JOVANA77
Poznat
- Poruka
- 9.786
ja sam lepo napisala da boli....ali prodje (nekad brzo, ali nekad i traje)!
citajte malo....
citajte malo....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JOVANA77:ja sam lepo napisala da boli....ali prodje (nekad brzo, ali nekad i traje)!
citajte malo....
Dont_Break_The_Oath:Ne mogu da verujem na odgovore forumasa na ovu temu.
Citam sve,i gledam kako je sve drugo,osim Vas Samih povredjeno.
Klin se klinom izbija,,,,,,ne pati se pri rastancima,,,,,svodi se sve na to da se njegovo drustvo osvetilo nekome,
Ej,ljudi,to je UNUTRA,unutra,i to krvnicki boli i nema leka za to.
Ali vi ste ga pronasli tako sto zaobilazite tu patnju,taj udarac kako sam ja nazvao,ali on zivi u svima,i to je nepobitna cinjenica.
Cemu okretati cinjenicu na ponos.Samo da bi se izbegla patnja ili sta vec?
Zar niko od vas ne zna da trpi bol i da iz te iste patnje izvuce se mnogo jaci i spremniji za NAPRED,za neku bolju ljubav?
JOVANA77:o moj Boze!![]()
ja sam rekla da boli. nisam ulazila u to kako izbija, da li me prsti i ostalo.a rakoh i da ne mogu da kontrolisem vreme, odnosno, koliko ce trajati. uostalom, to i nije bilo pitanje sa pocetka teme. bar sam ja tako razumela temu![]()
ipak, tvrdim da posle svega,svog tog bola, onaj pocetak.... onaj prvi zracak svetlosti (koji vidis samo ako si u duboooooookom tunelu) ume tako dobro da te podigne.....:wink:
Samantha Jouns:kad mene zaboli..........ja sve to resavam na fin nacin-klin se klinom izbija
Mislim da me je jakooo zabolelo kada me je gospodin MILOS lagao i pretvarao se da je drugi covek dok smo bili zajedno.....e to me je bolelo ...mislim da imam posledice od toga![]()
losa_mala:sta vas je do sada najvise poredilo: raskid bez razloga,prevara,tuca,ponizavanje,*ebanje u zdrav mozak...?????QUOTE]
joj bre poludim za bilo sta od ovoga........ko su oni da to nama rade.......ko su oni bre..........)))
sinnke:Cim smo mi na ljis svi imamo posledice. Ja imam najvecu. Frustraciju svih frustracija.
Ali ja sam kolekcionar kompleksa i frustracija i zadovoljno ih skupljam![]()
Samantha Jouns:kad mene zaboli..........ja sve to resavam na fin nacin-klin se klinom izbija
Mislim da me je jakooo zabolelo kada me je gospodin MILOS lagao i pretvarao se da je drugi covek dok smo bili zajedno.....e to me je bolelo ...mislim da imam posledice od toga![]()
OneMoment:Kako to mislis pretvarao se da je drugi covek?