

mislis inkarnirao?

slabi su ti pokusaji

1x1x1 je 1 kubik , gdje se govori o sirini, duzini i visini.....tako se racuna kubik tekucine neke.

Odkad je to BOg postao kubik, da je jedna strana Isus, a druga strana Bog....znaci dva Boga vjerujete.

Ljudi moji dozovite se pameti, Bog vas hrscane u zadnjoj Bozijoj Objavi, zadnjem testamentu/zavetu naziva zalutalim narodom i to sa razlogom, jer ste skroz odlutali od pravog puta i rezonovanja....pa cak prijeti vam da cekaju teske kazne na buducem svijetu zbog bogohulnistva koje vi u svom neznanju ispoljavate ako se ne pokajete i ne uzvjerujete ispravno, jer covjeka pravite Bogom a samo je prorok kojeg je Bog poslao.

Bog vas poziva u Kuranu da vjerujete ispravo kao rani pravi hrscani , kao sto to sada muslimani rade, jer muslimani su fakticki rani hrscani...na ispravom vjeruvanju koje je i Hrist propovjedao....dok ste vi na krivim ucenjima Pavla koji nije imao ista ucenja kao Isus.

Pa zar ce te vi sebe svojim rukama baciti u ponore Pakla radi neke halucinirajuce budale kao sto je Pavle a ostavljate Isusa i njegovu cistu nauku.

Moj savjet vama hrscanima koji su istinski vjernici, da se dozovu pameti i da pocnu ispravno da vjeruju da svi zajedno budemo na ispravnoj religiji Isusa, Abrahama, Mojsija, Noaha, Muhammeda i ostalih Boziji poslanika/proroka

oni su svi istu religiju imali, Bog nije slao nikad razlicite religije, uvijek je jedna to bila, a ljudi su svojim ludorijama derivirali iskonsku Boziju religiju u razlicite ogranke, to deriviraju i razgrana se nakon odlaska poslanika od strane neukih ljudi, a onda njihova pokoljenja nastave na zabludi i tako to se siri.

Dok nije Bog poslao zadnju svoju objavu gdje kaze od sada ja cuvam svoju objavu od ljudskog iskrivljenja....i zato mi danas imamo Kuran koji je nepromijenjen od vremena objave, onakav je u orginalnu kakav je poslat od Boga.

svi mi smo ovdje kratko, zivot je kratak, mi smo ovdje da budemo testirani od Boga u ovom zivotnom testu, i kad smrt dodje , nas zivotni test se zavrsava i dolazi nam sudjenje od Boga, pa onda ide ili Raj ili Pakao....

Onaj ko dodje ispred Boga sa vjerovanjem da je Isus Bog, da ima neki drugi Bog pored Boga, da stane ispred Boga sa politeizmom, ako se ne pokaje prije smrti, takav nikad nece dobiti oprosta od Boga i cekaju ga ponori Pakla iz kojeg nikad nece izaci...to ne kazem ja nego Bog obecava to u zadnjoj objavi...i svima prijeti ko se oglusi od tu zapovjed. NE PRIPISUJTE BOGU SUDRUGA, INACE IMA DA TE NEMA.

na ispravom vjeruvanju koje je i Hrist propovjedao....dok ste vi na krivim ucenjima Pavla koji nije imao ista ucenja kao Isus.
Ništa Pavle nije radio i učio drugačije od Hrista.

Djela apostolska 9,19I pošto pojede okrijepi se; i bi Savle nekoliko dana s učenicima koji bijahu u Damasku.
Djela apostolska 9,20I odmah po zbornicama propovijedaše Isusa da je on sin Božij.

Ali i to im je džaba...ne vide pa ne vide.

Aj' nik nađu da Pavle ide po zbornicama i uči da je Hrist Bog...
Naći će malo sutra.

de malo urazumi se

Kada neko kaze na engleskom My God u afektu i cudjenju, a mi to prevodimo kao Moj Boze, iako je receno Moj Bog.

