kad boli a ni anestezija ne pomaze

Dont_Break_The_Oath:
Ne mogu da verujem na odgovore forumasa na ovu temu.
Citam sve,i gledam kako je sve drugo,osim Vas Samih povredjeno.
Klin se klinom izbija,,,,,,ne pati se pri rastancima,,,,,svodi se sve na to da se njegovo drustvo osvetilo nekome,
Ej,ljudi,to je UNUTRA,unutra,i to krvnicki boli i nema leka za to.
Ali vi ste ga pronasli tako sto zaobilazite tu patnju,taj udarac kako sam ja nazvao,ali on zivi u svima,i to je nepobitna cinjenica.
Cemu okretati cinjenicu na ponos.Samo da bi se izbegla patnja ili sta vec?
Zar niko od vas ne zna da trpi bol i da iz te iste patnje izvuce se mnogo jaci i spremniji za NAPRED,za neku bolju ljubav?

E ovo sam ja zaboravila da dodam na moju temu...a strasno me mrzelo da filozofiram ali hvala ti sto si ovo napisao:)

o moj Boze! :lol:

ja sam rekla da boli. nisam ulazila u to kako izbija, da li me prsti i ostalo.a rakoh i da ne mogu da kontrolisem vreme, odnosno, koliko ce trajati. uostalom, to i nije bilo pitanje sa pocetka teme. bar sam ja tako razumela temu :confused:

ipak, tvrdim da posle svega,svog tog bola, onaj pocetak.... onaj prvi zracak svetlosti (koji vidis samo ako si u duboooooookom tunelu) ume tako dobro da te podigne.....:wink:

JOVANA77:
o moj Boze! :lol:

ja sam rekla da boli. nisam ulazila u to kako izbija, da li me prsti i ostalo.a rakoh i da ne mogu da kontrolisem vreme, odnosno, koliko ce trajati. uostalom, to i nije bilo pitanje sa pocetka teme. bar sam ja tako razumela temu :confused:

ipak, tvrdim da posle svega,svog tog bola, onaj pocetak.... onaj prvi zracak svetlosti (koji vidis samo ako si u duboooooookom tunelu) ume tako dobro da te podigne.....:wink:

Ok,razlicito smo razumeli temu.Mada ja volim da hvatam tu dubinu u svemu.
Ali totalno si u pravu kada kazes za taj zracak svetlosti,i istina je,kod mene se on desio,bukvalno mi je to spasilo zivot,ali onda je pocelo i to da bledi pa sam se pitao nije li svaki zracak iluzija.
Ali ako je zivot lep kao sto nam se servira ili kao sto na momente osetimo,onda necu,ma necu da verujem da svaki plamicak,svako svetlo,svaki potres iznutra koji vodi napred,necu da verujem da je sve to iluzija.
Jer zivot jeste fantastican.

Samantha Jouns:
kad mene zaboli..........ja sve to resavam na fin nacin-klin se klinom izbija;)
Mislim da me je jakooo zabolelo kada me je gospodin MILOS lagao i pretvarao se da je drugi covek dok smo bili zajedno.....e to me je bolelo ...mislim da imam posledice od toga :p

Cim smo mi na ljis svi imamo posledice. Ja imam najvecu. Frustraciju svih frustracija.
Ali ja sam kolekcionar kompleksa i frustracija i zadovoljno ih skupljam:D

Mnogo boli kad ste ostavljene, a kada ostavljate ne razmisljate o tome da li to i kuskarce boli kao da mi nemamo osecanja. Imamo i to jaca. Muskarci su privrzeniji i kada muskarac ostavlja zena je to dobrano zasluzila, ne racunajuci da vas ostavlja iz obesti, jer ima mogucnost da ulovi nesto mladje, pricam u globalu.

Kada ljubav pocne da boli.. to vise nije ljubav.A oguglati na svaku vrstu bola kako neko izjavi i osta ziv, e to je vec nesto..:roll: ...eto mene vec ta sama izjava boli :evil: ali ovo je forum... tako da moze sve. Sledeci put kada vas zaboli... zapitajte se koliko ste mozda sami doprineli toj boli... i bice vam lakse.

....mene najvise boli kada dodje do situacije da shavatim da me neko **** u zdrav mozak....tada znam da sam dotakla dno...i tog momenta zavrsavam...a da boli...naravno da boli......ali nekako vreme leci sve.....kad god se vrati nostalgija sa njom se vrati i onaj realni deo-zasto sam zavrsila....

Back