Elvin
Poznat
- Poruka
- 9.874
nema jominija,a autor poziva na istrebljenje petokolonaša...
priča o sanducima je degutantna
tema je zrela za zaključavanje...
priča o sanducima je degutantna
tema je zrela za zaključavanje...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Цитат:
Оригинал поставио Elvin
po kom kriterijumu bi ti određivao ko je petokolonaš?
-Dimitrije-:To se jasno zna ko je petokolonas.
1. Svako ko je za predaju Ratka Mladica anti srpskom haskom tribunalom.
2. Svako ko krade Srbiju.
3. Svako ko zali pobijene mudzahedine, poturice, siptariju i ustase.
4. Svako koga nije briga za srbe na kosovu, bosni i u genocidnoj tvorevini zvanoj hrvatska.
5. Svako ko nije da se oslobodi okupacija Srpske Krajine, kosova i bosne.
PLESsitnihDEMONA:Dimitrije,da li su Nemci koji misle da je Hitler zlocinac izdjanici svoje zemlje?
Ja ne zelim da Srbija izrasta na lesevima i krvi drugih.
Ti jesi bolestan,ali si bezopasan jer nemas mudda da kazes ista javno,vec samo ovako preko kompa. Krijes se iza monitora.
Ali da si bolestan,jesi! Drzis slike sa grobovima i mrtvackim sanducima u svom kompu. Zar ne mislis da si poremecen?
Znas sta je BL za tebe...? Istinski demokrata i humanista.
Stvarno,jomini zatvori temu!
Elvin:ko je on da određuje ko su petokolonaši?
a još i poziva na njihovo istrebljenje...e moj eremita...![]()
Elvin:dobro eremita lepo je znati da su ti neonacističke ideje prirasle srcu...
-Dimitrije-:Ne nisam neonacista. Ti imas iste karakteristike anti srpske kao tito i pavelic. Ima samo jedan lek za takve kao ti. Dodji ce i taj dan, da ce lek da vam damo
![]()
Elvin:dobro eremita lepo je znati da su ti neonacističke ideje prirasle srcu...
crow:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a jel ti bash lepo kad se tako utripujesh???
i jel stvarno veruješ da će retardi kao ti da budu pitani nekad za nešto???
prošlo vaše vreme...![]()
mada... kako stvari stoje sa koshtunijem i veljom seljom... ko zna kakvi će njihovi zadnji potezi da budu...
-Dimitrije-:Ne smem javno da govorim o ovomeU Kragujevcu sam kod bioskopa sumadije letos isutirao tri demonokrata. U Bg sam dvojicu dsovaca kod vukovog spomenika ispljuvao i isutirao. Ti da si covek, ne bi uporedjivao Hitlera sa Ratkom Mladicem i njegovim oslobadjanjem Srebrenice. To samo pokazuje ko si. Sta smeta vam istina, cinjenice o stradanju srba. Smeta vam sto je Ratko Mladic bio predobar. Da je po vama sotonskim demonokratama. Najradije bi ste hteli da istrebljeni budu srbi preko drine. A u Srbiji biste pozatvarali ili pobili najradije srbe koji nisu izdajice. Imam pravo da se radujem pobijenim mudzahedinima. Ti mudzahedini su klali u Srebrenici i po okolnim srpskim selima oko Srebrenice. Ali to gamad demonokratsku nije briga. cediste i slicnu kopilad na neomasceni kolac
![]()
Elvin:ko je on da određuje ko su petokolonaši?
a još i poziva na njihovo istrebljenje...e moj eremita...![]()
eremita:ето видиш, то што си Ти сада написао то су радили полит-комесари и ИБ-овци, мислим много има људи који раде исто... прво вам дају да лепите плакате и делите летке... а онда вас науче да делите ЕТИКЕТЕ... не знаш Ти ни шта је НЕО, ни шта је НАЦИЗАМ, када би знао не би овако пискарао јер то су управо радили нацисти...
Зар Теби није чудно да све друге бивше републике и њихови грађани ИСКЉУЧИВО причају о "својим жртвама и страдањима" осим у Србији и то управо захваљујући Тадићу који је отрчао да "кука на туђем гробљу" - да ли је то нормално, па захваљујући таквима ускоро ће Усташе да у својим историјама напишу да је Јасеновац У СТВАРИ БИО ХОТЕЛСКО ПРИХВАТИЛИШТЕ ЗА СРБЕ![]()
![]()
crow:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a jel ti bash lepo kad se tako utripujesh???
i jel stvarno veruješ da će retardi kao ti da budu pitani nekad za nešto???
prošlo vaše vreme...![]()
mada... kako stvari stoje sa koshtunijem i veljom seljom... ko zna kakvi će njihovi zadnji potezi da budu...
Elvin:
ja pričam o konkretnim stvarima,a ti krenuo od jasenovca...kakav si ti lik
onaj sa kojim se solidarišeš je pozivao na gasne komore,pozivao je na istrebljenje jevreja,sad poziva na istrebljenje petokolonaša(to su verovatno svi njegovi neistomišljenici)
...
lepo društvo si odabrao...znaš za onu sa kim si takav si?
e moj eremita
Elvin:
ja pričam o konkretnim stvarima,a ti krenuo od jasenovca...kakav si ti lik
onaj sa kojim se solidarišeš je pozivao na gasne komore,pozivao je na istrebljenje jevreja,sad poziva na istrebljenje petokolonaša(to su verovatno svi njegovi neistomišljenici)
...
lepo društvo si odabrao...znaš za onu sa kim si takav si?
e moj eremita
Elvin:ti razvodnjavaš temu...
da li sam ja postavljao teme u kojima tražim pravdu za bilo koga?
da li sam postavljao?
moje teme su čisto političke...
ps
solidarisao si se sa neonacistom...sa kim si takav si![]()
panther:Mladica treba pod hitno u HAG to je moje misljenje a nisam petokolonas![]()
panther:U znaci i ti si petokolonas ko i ja![]()
Ja neonazi
Cim se spomenu stradanje Srba. Odmah dsovci i co, histericno urlicu da se zatvaraju te teme. Kad se postavi cinjenice o dsovcima, kako su urlikali pocetkom 90-tih. Da se ne sme pomagati Srbima preko Drine. To je za njih u redu. Moji dragi Srbi (a ne izrodi). Sloga Srbina spasava, a ne sloga sa izrodima Srbina spasava.