Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 43.660
A prvi je bio za vreme Pavla pa im nije dao?1917. године је прекинута линија православних царева.

A da nisi ti 2017 prekinuo vezu sa Bogom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A prvi je bio za vreme Pavla pa im nije dao?1917. године је прекинута линија православних царева.
У Павлово вријеме ту улогу је имала Црква. Касније је ту улогу преузела царска власт у симфонији са Црквом.A prvi je bio za vreme Pavla pa im nije dao?
A da nisi ti 2017 prekinuo vezu sa Bogom?
Nema veze s vezom.У Павлово вријеме ту улогу је имала Црква. Касније је ту улогу преузела царска власт у симфонији са Црквом.
Није ту ништа тајно. Св. ап. Павле и Свети Оци послије њега су разјаснили значење тог стиха.Nema veze s vezom.
Ovo sti kates he u tipu CB.
Pavle po tebi ne sme da pomene crkvu i jasno kaze, crkva zadrzava?
Vec tajno govori onaj koji zadrzava.
Па мисли се на православне царевине Гласниче, а не на папски отпад.Deo crkve u simfoniji sa carskom vlascu je posle postala zver i progonila hriscane pa i cesto pravoslavne, sa kojima se vi sada kumite.
Мржња према Православљу, фанатизам и прогони православних, убиства – то је црвена нит кроз све векове живота католицизма. По плодовима ћете их познати. Зар нам је такав дух заповедио Христос? Коме се, ако не католицима, лутеранима и реформаторима увек може рећи: „Не знате каквога сте ви духа! (Лк. 9, 55)“?
(Св. Јован Кронштадски)
Ma nemoj.Није ту ништа тајно. Св. ап. Павле и Свети Оци послије њега су разјаснили значење тог стиха.
Па мисли се на православне царевине Гласниче, а не на папски отпад.
Само Оце читај.Ma nemoj.
A Pavle ocigledno pise onima koji to vec znaju u njegovo vreme.
Sto vi kasnije kobajagi tek Razjasnjujete?
Pokusaj da se sto manje javljas na moja pisanja.
Samo po nekad.
Dosadno je igrati sa nekim karte ko stalno vara.
Znam vidim citas ih i ti ali jedno odabiras na drugo zmuris.Само Оце читај.
Pa naravno "da znaju"bolje,zar ne znas da su oni sastavili Kanon stoga je "nebitno" sto je apostol zapisao...?Oci bolje znaju od apostola Pavla sta je pisao?
Pa i Antihrist se pojavio, to je kralj Čarls III (u kojeg će 17. marta ove godine ući Apolion, pali anđeo iz bezdana). A u petak 14. marta (za šta imamo mnoštvo dokaza: https://drive.google.com/file/d/1uuOlSNIPq9PVwqw8vPidlWqZiM37ZR2z/view) po našem vremenu će se pojaviti Ženik Hristos koga mi čekamo da vaskrsne i preobrazi pravedne, odvešće Nevestu na Nebo 16. marta 2025. i potom zajedno sa njom se vratiti na Zemlju 21.02.2030. da pobedi u armagedonskoj bitki 25-27.02.2030. posle koje vlada sa svetima hiljadu godina i potom u večnost.a sto maki ceka prvo antihrista? Glasnik. kaze da je on rim, tako su ga naucili
Боли вас ку...Pa i Antihrist se pojavio, to je kralj Čarls III (u kojeg će 17. marta ove godine ući Apolion, pali anđeo iz bezdana). A u petak 14. marta (za šta imamo mnoštvo dokaza: https://drive.google.com/file/d/1uuOlSNIPq9PVwqw8vPidlWqZiM37ZR2z/view) po našem vremenu će se pojaviti Ženik Hristos koga mi čekamo da vaskrsne i preobrazi pravedne, odvešće Nevestu na Nebo 16. marta 2025. i potom zajedno sa njom se vratiti na Zemlju 21.02.2030. da pobedi u armagedonskoj bitki 25-27.02.2030. posle koje vlada sa svetima hiljadu godina i potom u večnost.
