Kad će Aleksandar Veliki Vučić da padne

Тамо где су се Кривокапић и сви остали усрали он је имао муда да настави.
šta je nastavio suštinski je CG NATO prostor i to je bitno ovima sa Zapada naravno deo kolača imaju i Kinezi tu se oni slažu ne smetaju jedni drugima kao i ovde, oslabila je dukljanska priča jer je se izduvala sama od sebe tj bila je potrebna samo Milu za političke svrhe.

Njima ce vec sutra postati jasno?
nece dok se protest ne omasovi, ali na putu su srbi da izadju SVI-SVI-SVI
onda vise nema ovih podlih i pokvarenjih pretnji I hapsenja, ne moze sve da zastrasi i uceni, DOSTA JE BILO
ustaju ljudi po svim mestima, varosicama, a ne samo po vecim gradovima, narod se probudio, i sad ce jos malo pa biti gotov ovaj mafijaski rezim

nece dok se protest ne omasovi, ali na putu su srbi da izadju SVI-SVI-SVI
onda viose nema ovih podlih i pokvarenjih pretnji hapsenja, ne moze sve da zastrasi i uceni, DOSTA JE BILO
Neka izađu
Samo mirno. Neka pokazu svoj stav o litijumu. Njihovo pravo.

Bez sukoba. Vlast se rusi na izborima. Za litijum je ok imaju pravo izraziti misljenje.

Samo mirno.

Neka izađu
Samo mirno. Neka pokazu svoj stav o litijumu. Njihovo pravo.

Bez sukoba. Vlast se rusi na izborima. Za litijum je ok imaju pravo izraziti misljenje.

Samo mirno.
pa naravno mirno dok se omasovljuje, a posle cemo videti jos

vlast, rezim ce da gleda da bude nemirno na startu, da isprovocira i napadne narod, a nama je cilj da naroda buide duplo vise, da se ne napravi sada neki eksces, pa kada se omasovi, onda cemo da vidimo kome radi guza, i ko ce da preti i hapsi

pa to je bio prećutan dogovor Mila i zapadnih sila jednostavno je odradio svoje tako će biti sa AV pocepaće se "SNS sistem" a SPS će promeniti stranu baš kao i 2012 što je promenio i to je samo SPS koji je bio u koaliciju sa Tadićem nego i Ljajić koji je čak bio na istoj listi sa DS kao i URS i Mlađa Dinkić. gde je on danas jel odgovoarao za nešto, jel mu oduzeta neka lova, imovina, ne ne fali mu ništa eno ga u Emiratima na funkciji nekoj
Западне силе су пустили Мила низ воду кад им више није требао односно кад је постао већи проблем од учинка. То ће се десити са сваким ко легитимност власти црпи у подршци запада.
То ће се десити и овом нашем.

Pada, pada, pada vlada
Sve su jednom pale vlasti
pa ćeš i ti dragi pasti!

Šta mislite kad će gospodin Predsednik da padne s vlasti? Po mojoj proceni onog časa kad bude poverovao u narod, kad bude uveren da ga narod voli, ceni, podržava. Kako je ono bilo sa Slobom: Slobo slobodo, Slobo mi te volimo - Ne čujem dobro, ne čujem dobro - I ja volim vas, pa izručiše Slobu slobodu u Hag na sam Vidovdan.
Nikad nece pasti, to jest vladace dozivotno...Ne postoji ta masa kao u vreme Milosevica, ma ni priblizno...Nemojte se zanositi ljudi....U slucaju da se ovde povede politika koja je potpuno protiv evropske i da izgubi podrsku sa te strane....Onda cemo mi postati izolovano u tom smislu, a on ce jos vise osigurati dozivotnu vlast i imati jos vecu podrsku naroda nego sto je sad ima....
Da dodam jos nesto. Kada bi bilo obavezno izaci na glasanje u Srbiji i kada bi to ucinili svi stanovnici, Car bi dobio jos vecu podrsku biraca, pobeda bi bila potpuno legitimna, niko ne bi mogao da ga pobedi....Garantujem, ne zanosite se glupostima...
Ova vlast je u potpunosti slika i prilika naseg naroda....

Pada, pada, pada vlada
Sve su jednom pale vlasti
pa ćeš i ti dragi pasti!

Šta mislite kad će gospodin Predsednik da padne s vlasti? Po mojoj proceni onog časa kad bude poverovao u narod, kad bude uveren da ga narod voli, ceni, podržava. Kako je ono bilo sa Slobom: Slobo slobodo, Slobo mi te volimo - Ne čujem dobro, ne čujem dobro - I ja volim vas, pa izručiše Slobu slobodu u Hag na sam Vidovdan.

Treba ga pod hitno skloniti sa vlasti. Sto pre to bolje za Srbiju i srbski narod.
:D

Onog trenutka kada Amerikanci odluče da ga skinu .
U tom momentu napraviće neku katastrofu gde će se Vučić optužiti kao krivac (da li će to biti akcident u Jadru ili pogrom Srba na Kosovu ili nešto treće Republika Srpska n.p.r. ) ujediniće opoziciju i postaviti lidera koji je antizapadno orjentisan. Uz ubacivanje novca , formiranje pokreta za mlade davanje istima pozornosti i popularnosti na zapadu , pridobijanje popularnih ličnosti i njihovo isticanje . Znači sve već viđeno.
Da dodam ovome i ekonomski aspekt , po potrebi blokiranje računa , povlačenje stranih firmi i osiromašenje privrede , ucena bogatih da se distanciraju itd.
Šta veliš, "Amerikanci će ubaciti antizapadnog vođu umesto trenutnog prozapadnog vođe".

Pa to je fantastično. Briljantna analiza.

Back