Znaci taj koji se cudi tome je da se cudi Bogu kojeg vidi ispred sebe.....kakav nonsens vi vjerujete, i kako samo vi olahko kao hrscani nategnute stvari vjerujete, to je cudo jedno Bozije.
Hmmm,moguce je da si "u pravu" ukoliko je pisac nekako "prevideo" da nam jasnije prikaze taj dogadjaj...
...A jel nam mozes pojasniti kako se onda moglo desiti sledece:

Jov.20,19-22:
"...A kad bi uveče onaj prvi dan nedjelje, i vrata bijahu zatvorena gdje se bijahu učenici njegovi skupili od straha Jevrejskoga, dođe Isus i stade na srijedu i reče im: mir vam.
I ovo rekavši pokaza im ruke i rebra svoja. Onda se učenici obradovaše vidjevši Gospoda.
A Isus im reče opet: mir vam; kao što otac posla mene, i ja šaljem vas.
I ovo rekavši dunu, i reče im: primite Duh sveti..."

Kao sto se jasno vidi,Isus je NAKON VASKRSENJA imao mogucnost da daje Duh Sveti KROZ NJEGOVA USTA DUHANJEM sto je svojstveno iskljucivo za Boga i nikog drugog !!!
Objasnjenje ?

Poslednja izmena:

Djela apostolska 9,19I pošto pojede okrijepi se; i bi Savle nekoliko dana s učenicima koji bijahu u Damasku.
Djela apostolska 9,20I odmah po zbornicama propovijedaše Isusa da je on sin Božij.

Ali i to im je džaba...ne vide pa ne vide.

Aj' nik nađu da Pavle ide po zbornicama i uči da je Hrist Bog...
Naći će malo sutra.

jeste ucio

naprimjer Isus zabranjuje strogo da se kidaju stari zakoni, i da on nije dosao da ih ukine nego da ih ispuni...i svako ko ukine to bit ce najmanji kod Boga.

Dodje Pavle i ukide stare zakone, samim tim stvori Hrscanstvo.

jeste ucio

naprimjer Isus zabranjuje strogo da se kidaju stari zakoni, i da on nije dosao da ih ukine nego da ih ispuni...i svako ko ukine to bit ce najmanji kod Boga.

Dodje Pavle i ukide stare zakone, samim tim stvori Hrscanstvo.
Čitaj...je li ukinuo ili nije?

Matej 5,38Čuli ste da je kazano: oko za oko, i zub za zub.
Matej 5,39A ja vam kažem da se ne branite oda zla, nego ako te ko udari po desnome tvom obrazu, obrni mu i drugi;

Jes ili nije?

Hmmm,moguce je da si "u pravu" ukoliko je pisac nekako "prevideo" da nam jasnije prikaze taj dogadjaj...
...A jel nam mozes pojasniti kako se onda moglo desiti sledece:

Jov.20,19-22:
"...A kad bi uveče onaj prvi dan nedjelje, i vrata bijahu zatvorena gdje se bijahu učenici njegovi skupili od straha Jevrejskoga, dođe Isus i stade na srijedu i reče im: mir vam.
I ovo rekavši pokaza im ruke i rebra svoja. Onda se učenici obradovaše vidjevši Gospoda.
A Isus im reče opet: mir vam; kao što otac posla mene, i ja šaljem vas.
I ovo rekavši dunu, i reče im: primite Duh sveti..."

Kao sto se jasno vidi,Isus je NAKON VASKRSENJA imao mogucnost da daje Duh Sveti KROZ NJEGOVA USTA DUHANJEM sto je svojstveno iskljucivo za Boga i nikog drugog !!!
Objasnjenje ?

evo kako

Kada su raspeli drugu osobu na krstu koja je licila na Isusa, ja vjerujem da je to bio Juda koji je izdao Isusa pa ga je Bog kaznio zbog izdaje isusa, tako da lici na Isusa u momentu kada je doveo rimske vojnike u kucu gdje je trebao Isus biti, ali je Bog ucinio da Juda lici na Isusa i glasom i stasom...pa su rimski vojnici uhvatili Judu , i na kraju raspeli, a Juda vikao na krstu, Boze Boze zasto si me ostavio...ili ti mislis da je Isus tu vikao na krstu Boze Boze zasto si me ostavio...a da absurd bude veci, ako je Isus Bog govorio samo sebi zasto si me ostavio , znaci ludilo teskih razmjera....to nebi ni sizofrene osobe vriskale protiv sebe tako...to ni u hororu Doktor Jekyll and mr Hyde nema.

