Кад ће самоисценираним атентатом, попут Трамповог, Вучић да поврати пољуљани рејтинг?

Најбољи сценарио је:

• Посета некој страној земљи, попут Републике Србске, где га рањено обезбеђење спашава Гаврила Принцип

glasova: 0 0,0%
  • Инциденти на неком од свакодневних протеста, где ће његова екипа, да га одбрани од разуларене руље

glasova: 0 0,0%
  • Нешто десето

glasova: 4 100,0%

• Ukupno glasova
    4

ИПХ ЗИЛОТ

Elita
Banovan
Poruka
19.728
Ауторска

Видимо да је незадовољство Господином Ацом након низа катастрофа на рекордно високом нивоу међ Србадијом, а мере подизања рејтинга, попут Трампове пушкарске шараде, се не предузимају...

Дајте да помогнемо човеку, да поврати контролу...

Која би била најбоља сцена и околности за такав игроказ, поготову кад се зна, да манијаци са Пинка стручно режирају и позоришне преставе за декадентну елиту...

Neka patetična predstava se sprema, sad se verovatno smišlja. Ovo sa kanalom nije toliko interesantno. Mada, mislim da će sve biti teže i teže napraviti diverzije predstavama, nekako je masa i na to otupela ;)
Prica se da hoce da iscenira lazni atentat i da proglasi vanredno stanje, provaljene su mu sve fore.

Ауторска

Видимо да је незадовољство Господином Ацом након низа катастрофа на рекордно високом нивоу међ Србадијом, а мере подизања рејтинга, попут Трампове пушкарске шараде, се не предузимају...

Дајте да помогнемо човеку, да поврати контролу...

Која би била најбоља сцена и околности за такав игроказ, поготову кад се зна, да манијаци са Пинка стручно режирају и позоришне преставе за декадентну елиту...
Pokusaj atentata na Trampa sarada?

Па ниси ваљда поверовао ко слепац од очију?
Mislis da je tramp organizovao i rekao * pucaj mi u uvo sa 200m*?
Bas je imao poverenja u strelca, a ovaj bolji od viljema tela.
Svasta

Mislis da je tramp organizovao i rekao * pucaj mi u uvo sa 200m*?
Bas je imao poverenja u strelca, a ovaj bolji od viljema tela.
Svasta
Мање Холивуда Ђуро, стејџинг је ко добар дан данас у циркусијади...

На Трампа је био тотално инсценирани атентат, па има она жена иза њега у публици која се смејала и сликала телефоном, после су утврдили да ради за ФБИ, очигледно је знала шта се спрема па јој је било забавно. А онај наводни атентатор пет минута се пење на кров и намешта се, људи га одмах видели и викали полицији, а полиција се правила луда.

Мада мислим да AV нема екипу која би успела да намести тако нешто да на први поглед делује уверљиво. А мислим да му лажни атентат не би ни помогао.

Oni što su poginu pri pokušaju atentata na Trumpa loši glumci?
Па кад сте већина умне сиротиње раје прогутали 9/11, зар да не испаднете будале за и ово замешатељство полуинформатичко?

Нека носи пун џеп кечапа а остало ће се већ смислити.
Или да га полумртвог из неке рушевине новоградње (од стиропола и картона наравно) ваде, док га уплакани Кинези који се кају за фушерај једва спашавају пред случајно укљученим камерама?

Back