Glavni
Aktivan član
- Poruka
- 1.979
u pravu si kepper
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
zmaj013:OK, lutko ti si izuzetak......... Hajde nam reci kad si pocela da znas sta hoces u 5 ili mozda 7 godina??????????????![]()
Ja cu verovatno "to" da imam sa drugaricom... Imam neki predosecaj... 8-)*drunken_butterfly*:a shta fali drugarskom sexu?
mislim nisam ja sad neshto prava osoba da pricha o tome, ali kapiram da je skroz ok...jednog dana
Mlado i neizivljeno, sta drugo reci...love_girl:Heh, ja (jos uvek) nemam tolko dobrog druga sa kojim bi se desilo to...
A dok mi ovde razgovaramo kad je pravo vreme,devojke i momci '91 se je*u po ulazima i krovovima...dok njihovi drugovi gledaju i d**aju na to...
Mislim,to je proverena prica,ja kad sam cula nisam mogla da verujem,posto se radi o jednoj mojoj ok drugarici...
Daj covece mani se predvidjanja i prorocanstva............. I ja kada sam bio mali sam hteo da perem ulice, zbog onog simpaticnog rotirajuceg svetla>>>> A danas sam prosirio svoje ambicije...........To sto si naveo je puka slucajnost>>>> 1:100000000000000000000000000000000000000000Kad_LupimLupim:A sta, deca sa 5-7 godina su kao blentava nemaju pojma sta hoce i sta se oko njih desava. Neki ne znaju sta hoce ni sa puni 20-30 i vise godina
Secam se, kad je ortakinja iz osnovne sa 8 godina nama pricala da ce jednog dana da bude arheolog. Da ti kazem sta je sad sa njom? Eno je zavrsava cetvrtu godinu arheologije, sve desetke dosada.
Znachi -> NE SERI
upravo. (;DJ_MaRe:Ma vazno je da ste vas dvoje zajedno i da se volite... Sex ce vec doci sam od sebe u takvoj prici...![]()
U pravu si,samo je bitno kad ulazis bilo sa 15 ili sa 18 da se pazis,i da ne izadjes (kao moja jadna drugarica) sa abortusom!*november rain*:chitala sam.. (;
na prvi sex bi trebalo da utiche josh mnogo faktora osim godina.. apsolutno nebitno jel to 15 il' 18 godina. bitno je ono u glavi.
ajde..napadajte me sad, chekam vas.![]()
ps.ma... shta i da jesi..?
zaboli te. (;
naravno.. zato sam rekla 'vishe faktora'..Devito MC:U pravu si,samo je bitno kad ulazis bilo sa 15 ili sa 18 da se pazis,i da ne izadjes (kao moja jadna drugarica) sa abortusom!
zmaj013:Daj covece mani se predvidjanja i prorocanstva............. I ja kada sam bio mali sam hteo da perem ulice, zbog onog simpaticnog rotirajuceg svetla>>>> A danas sam prosirio svoje ambicije...........To sto si naveo je puka slucajnost>>>> 1:100000000000000000000000000000000000000000
Ma samo ti pusti masti na volju i pisi..............Znas, bas je lepo mastati....... posebno u tvojim godinama...............Kad_LupimLupim:Osh jos primera? Znam ih dosta (:
Jbga takvi ljudi bili oko mene. Ti si ocigledno ima losha iskustva. E da znas kako kazu, s kim si takav si![]()
Ti cuti...Kad_LupimLupim: