Kad će Aleksandar Veliki Vučić da padne

opoziciju nema, moze da padne jedino ako na pitanja opsteg opstanka, kao sto je ovo trovacnica u Jadru
Не може да падне ни због Јадра, јер то је питање економије. Знамо да је и бивша власт хтела да копа.
Његови који су против копања, не смеју то да кажу, а део опозиције који у томе виде профит подржавају га, тако да је критична маса врло мала.

Два фактора могу да сруше Вучића, први је запад, али он је са западом у све бољем односу, а други фактор је Путин, а он такође се лиже са њим.

Djilas i Milos Jovanovic.

Hm... nisam baš siguran. Aj da vidimo šta se desilo, ti me ispravi ako negde pogrešim.

Početkom godine je opozicija imala najširu moguću koaliciju. Tu su bili SPN, NADA i Proglas. Dakle udruženi evropejci, desnica i poznate ličnosti. Okupljanje kakvo Srbija nije videla u novijoj istoriji. Kako su u Decembru pokradeni na izborima, odlučeno je da se traži ponavljanje i da se promeni strategija (što je i logično ako več nešto ne funkcioniše). To je značilo da insistiraju na boljim uslovima, pa ako ih ne dobiju, neće učestvovati na takvim fingiranim izborima već će nastaviti borbu na ulici. Takav dogovor su svi zajedno napravili i javno potpisali. Ako ne veruješ, možeš da pogledaš ovde. Deluje mi kao da su svi tu bili svojom voljom. Usledili su pregovori sa režimom, bilo je nekoliko sastanaka o izbornim uslovima ali bez nekog opipljivog uspeha. Onda se na jednom sastanku pojavljuje američki ambasador Hill, pa nedugo posle toga Lazović i Grbović fantomski menjaju ploču, odlučuju da izađu na izbore (?!) čime krše zajednički dogovor da će insistirati na boljim uslovima i koalicija se naravno raspada. Sad je pitanje kako neko ko je učestvovao na izborima gde su svi zajedno bili pokradeni, zatim se dogovorio sa kolegama da naprave drugačiji pristup, da insistiraju na boljim uslovima, odjednom dobija ideju "ajde da se podelimo, pa vi bojkotujte a mi ćemo da izađemo" i to će navodno da donese rezultat. Kako dovraga?! Naravno da nije donelo nikakav rezultat. Usrali su i svoju strategiju i tuđu. Niti je bojkot uspeo, niti su oni nešto uradili, samo su nepotrebno razbili koaliciju koja je mogla daleko da ih odvede. Sad ovako usitnjeni, izblamirani, poniženi, u međusobnoj zavadi, kako uopšte misliš da mogu da budu neka alternativa Vučiću? Pa čak i ovi što protestuju protiv Litijuma govore da ne žele da vide opoziciju, većeg blama od toga nema. Bukvalno su se samoubili. Sutra Vučić da napravi izbore, svi do jednog bi bili ispod cenzusa. Koliko moraš da budeš debil kao Lazović i Grbović pa to da uradiš?

Вучићев проблем је нестабилност коју сам узрокује. Стално неки избори и вештачке кризе које сам прави. Стално држи народ у психози. И држави и народу треба мало мира.
Управо је супротно. Нестабилност и психозу и параноју праве они који не могу да се помире са фактом да их Народ неће, те покушавају насилно да дођу на власт. Стално прете насиљем, блокадама, плаше народ како ћемо бити ,,потровани" и слично. Ти људи су главни извор немира и нестабилности и они су противници општесрбског јединства!

Кад Вучић падне ал ће добро да се живи!
Тако су говорили и пре пад Милошевића, па знамо да се није добро живело. Напротив.

Народ мора да се мења, промена власти ништа не значи ако дођу гори кад Вучић ,,падне". ;)

Управо је супротно. Нестабилност и психозу и параноју праве они који не могу да се помире са фактом да их Народ неће, те покушавају насилно да дођу на власт. Стално прете насиљем, блокадама, плаше народ како ћемо бити ,,потровани" и слично. Ти људи су главни извор немира и нестабилности и они су противници општесрбског јединства!
Тако је. Опозиција хоће пошто-пото да дође на власт. Вучић није био такав. Њега је народ клечећи на коленима молио да преузме власт.

Тако је. Опозиција хоће пошто-пото да дође на власт. Вучић није био такав. Њега је народ клечећи на коленима молио да преузме власт.
Вучић и СНС су мирно, на изборима дошли на власт. Тома је легитимно победио на изборима Тадића. И после тога СНС редовно добија изборе. Они нису насиљем и на улици дошли на власт.

То су факти.

Pada, pada, pada vlada
Sve su jednom pale vlasti
pa ćeš i ti dragi pasti!

Šta mislite kad će gospodin Predsednik da padne s vlasti? Po mojoj proceni onog časa kad bude poverovao u narod, kad bude uveren da ga narod voli, ceni, podržava. Kako je ono bilo sa Slobom: Slobo slobodo, Slobo mi te volimo - Ne čujem dobro, ne čujem dobro - I ja volim vas, pa izručiše Slobu slobodu u Hag na sam Vidovdan.
Kad se stvori neko bolji ;)

Вучић и СНС су мирно, на изборима дошли на власт. Тома је легитимно победио на изборима Тадића. И после тога СНС редовно добија изборе. Они нису насиљем и на улици дошли на власт.

То су факти.

Jes malo sutra. Vučić je pobedio na poštenim demokratskim izborima a onda je ukinuo i poštene izbore i slobodne medije i nezavisne institucije. Tako i moja baba može da bude na vlasti. Jadnije ne može biti. Sramota za narod koji sebe naziva slobodarskim.

Jes malo sutra. Vučić je pobedio na poštenim demokratskim izborima a onda je ukinuo i poštene izbore i slobodne medije i nezavisne institucije. Tako i moja baba može da bude na vlasti. Jadnije ne može biti. Sramota za narod koji sebe naziva slobodarskim.
Губитничка демагогија. Кад год изгубе на изборима , тврде да су они ,,покрадени". Јес мало сутра. :)

Back