Kad ce izdajstvo se kaznjavati u Srbiji?

PHP:
Цитат:
Оригинал поставио Elvin 
po kom kriterijumu bi ti određivao ko je petokolonaš?

-Dimitrije-:
To se jasno zna ko je petokolonas.

1. Svako ko je za predaju Ratka Mladica anti srpskom haskom tribunalom.

2. Svako ko krade Srbiju.

3. Svako ko zali pobijene mudzahedine, poturice, siptariju i ustase.

4. Svako koga nije briga za srbe na kosovu, bosni i u genocidnoj tvorevini zvanoj hrvatska.

5. Svako ko nije da se oslobodi okupacija Srpske Krajine, kosova i bosne.

Димитрије, ја се слажем за тачке под 1.,2.,4. и 5. а под 3. се слажем делимично јер у принципу жалим сваког НЕВИНО страдалог човека, али то се не односи на оне који су учествовали у оружаним сукобима - њих не жалим, јер да нису они страдали, страдали би наши.

Нисам за меру "истребљење", пре сам за некакву судску одлуку која би резултирала да се таквима ЗАБРАНИ БИЛО КАКВО ЈАВНО ДЕЛОВАЊЕ па ЧАК И ПЕДАГОШКИ РАД.

п.с. АПЕЛУЈЕМ НА ШЕРИФА ДА ОВУ ТЕМУ ОСТАВИ И НЕ ЗАКЉУЧАВА ЈЕ, јер ако се овако наставе испуњавати стални захтеви појединаца, остаће нам да расправљамо о штрикању чарапа... :confused:

PLESsitnihDEMONA:
Dimitrije,da li su Nemci koji misle da je Hitler zlocinac izdjanici svoje zemlje?
Ja ne zelim da Srbija izrasta na lesevima i krvi drugih.
Ti jesi bolestan,ali si bezopasan jer nemas mudda da kazes ista javno,vec samo ovako preko kompa. Krijes se iza monitora.
Ali da si bolestan,jesi! Drzis slike sa grobovima i mrtvackim sanducima u svom kompu. Zar ne mislis da si poremecen?
Znas sta je BL za tebe...? Istinski demokrata i humanista.
Stvarno,jomini zatvori temu!

Ne smem javno da govorim o ovome :D U Kragujevcu sam kod bioskopa sumadije letos isutirao tri demonokrata. U Bg sam dvojicu dsovaca kod vukovog spomenika ispljuvao i isutirao. Ti da si covek, ne bi uporedjivao Hitlera sa Ratkom Mladicem i njegovim oslobadjanjem Srebrenice. To samo pokazuje ko si. Sta smeta vam istina, cinjenice o stradanju srba. Smeta vam sto je Ratko Mladic bio predobar. Da je po vama sotonskim demonokratama. Najradije bi ste hteli da istrebljeni budu srbi preko drine. A u Srbiji biste pozatvarali ili pobili najradije srbe koji nisu izdajice. Imam pravo da se radujem pobijenim mudzahedinima. Ti mudzahedini su klali u Srebrenici i po okolnim srpskim selima oko Srebrenice. Ali to gamad demonokratsku nije briga. cediste i slicnu kopilad na neomasceni kolac :)

Elvin:
ko je on da određuje ko su petokolonaši?
a još i poziva na njihovo istrebljenje...e moj eremita...:roll:

Е, мој Елвине, ВЕРБАЛНИ ДЕЛИКТ је укинут још када је црк'о Тито.. питај тату... а Ти и Карла дел Понте БИ ДА ГА ПОНОВО ВРАТИТЕ... :confused: :confused: :confused:

п.с. мање друкај... прећи ће Ти у навику... :lol: :lol: :lol:

Elvin:
dobro eremita lepo je znati da su ti neonacističke ideje prirasle srcu...

Ko o cemu k***a o postenju. Vucic je za cediste nazi. A vecih neonazista od cedista i njegovih pristalica ne postoje. "On" i njegovi dsovci omalovazavaju genocid nad srbima. cedisti ignorisu poklane srbe u i oko Srebrenice. To za njih je nebitno. Nebitno je za njih borba za srpstvo. Bljesak i oluja su za njih sasvim u redu. A siptarska narko mafija na kosovu, su za njih ugrozeni.

