Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 79.345
Djilas i Milos Jovanovic.ali su se onda našla dvojica debila i kompletno usrala koaliciju i zajednički nastup
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Djilas i Milos Jovanovic.ali su se onda našla dvojica debila i kompletno usrala koaliciju i zajednički nastup
Не може да падне ни због Јадра, јер то је питање економије. Знамо да је и бивша власт хтела да копа.opoziciju nema, moze da padne jedino ako na pitanja opsteg opstanka, kao sto je ovo trovacnica u Jadru
Djilas i Milos Jovanovic.
То стално понављате као папагаји, али никако да се то деси...чини ми се да се никада неће не десити.Ispraticemo ga mirno sa Andricevog venca u Zabelu (Zabjelu, kako vi to kazete).
ulica "pokojnog AV" ?već se pojavila ulica u njegovu čast u beogradu
Какав напредак??Napredak.
Кад Вучић падне ал ће добро да се живи!То стално понављате као папагаји, али никако да се то деси...чини ми се да се никада неће не десити.
Ekonomski. Da ti građani sutradan ne odlaze kao sada u Hrvatsku da peru sudove i da ilegalno konobarišu na crnogorskom primorju.Какав напредак??
Управо је супротно. Нестабилност и психозу и параноју праве они који не могу да се помире са фактом да их Народ неће, те покушавају насилно да дођу на власт. Стално прете насиљем, блокадама, плаше народ како ћемо бити ,,потровани" и слично. Ти људи су главни извор немира и нестабилности и они су противници општесрбског јединства!Вучићев проблем је нестабилност коју сам узрокује. Стално неки избори и вештачке кризе које сам прави. Стално држи народ у психози. И држави и народу треба мало мира.
Тако су говорили и пре пад Милошевића, па знамо да се није добро живело. Напротив.Кад Вучић падне ал ће добро да се живи!
Па причају људи о ономе што опорба припрема да се деси...Nisam za silu i sukobe.
Ali taj pad najviše juče i danas pominju vučić i vučević....
Тако је. Опозиција хоће пошто-пото да дође на власт. Вучић није био такав. Њега је народ клечећи на коленима молио да преузме власт.Управо је супротно. Нестабилност и психозу и параноју праве они који не могу да се помире са фактом да их Народ неће, те покушавају насилно да дођу на власт. Стално прете насиљем, блокадама, плаше народ како ћемо бити ,,потровани" и слично. Ти људи су главни извор немира и нестабилности и они су противници општесрбског јединства!
Вучић и СНС су мирно, на изборима дошли на власт. Тома је легитимно победио на изборима Тадића. И после тога СНС редовно добија изборе. Они нису насиљем и на улици дошли на власт.Тако је. Опозиција хоће пошто-пото да дође на власт. Вучић није био такав. Њега је народ клечећи на коленима молио да преузме власт.
Руси не мисле тако. Напротив. А ја ипак верујем њима.ja ipak mislim da se rysi lazov i lopov aljek siftar,a narod da se sacuva
Нешто не верујем Русима. Вероватно они прете Вучићу са овим упозорењем. Зашто би Запад нападао Вучића кад је кооперативан.Руси не мисле тако. Напротив. А ја ипак верујем њима.
Управо зато што није кооперативан.Зашто би Запад нападао Вучића кад је кооперативан.
Kad se stvori neko boljiPada, pada, pada vlada
Sve su jednom pale vlasti
pa ćeš i ti dragi pasti!
Šta mislite kad će gospodin Predsednik da padne s vlasti? Po mojoj proceni onog časa kad bude poverovao u narod, kad bude uveren da ga narod voli, ceni, podržava. Kako je ono bilo sa Slobom: Slobo slobodo, Slobo mi te volimo - Ne čujem dobro, ne čujem dobro - I ja volim vas, pa izručiše Slobu slobodu u Hag na sam Vidovdan.
Вучић и СНС су мирно, на изборима дошли на власт. Тома је легитимно победио на изборима Тадића. И после тога СНС редовно добија изборе. Они нису насиљем и на улици дошли на власт.
То су факти.
Губитничка демагогија. Кад год изгубе на изборима , тврде да су они ,,покрадени". Јес мало сутра.Jes malo sutra. Vučić je pobedio na poštenim demokratskim izborima a onda je ukinuo i poštene izbore i slobodne medije i nezavisne institucije. Tako i moja baba može da bude na vlasti. Jadnije ne može biti. Sramota za narod koji sebe naziva slobodarskim.
Kao po običaju nisi razumeo pa ti sad to moram nacrtati ; to "antizapadni vođa " je bilo ironično mada sad kad razmislim naracija te osobe zaista može biti antizapadna , nešto slično što radi Vučić .Šta veliš, "Amerikanci će ubaciti antizapadnog vođu umesto trenutnog prozapadnog vođe".
Pa to je fantastično. Briljantna analiza.