не лудуј улудо, јер јер у то нико не верујеPa i Antihrist se pojavio, to je kralj Čarls III (u kojeg će 17. marta ove godine ući Apolion, pali anđeo iz bezdana). A u petak 14. marta (za šta imamo mnoštvo dokaza: https://drive.google.com/file/d/1uuOlSNIPq9PVwqw8vPidlWqZiM37ZR2z/view) po našem vremenu će se pojaviti Ženik Hristos koga mi čekamo da vaskrsne i preobrazi pravedne, odvešće Nevestu na Nebo 16. marta 2025. i potom zajedno sa njom se vratiti na Zemlju 21.02.2030. da pobedi u armagedonskoj bitki 25-27.02.2030. posle koje vlada sa svetima hiljadu godina i potom u večnost.
jel to sad konačno konačno?Toliko od mene na ovom forumu
Сасвим је то друго што је рекао за писмо за овај тренутак је рекао да не зна ни Син нити било ко од Небеске војске само Отац стражарите , пазите да вас неко не превари и то.Odgovor Glasniku i ostalima koji se rugaju:
Ono u čemu sigurno jesam pogrešio jeste što sam pod pritiskom ismevača na ovom forumu rekao da neću više pisati ako ne bude 16/17.3.2025. Kajem se za to, jer to je suprotno zapovesti Božijoj da stražimo i ispitujemo Pismo dok ne dođe i da ćemo na kraju znati kad dolazi, te da trebamo svedočiti o tome.
Možemo slobodno govoriti i dalje 100% da će biti vaznesenje u neki datum ako činjenice kojima trenutno raspolažemo to govore zato što ne govorimo da prorokujemo nego da verujemo 100% da će tada i tada biti, što i jeste tako. Znači ako verujemo 100% u nešto, uvek ćemo reći "verujemo da će biti 100%" kao što smo govorili za neke datume, ne sve. A oni koji ispunjavaju istorijsku ovosvetsku ulogu rugača i ismevača i podsmevača o kojima proriče apostol Petar, razni "Glasnici" i njima slični, to namerno previđaju. Svako će na kraju primiti platu svoju.
Dakle, vaznesenje je 100% 16/17.3.2025. ali po julijanskom kalendaru a ne po grigorijanskom kako smo mislili. A to je 29/30.3 po grigorijanskom kalendaru. 30.3. je 14. nisan po biblisjkom solarnom kalendaru a 1. nisan po hebrejskom kalendaru.
Sad se vraćaju ponovo raniji argumenti o broju 14, 16, 17 ali u drugom svetlu i pokazuje se da ceo put koji smo prošli nije bio uzaludan nego da smo na njemu puno naučili i saznali. Ovo što mi radimo, upravo i jeste ispunjavanje zapovesti o "stražarenju i bdenju", o "ispitivanju pisma", ali ljudi to ne shvataju jer ne žele i onda neispunjavanje nekih datuma vide kao neki neuspeh i promašaj. Kako ispunjavanje zapovesti Hristove može biti "neuspeh" i "promašaj"? Tako nešto samo bezbožnik može misliti i reći. Ako dete uči da prohoda ono mora da pada dok ne prohoda. I mi dok ne dođemo do tačnog datuma padamo dok ga ne nađemo. A dete koje neće da uči da hoda neće nikad pasti, ali zato neće nikad ni prohodati. Glasnik i slični hvale se time što nikad nisu promašili a to je upravo zato što nisu nikad ni pokušali da nađu pravi datum iako Gospod to zapoveda (to bi bilo kao da hvalimo dete koje nikad nije palo a zapravo je to zato što nikad nije ni pokušalo da hoda). Zato ga nikad neće ni naći, a mi smo ga našli kako Gospod obeća u Otkr. 3:3 onima koji straže: to je 29/30.3.2025.
Kada se ozbiljno razmisli, i nema u stvari većeg kandidata za datum vaznesenja Crkve od Pashe, praznika "Exodusa", "Izlaska iz Egipta", Tajne Pashalne večere, dana krsne smrti Hristove kada je rekao "svrši se", kada su mrtvi vaskrsli iz grobova, i zatim vaznesenja 15. Nisana kada je Izrailj pod Mojsijem praobrazno doslovno i izašao iz Egipta, a Hristos bio u pogreben to jest postao telesno nevidljiv za ovaj svet, za "Egipat i Sodom" kao što će se to dogoditi i sa onima koji budu ušli u vaskrsenje i vaznesenje prvih plodova.
