kad boli a ni anestezija ne pomaze

Mene su užasno bolela dva raskida... Jednom sam ostavila, drugi put bila ostavljena... Onaj trenutak kada shvatiš da si izgubio osobu koja ti znači najviše na svetu, koja je bila tvoj život,... Želiš svoj život nazad... Ej, pa kako to ne bi bolelo? Ali treba se tada setiti razloga... I razum uspe da uteši srce... Možda. Bar na kratko.
Vremenom izbledi... Bez pravila...
Kažeš da je to bio samo još jedan pogrešan izbor... Da si se oslonio i verovao nekome kome nije trebalo, shvatiš da nije vredan, ako nastavi da boli posle toga onda je u pitanju sujeta, a nju je nažalost najlakše izlečiti ako se osetiš privlačnim, ako u nekim drugim očima vidiš divljenje...

Kiss_me:
Eh evo mene konacno veceras da prozborim koju "pametnu".
Ljudi, niko ne voli poraz, i naravno da svaki poraz boli, ali kao sto kaze narod, svaki kraj je korak blize novom pocetku, i ja verujem u to.

Pa dobro gde si ti CELO VECE???
Gde si bila? Sta sam propustila???
SA kim si bila?.......ajde ajde ajde reci nam.....evo nema ni Bejbice a do malo pre je tu pametovala po forumima ;) :D:D:D:D

Dont_Break_The_Oath:
Ok,razlicito smo razumeli temu.Mada ja volim da hvatam tu dubinu u svemu.
Ali totalno si u pravu kada kazes za taj zracak svetlosti,i istina je,kod mene se on desio,bukvalno mi je to spasilo zivot,ali onda je pocelo i to da bledi pa sam se pitao nije li svaki zracak iluzija.
Ali ako je zivot lep kao sto nam se servira ili kao sto na momente osetimo,onda necu,ma necu da verujem da svaki plamicak,svako svetlo,svaki potres iznutra koji vodi napred,necu da verujem da je sve to iluzija.
Jer zivot jeste fantastican.

Lepo je rekao Roberto Benini, zivot jeste lep, samo treba znati videti i ceniti njegovu lepotu trenutka.

Ja ne umem da se takmicim.Ja ne osecam poraz,ni pobedu.Meni su to nepoznata osecanja.Ja imam kompleks vise vrednosti,to je ono suvise dobro znam da sam najbolja.Ako sad razmislim o pobedi i porazu,kad pobedim znam da sam "gazila po mrtvima" i ne mogu da uzivam u tome.A pre nego sto budem porazena uvek promenim bojno polje odnosno zbrisem.Ja stalno bezim.Kad sam gledala film Odbegla mlada ceo bioskop se smejao a ja sam plakala zato sto je meni bilo zao,stavila sam sebe u glavnu ulogu,i znam da je ona jako zelela da ostane sa nekim ali je ipak bezala......Ja sam jako emotivna a sa druge strane divlja i luckasta,blizanac sa mesecom u ribama..............

girl in love:
Mene su užasno bolela dva raskida... Jednom sam ostavila, drugi put bila ostavljena... Onaj trenutak kada shvatiš da si izgubio osobu koja ti znači najviše na svetu, koja je bila tvoj život,... Želiš svoj život nazad... Ej, pa kako to ne bi bolelo? Ali treba se tada setiti razloga... I razum uspe da uteši srce... Možda. Bar na kratko.
Vremenom izbledi... Bez pravila...
Kažeš da je to bio samo još jedan pogrešan izbor... Da si se oslonio i verovao nekome kome nije trebalo, shvatiš da nije vredan, ako nastavi da boli posle toga onda je u pitanju sujeta, a nju je nažalost najlakše izlečiti ako se osetiš privlačnim, ako u nekim drugim očima vidiš divljenje...
Wow vidi koristi tackice kao i ja. :lol: Ma nisam ti zato kopirao post nego da kazem da je najbolji ovde. :wink:

Back