-Dimitrije-:
Ne nisam neonacista. Ti imas iste karakteristike anti srpske kao tito i pavelic. Ima samo jedan lek za takve kao ti :twisted: . Dodji ce i taj dan, da ce lek da vam damo :)

:D :D :D :D :D :D :D

a jel ti bash lepo kad se tako utripujesh???
i jel stvarno veruješ da će retardi kao ti da budu pitani nekad za nešto???

prošlo vaše vreme... ;)
mada... kako stvari stoje sa koshtunijem i veljom seljom... ko zna kakvi će njihovi zadnji potezi da budu...

Elvin:
dobro eremita lepo je znati da su ti neonacističke ideje prirasle srcu...

ето видиш, то што си Ти сада написао то су радили полит-комесари и ИБ-овци, мислим много има људи који раде исто... прво вам дају да лепите плакате и делите летке... а онда вас науче да делите ЕТИКЕТЕ... не знаш Ти ни шта је НЕО, ни шта је НАЦИЗАМ, када би знао не би овако пискарао јер то су управо радили нацисти...

Зар Теби није чудно да све друге бивше републике и њихови грађани ИСКЉУЧИВО причају о "својим жртвама и страдањима" осим у Србији и то управо захваљујући Тадићу који је отрчао да "кука на туђем гробљу" - да ли је то нормално, па захваљујући таквима ускоро ће Усташе да у својим историјама напишу да је Јасеновац У СТВАРИ БИО ХОТЕЛСКО ПРИХВАТИЛИШТЕ ЗА СРБЕ :evil: :evil: :evil:

-Dimitrije-:
Ne smem javno da govorim o ovome :D U Kragujevcu sam kod bioskopa sumadije letos isutirao tri demonokrata. U Bg sam dvojicu dsovaca kod vukovog spomenika ispljuvao i isutirao. Ti da si covek, ne bi uporedjivao Hitlera sa Ratkom Mladicem i njegovim oslobadjanjem Srebrenice. To samo pokazuje ko si. Sta smeta vam istina, cinjenice o stradanju srba. Smeta vam sto je Ratko Mladic bio predobar. Da je po vama sotonskim demonokratama. Najradije bi ste hteli da istrebljeni budu srbi preko drine. A u Srbiji biste pozatvarali ili pobili najradije srbe koji nisu izdajice. Imam pravo da se radujem pobijenim mudzahedinima. Ti mudzahedini su klali u Srebrenici i po okolnim srpskim selima oko Srebrenice. Ali to gamad demonokratsku nije briga. cediste i slicnu kopilad na neomasceni kolac :)

i da smo neka pravna drzava sa demokratskom vlascu pa da na ovakve tvrdnje odreaguje mup i sudstvo, pa da delikvent bude lepo uhapshen dok se ne ohladi...
al ne
ljube te voja i velja...
vidi kako si im zlatan
:D

eremita:
ето видиш, то што си Ти сада написао то су радили полит-комесари и ИБ-овци, мислим много има људи који раде исто... прво вам дају да лепите плакате и делите летке... а онда вас науче да делите ЕТИКЕТЕ... не знаш Ти ни шта је НЕО, ни шта је НАЦИЗАМ, када би знао не би овако пискарао јер то су управо радили нацисти...

Зар Теби није чудно да све друге бивше републике и њихови грађани ИСКЉУЧИВО причају о "својим жртвама и страдањима" осим у Србији и то управо захваљујући Тадићу који је отрчао да "кука на туђем гробљу" - да ли је то нормално, па захваљујући таквима ускоро ће Усташе да у својим историјама напишу да је Јасеновац У СТВАРИ БИО ХОТЕЛСКО ПРИХВАТИЛИШТЕ ЗА СРБЕ :evil: :evil: :evil:

ja pričam o konkretnim stvarima,a ti krenuo od jasenovca...kakav si ti lik:roll:
onaj sa kojim se solidarišeš je pozivao na gasne komore,pozivao je na istrebljenje jevreja,sad poziva na istrebljenje petokolonaša(to su verovatno svi njegovi neistomišljenici)
...
lepo društvo si odabrao...znaš za onu sa kim si takav si?
e moj eremita:roll::roll::roll:

crow:
:D :D :D :D :D :D :D

a jel ti bash lepo kad se tako utripujesh???
i jel stvarno veruješ da će retardi kao ti da budu pitani nekad za nešto???

prošlo vaše vreme... ;)
mada... kako stvari stoje sa koshtunijem i veljom seljom... ko zna kakvi će njihovi zadnji potezi da budu...

