- Poruka
- 11.999
vidim ono čega nemapaaaaaaa zato i jesi mod na ljis
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidim ono čega nemapaaaaaaa zato i jesi mod na ljis
![]()
tko zna šta ti vidišvidim ono čega nema![]()
i šta imaš na umu 

vidim ono čega nema![]()
Šta više čekate?tko zna šta ti vidiši šta imaš na umu
![]()
trebalo bi tek 9togako ne budem nevaljali dečkić pa prevarim
Baš izgleda gospodski i dostojanstveno.
s obzirom na to koliko vremena provodiš na forumu, čudi me da uopšte ikad imaš vremena za sex!Kada prodje ovaj post, jer postimo kako duhovno tako i telesno![]()

Izgleda taman namrgodjeno kao ja po postavljanju iste, ili je forum nešto zezao ili internet kod meneBaš izgleda gospodski i dostojanstveno.
![]()

Углавном смешни понављајући покрети и после пет минута туширање и кафица. Најбољи део.Sta je to sex?
za mačke je to mesec seksaništa prije februarrrrrrrrrra![]()

Zavisi gde si u Južnoj Americi..Ako si u Kusku ( Peru) neceš imati seks zbog velike nadmorske visineНеостварен ми је сан и остаће неостварен је да посетим Латинску Америку.! Причали су ми другари да нема теоретске шансе да имаш секс, а да не одеш претходно под туш, па и да си Аполон. На Куби, где је рационисан сапун, цео аутобус мирише на тај сапун. Овде су мириси, најблаже речено, измешани.

Писао сам о малтене култу чистоће, не о надморској висини.Zavisi gde si u Južnoj Americi..Ako si u Kusku ( Peru) neceš imati seks zbog velike nadmorske visine![]()
Желим ти да ти транзити (шта год то било) раде прековремено!Nemam očekivanja, kako bude ili kako mi dune.
Prepuštam tranzitima na nebu da odrade posao.
Ah, izgovori, izgovori....Kada prodje ovaj post, jer postimo kako duhovno tako i telesno![]()
А тебе баш "кренула карта" у време поста?Ah, izgovori, izgovori....
Ne odrade oni ništa bez tebeNemam očekivanja, kako bude ili kako mi dune.
Prepuštam tranzitima na nebu da odrade posao.
Ako je suditi po zavijanju mačaka već je krenulo s timza mačke je to mesec seksa![]()