A ova Pasha biće ujedno vezana i za "Sunday" i za broj 16 koji ima veoma veliku praobraznu simboliku (Hristos je vaskrsao u taj dan i vazneo se prvi put, rodio se u taj dan, krstio se u taj dan, stihovi iz 1Sol. 4:16 i Mt 24 vezani su za taj broj, sud nad Crkvom u vreme Mojsija vezan je za taj broj (Brojevi 16) itd, itd...) i za broj 17 (početak Potopa), i za "mesec Adar" itd. Sa prethodnom Pashom, recimo to nije bio slučaj. Ona je bila vezana za Saturday i nije bila vezana za "mesec Adar" nego za "mesec Nisan" --- 12. Adara bio je pun mesec po solarnom Biblijskom kalendaru a sledeći puni mesec je bio 9. Nisana, dakle, pre Pashe koja je 14. Nisana, što znači da je ta Pasha bila vezana za "mesec Nisan" a ne za "mesec Adar" kao ovogodišnja u kojoj će se ispuniti veoma važni praobrazi iz Jestire 2 i Jezdre 6 da vaskrsenje bude ujedno na Pashu i ujedno u "mesecu Adaru".
Opširnije dokazi da Isus dolazi 29/30.3.2025. napisali smo ovde:
https://drive.google.com/file/d/1lGsACVaYgGHKU37fCzl8C_xBOWvz1Fqm/view
Slava Bogu za sve!
Maran ata!
ma vidiš da nemaju pametnija poslaСасвим је то друго што је рекао за писмо за овај тренутак је рекао да не зна ни Син нити било ко од Небеске војске само Отац стражарите , пазите да вас неко не превари и то.
Што бисмо могли видети да је он знао како ће то изгледати видео је али није могао рећи тачно кад.
Један од разлуга је то што су сва Божија и Абрахамска обећања условна.
Како су обећања условна вероватно и ова претказања нису фиксна у времену већ их људи могу одложити.
Слично верују наши монаси да се последњи дани могу одлагати док је год праведника на земљи.
Па ок тема јесте васксење имају људи право да пишу оно што њихове вере налажу.ma vidiš da nemaju pametnija posla
samo što bi im ja obezbedio posebnu temu
ma on/i na svakoj temi to pišuПа ок тема јесте васксење имају људи право да пишу оно што њихове вере налажу.
Штета што онај муслиман није писао муслимани имају интересантну апокалипсу.
Антихрист је код њих масон човек са три ока има дугачке зулуфе као хасид
Jedno su uslovna proroštva a drugo ona koja će se sigurno ispuniti bez odlaganja. Jedno od takvih je proroštvo o Drugom dolasku. Sin je rekao da ne zna po ljudskoj prirodi a naravno da zna po božanskoj prirodi. To što mi ne odredimo odmah tačan datum ne znači da je Bog odložio svoj dolazak nego da mi još nismo utvrdili kad dolazi. Sad smo konačno utvrdili.Сасвим је то друго што је рекао за писмо за овај тренутак је рекао да не зна ни Син нити било ко од Небеске војске само Отац стражарите , пазите да вас неко не превари и то.
Што бисмо могли видети да је он знао како ће то изгледати видео је али није могао рећи тачно кад.
Један од разлуга је то што су сва Божија и Абрахамска обећања условна.
Како су обећања условна вероватно и ова претказања нису фиксна у времену већ их људи могу одложити.
Слично верују наши монаси да се последњи дани могу одлагати док је год праведника на земљи.
'Ајде да и то прође па ћемо после на иуборе.Jedno su uslovna proroštva a drugo ona koja će se sigurno ispuniti bez odlaganja. Jedno od takvih je proroštvo o Drugom dolasku. Sin je rekao da ne zna po ljudskoj prirodi a naravno da zna po božanskoj prirodi. To što mi ne odredimo odmah tačan datum ne znači da je Bog odložio svoj dolazak nego da mi još nismo utvrdili kad dolazi. Sad smo konačno utvrdili.
Evo dodatnih dokaza koje danas objavismo:
https://drive.google.com/file/d/1wyZgYQtaAwjZIunKVvKvptfFGnwNXFJM/view
Slava Bogu koji 100% dolazi 29/30.3.2025. da vaskrsne i vaznese verne!
Maran ata!
Isus dolazi u petak 28.3.2025. da vaskrsne mrtve: https://drive.google.com/file/d/1HbMNTfskI9RkRawGvU3rfxLTtadVfFM2/view a u nedelju 30.3.2025. ih vaznosi na Nebo. Svet se potpuno menja od petka.'Ајде да и то прође па ћемо после на иуборе.