Drogiranje ostavljam vama cedistima. Proslo vreme :lol: :lol: :lol: Samo se ti jado nadaj :lol: :lol: :lol: kostunica i tadic, ista govna, samo drugo pakovanje.

Elvin:

ja pričam o konkretnim stvarima,a ti krenuo od jasenovca...kakav si ti lik:roll:
onaj sa kojim se solidarišeš je pozivao na gasne komore,pozivao je na istrebljenje jevreja,sad poziva na istrebljenje petokolonaša(to su verovatno svi njegovi neistomišljenici)
...

Ne mora da sam nazi da ne bi gotivio jevreje. A to maloumni ne razumeju.

To se jasno zna ko je petokolonas. Svako ko je za predaju Ratka Mladica anti srpskom haskom tribunalu. Svako ko krade Srbiju. Svako ko zali pobijene mudzahedine, poturice, siptariju i ustaše. Svako koga nije briga za srbe na kosovu, bosni i u genocidnoj tvorevini zvanoj hrvatska. Svako ko nije da se oslobodi okupacija Srpske Krajine, kosova i bosne.​

Elvin:

...

То што пише Димитрије то су само речи избљуване у огорчењу... сигурно није луд да то заиста мисли.. а Теби би било боље да на пример поставиш неку тему О СТРАДАЊУ СРБА, знаш ?"#$)=($#(/&%/$#("="??=)($ или да се запиташ ЗАШТО ДО САДА НИ ЈЕДАН УБИЦА 2 500 СРБА НА КОСОВУ НИЈЕ УХВАЋЕН И ДА ПРОТЕСТВУЈЕШ И ДА ТРАЖИШ ДА БУДУ УХВАЋЕНИ И СУЂЕНИ А НЕ ДА СВАКОГА КОЈИ ПОМЕНЕ СТРАДАЊЕ СРБА НАГРДИТЕ И ЗАПУШУЈЕТЕ МУ УСТА И ТРАЖИТЕ ЗАТВАРАЊЕ ТЕМЕ. СРАМОТА !​

Нећеш добити сертификат али то ће бити добар знак да си НОРМАЛАН. Зар не увиђаш колико учесника на овом тзв.српском форуму НИКАДА НЕ ГОВОРИ И НЕ ЖЕЛИ ДА ГОВОРИ О СТРАДАЊУ СРБА... то није нормално, не тражити ПРАВДУ за своје сународнике - то је болесно, не тражити да они који су их убијали и злостављали одговарају то је заиста израз за мене менталне поремећености, не тражити да одговарају они који су уништили милијарде имовине Срба то је за мене ретардираност и БОЛЕСТ !

п.с. када би овде ставио тему о доношењу закона о заштити паса луталица више би се учесника јавило него оних КОЈИ ТРАЖЕ ЉУДСКУ ПРАВДУ ЗА СРБЕ !

Elvin:
ti razvodnjavaš temu...
da li sam ja postavljao teme u kojima tražim pravdu za bilo koga?
da li sam postavljao?
moje teme su čisto političke...

ps

solidarisao si se sa neonacistom...sa kim si takav si ;)

Ja neonazi :lol: :lol: :lol:
Cim se spomenu stradanje srba. Odmah dsovci i co, histericno urlicu da se zatvaraju te teme. Kad se postavi cinjenice o dsovcima, kako su urlikali pocetkom 90-tih. Da se ne sme pomagati srbima preko drine. To je za njih u redu. Moji dragi srbi (a ne izrodi). Sloga srbina spasava, a ne sloga sa izrodima srbina spasava.

Ja neonazi
Cim se spomenu stradanje Srba. Odmah dsovci i co, histericno urlicu da se zatvaraju te teme. Kad se postavi cinjenice o dsovcima, kako su urlikali pocetkom 90-tih. Da se ne sme pomagati Srbima preko Drine. To je za njih u redu. Moji dragi Srbi (a ne izrodi). Sloga Srbina spasava, a ne sloga sa izrodima Srbina spasava.

ajde prvo dovrši osmoljetku...pa se civilizuj...pa nauči da se artikulisano izražavaš...pa dođi da pričamo...a u međuvremenu se oslobodi te bolesne mržnje koju nosiš u sebi...

Back