Znaci Isus je nakon sto je Juda bio razapet, ja ti govorim sad o logicnoj verziji, a ti nemoras vjerovati ako neces, mozes ti i dalje vjerovati u nelogicnu verziju....Isus je dosao apostolima poslije iako su svi mislili da je Isus bio razapet, da su svi popadali od soka, kada su ga vidjeli....
a Isus je samo dosao da im pokaze istinu sta se stvarno desilo i andjeli su Isusa podigli na nebo, znaci sa njim su dosli i drugi andjeli, i Sveti duh, a to je Andjeo Gavrilo/Gabriel, Sveti duh je naziv za glavnog andjela Gavrila, koji je donosioc objave od BOga....pa je Isus prezentirao andjele tu sa njim apostolima i zato je to rekao primite duha svetog, da se pokaze Andjeo Gavrilo njima....kada su ga vidjeli pali su u nesvijesti od straha...pa mu je Isus rekao da se pokrije platnom jer je svijetlio puno....

to je ono o cemu je rijec tu koja se prenosila sa koljena na koljeno, uz izmijenjenu varijantu.

evo kako

Kada su raspeli drugu osobu na krstu koja je licila na Isusa, ja vjerujem da je to bio Juda koji je izdao Isusa pa ga je Bog kaznio zbog izdaje isusa, tako da lici na Isusa u momentu kada je doveo rimske vojnike u kucu gdje je trebao Isus biti, ali je Bog ucinio da Juda lici na Isusa i glasom i stasom...pa su rimski vojnici uhvatili Judu , i na kraju raspeli, a Juda vikao na krstu, Boze Boze zasto si me ostavio...ili ti mislis da je Isus tu vikao na krstu Boze Boze zasto si me ostavio...a da absurd bude veci, ako je Isus Bog govorio samo sebi zasto si me ostavio , znaci ludilo teskih razmjera....to nebi ni sizofrene osobe vriskale protiv sebe tako...to ni u hororu Doktor Jekyll and mr Hyde nema.

Znaci Isus je nakon sto je Juda bio razapet, ja ti govorim sad o logicnoj verziji, a ti nemoras vjerovati ako neces, mozes ti i dalje vjerovati u nelogicnu verziju....Isus je dosao apostolima poslije iako su svi mislili da je Isus bio razapet, da su svi popadali od soka, kada su ga vidjeli....
a Isus je samo dosao da im pokaze istinu sta se stvarno desilo i andjeli su Isusa podigli na nebo, znaci sa njim su dosli i drugi andjeli, i Sveti duh, a to je Andjeo Gavrilo/Gabriel, Sveti duh je naziv za glavnog andjela Gavrila, koji je donosioc objave od BOga....pa je Isus prezentirao andjele tu sa njim apostolima i zato je to rekao primite duha svetog, da se pokaze Andjeo Gavrilo njima....kada su ga vidjeli pali su u nesvijesti od straha...pa mu je Isus rekao da se pokrije platnom jer je svijetlio puno....

to je ono o cemu je rijec tu koja se prenosila sa koljena na koljeno, uz izmijenjenu varijantu.
Interesantno razmisljanje na koje cu svakako pokusati da ti odgovorim ALI NAKON STO MI TI ODGOVORIS NA MOJE PITANJE jer mi se cini da ove tvoje navode imaju vise veze sa lanskim snjegom i s novom frizurom Miki Mausa nego sa mojim pitanjem !
Hvala unapred na tvom angazmanu.

de malo urazumi se

Toma nije rekao "moj Bože" nego Ὁ Κύριός μου καὶ ὁ Θεός μου. Gospod moj i Bog moj i te riječi je uputio Hristu.

