Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 42.654
Kp je tebe pitao?Nije se krstio ali se pokajao, nije se krstio vodom i ognjem ali je isprao svoje grehe krvlju i pokajanjem.
A odkud znate da se ovo dvoje umrlih nije pokajalo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kp je tebe pitao?Nije se krstio ali se pokajao, nije se krstio vodom i ognjem ali je isprao svoje grehe krvlju i pokajanjem.
Metafore nemaju tu svrhuNije se krstio ali se pokajao, nije se krstio vodom i ognjem ali je isprao svoje grehe krvlju i pokajanjem.
Danas vrse opela samoubicama sve naopako, lako se moze utvrditi da li je neko krsten ili ne, ali ljudi ne razmisljaju i ne znaju kako.Dragoslav Sinik
Dotakli smo dno dna.
Danas u 12.00 je sahrana Slavici i Željku .
Slavica je majka od Željka koji je bio od rodjenja sa smetnjana u razvoju.
Slavica je bolovala od karcinoma..Slavica je umrla i u stanu ležala minimalno 15 dana.
Nekoliko dana je Željko patio pored mrtve majke,gladan,žedan dok i on nije dušu ispustio .
15 dana je komšiluk smrad durao.
15 dana niko im vrata otvorio.
Za 15 minuta će u crnu zemlju,a osim mene nema nikog sa radnicima gradskog groblja da sanduk na postolje stavi.
Kažu neće biti opijela,nema dokaza da su bili kršteni.
BANJA LUKO,STIDI SE
To je samo tbävoje sujeverje.Znas......tako su ti rekli![]()
Otpali su.Danas vrse opela samoubicama sve naopako, lako se moze utvrditi da li je neko krsten ili ne, ali ljudi ne razmisljaju i ne znaju kako.
Ne znam ja to, pitaj Crkvu i popove zasto prave takvu selekciju.Otpali su.
Ocigledno nisi ih opevali jer nema ko da plati.
Pa sta ako nisu krdseni?
Odkud pop zna da se nisu pokajali kao razbojnik?
Pa ti si njihov ti treba da nam kazes cim se ubacujes u diskusiu...Ne znam ja to, pitaj Crkvu i popove zasto prave takvu selekciju.
Pa jevreji su bili tada Bozja crkva.ne bi ga razapeli , svasta , nisu to nikad ni radili
proglasili bi ga jeretikom , ludim , mozda i djavoljim poslanikom
jer bi im rekao da su gori od nekadasnjih fariseja
Ima ceo put opisan kako ce doci.Bas kao razbojnik.Ko ce razbojniku da veruje da je hrist hahaZaboravila si, Gospod ce doci u slavi i sva plemena zemaljska ce mu se pokloniti, docice u slavi kad ovaj svet bude otisao bestraga da sudi zivima i mrtvima, nema vise cile mile.
A kada, jel jednog danaZaboravila si, Gospod ce doci u slavi i sva plemena zemaljska ce mu se pokloniti, docice u slavi kad ovaj svet bude otisao bestraga da sudi zivima i mrtvima, nema vise cile mile.
Neces videti da je dan e tad.A kada, jel jednog dana![]()
Bas si naivna
Tako su ti rekli ?Neces videti da je dan e tad.