Ljudi moji dozovite se pameti, Bog vas hrscane u zadnjoj Bozijoj Objavi, zadnjem testamentu/zavetu naziva zalutalim narodom i to sa razlogom, jer ste skroz odlutali od pravog puta i rezonovanja....pa cak prijeti vam da cekaju teske kazne na buducem svijetu zbog bogohulnistva koje vi u svom neznanju ispoljavate ako se ne pokajete i ne uzvjerujete ispravno, jer covjeka pravite Bogom a samo je prorok kojeg je Bog poslao.

Bog vas poziva u Kuranu da vjerujete ispravo kao rani pravi hrscani , kao sto to sada muslimani rade, jer muslimani su fakticki rani hrscani...na ispravom vjeruvanju koje je i Hrist propovjedao....dok ste vi na krivim ucenjima Pavla koji nije imao ista ucenja kao Isus.

Pa zar ce te vi sebe svojim rukama baciti u ponore Pakla radi neke halucinirajuce budale kao sto je Pavle a ostavljate Isusa i njegovu cistu nauku.
Rani hrišćani su vjerovali da je Hristos Bog i postoji bezbroj istorijskih izvora. Ne postoji nijedan istorijski izvor koji potvrđuje narativ da su prvi hrišćani vjerovali kao muslimani.

Toma nije rekao "moj Bože" nego Ὁ Κύριός μου καὶ ὁ Θεός μου. Gospod moj i Bog moj i te riječi je uputio Hristu.

Rani hrišćani su vjerovali da je Hristos Bog i postoji bezbroj istorijskih izvora. Ne postoji nijedan istorijski izvor koji potvrđuje narativ da su prvi hrišćani vjerovali kao muslimani.

odgovori nam svima samo na ovo pitanje:

Ako je Isus Bog, kako to BOg na krstu kaze BOZE BOZE ZASTO SI ME OSTAVIO.
Kako to Bog sam sebi da kaze tako nesto, gdje tu logika, gdje tu razum? Ni luda osoba nedoziva sam sebe ovako, niti iskaziva razocarenje na sebe samoga na ovakav nacin.

Kako to Bog sam sebi da kaze tako nesto, gdje tu logika, gdje tu razum? Ni luda osoba nedoziva sam sebe ovako, niti iskaziva razocarenje na sebe samoga na ovakav nacin.
To si i mene pitao i ja sam ti obecao odgovora ALI TEK KADA MI TI MENI ODGOVORIS TO STO SAM TE PITAO !!!

Tu progovara Svojom ljudskom prirodom koja se mučila na krstu. Potpuno prirodna ljudska reakcija kojom je Hristos potvrdio da je zaista čovjek, a ne prividno.

Jedna ličnost sa dvije prirode. Nekad vidimo ispoljavanje Hristove ljudske prirode, a nekad božanske.

dobro je da ne hodate naopako oni koji stvarno vjeruju u ovakve stvari, dobro su u pameti ikako.

Nelogicnost Krscanstva je da vjerujes da su 3 Boga fakticki 1 Bog, pa takodjer da vjerujes da taj Bog dodje na zemlju da bi poginuo i razapet na krst bio od nekakve rulje ljudi sa ciljem da pogine da bi ponio grijehe ljudi, kao da Boziji oprost ne postoji, kako bi spasio krscane od sebe samoga....znaci Bog mora sebe ubiti da bi spasio krscane od sebe samog.....

Bas nekako nelogicna religija u svojoj srzi skroz na skroz.

dobro je da ne hodate naopako oni koji stvarno vjeruju u ovakve stvari, dobro su u pameti ikako.

Nelogicnost Krscanstva je da vjerujes da su 3 Boga fakticki 1 Bog, pa takodjer da vjerujes da taj Bog dodje na zemlju da bi poginuo i razapet na krst bio od nekakve rulje ljudi sa ciljem da pogine da bi ponio grijehe ljudi, kao da Boziji oprost ne postoji, kako bi spasio krscane od sebe samoga....znaci Bog mora sebe ubiti da bi spasio krscane od sebe samog.....

Bas nekako nelogicna religija u svojoj srzi skroz na skroz.
Напротив у сржи није нелогична једино тројство као догма је нелогично све остало је у реду.

Back